Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 tane uygulama hepsi biribirinden farklı sizce hangisini baz alayım ben ateş tablosunda yarın için 5 den geriye saymaya başlamış kafam karıştı bi akıl verin hiç böyle olmazdı

Eklentiler

• Screenshot_20230406-115340_FF App.jpg
    Screenshot_20230406-115340_FF App.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20230406-115323_My Calendar.jpg
    Screenshot_20230406-115323_My Calendar.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20230406-115302_Femometer.jpg
    Screenshot_20230406-115302_Femometer.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20230406-115247_FF App.jpg
    Screenshot_20230406-115247_FF App.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 53
İşte o gün pike çok yaklaşmıştı ben yarın pik olur diyodum sabah daha silik çıktı😂 bende işte o zaman 1 yumurtam daha vardı ama yeterince büyüyemeden çatladı diye düşünüyorum
Benim aklıma da o geldi zaten o yüzden sordum canım arkadan gelen varmış demekki inşallah uygun büyüklüktedir de o çatlar da tutar değerlendir sen ne olur ne olmaz

Benim aklıma da o geldi zaten o yüzden sordum canım arkadan gelen varmış demekki inşallah uygun büyüklüktedir de o çatlar da tutar değerlendir sen ne olur ne olmaz
Bu haftayı ful kapatmayı planlıyorum canım inşallah nasip olur bakalım 🤲🏻

Canım bnde öyle yapıyorum yumurtlama zamanını ful değerlendiriyorum teste bugünü saymazsak adet olmazsam son 3 gün inşallah vardır
İnşallah vardır canım ya 3 gün sonra müjdeni alırsın inşallah 🤲🏻

Bana da folden qf vermişti iki ay onu içtim ama nette baktım regenesis max hakkında çok olumlu yorumlar var. İçinde omega 3 ve d vit takviyesinin olması da çekiyor. Ondan alayım dedim ben de bir sıkıntı olmaz herhalde☺️
Yok canım sıkıntı olmaz rahat rahat kullanabilirsin 2 güne bende kullanmaya başlayacam ☺️

Yumurtlama olabilir tabikide istersen doktora git takip için canım
Ha diyince doktora gidemiyorum canım ya ilçede hastane yok ya n yakın ile gidip geliyorum. İzin durumları vs sıkıntı.bu ay kendim yaparım takibimi. Ateş ve ovu testi, bir de şeffaf akıntıdan anlıyorum zaten. Birkaç daha kendim denemek istiyorum sonra doktora gideceğim inşallah 🤲🏻

Canım ben rahim filmi çekilmedim ama sana şunu söyleyim kasım ayında adetim bittikten 10 gün sonra bi kanama yaşadım ara kanaması o kanama adet kanamadı olarak geçti çünkü sonraki adet 24 gün sonra geldi o kanamadan sonra
Anladım canım muhtemelen benimki de öyle olur diye tahmin ediyorum inşalalh her şey güzel olur🤲🏻🥰

Ben sana dedim canim, senin bir daha yumurtlaman olabilir diye.
Bir de dongunu antibiyotikte etkilemiş olabilir.
Sadece üç tane içtim ama etkilemiştir belki de yine de. bir de rahim filminden sonra bayağı kanama yaşadım bence bir yumurta daha olacak gibi bekliyorum takipteyim bakalım🤲🏻🤲🏻♥️

Canımm en azından daha çok strese sokup bekletmeden gelmiş

Evet olan çok var ama ne kadar çok değerlendirirseniz, şans o kadar artar tabii ☺️
daha tam gelmedi canım, akşam çok ağrım oldu, lavobaya gittim birinç püyüklügünde sulu 1 damla gibi kanama vardı, yumurta akının içindeymiş gibiydi sadece peçeteye geldi, bu günde hafif açık kahverengi sadece peçeteye geliyor anlamadım gitti, hiç böyle olmamışdı, daha tam başlayamadı

Kızlar bende bişey danışıcam ya benim geçen ay ilaçsız adetin 15. Gününde 18 mm yumurtam olmuştu doktor kontrolünde öğrendim. Bu ayda femara kullandım adetin 11. Günü (Salı günü) doktora gittiğimde 13 mm yumurtam olduğunu söyledi sadece 1 tane varmış bu durumda bana biraz tuhaf geldi zaten normaldede tek yumurtam her ay büyüyüp çatlıyor. Adetin 9. Günü 2 Nisanda ovülasyon testim pike yakın çıkmıştı sabah testi tekrarladığımda silikti o zaman başka gelişen bi yumurtam çatlamış olabilirmi sizce? Ateşe ve ovülasyona bakınca böyle bir ihtimal varmı? @TASUU @Papatyamaviss fnd_50 fnd_50 @imagination forever @melegim can @sevayd @melisaa93 @Safransari @pozitifbiri tweeetyyy tweeetyyy
Sanki iki kere olmuş gibi geldi bana canım yarınki ateşine de bir bakalım yarınki ateş ipucu verir yükselirse iki kere olmuş olabilir

Sanki iki kere olmuş gibi geldi bana canım yarınki ateşine de bir bakalım yarınki ateş ipucu verir yükselirse iki kere olmuş olabilir
Çünkü ilaçla tek yumurta büyümesi çok mantıksız zaten normal de 1 tane büyüyor ben artık 2 Nisan'dada bi yumurtamın çatladığını düşünüyorum hatta 2 Nisan'da testimin koyuluğu ile bugünkü testimin koyuluğu birebir aynı 3 de randevum var doktor yumurtanın ne kadar büyüdüğüne bakacak üstteki 2 Nisan alttaki bugün

Eklentiler

• IMG_20230406_120707.jpg
    IMG_20230406_120707.jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 46
fnd_50 fnd_50 canım benimde hiçbir fikrim yok canım ama vücütta yaşanan değişiklikler kesinlikle etkiliyor. Mesela Kimyasaldan sonra benim adetim 1 gün uzadı. 2 doğum yaptım hiç değişmemişti🤷
Ama sen takılma vücut fabrika ayarlarına döner. Sen çalışmalara devamke canım, o bebiş o göbişe gelecek inşallah 🤲🤲🤲
Haklısın canım illa ki etkileniyor vücudumuz ama inşallah her şey çok güzel olacak buna ben de inanıyorum🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ha diyince doktora gidemiyorum canım ya ilçede hastane yok ya n yakın ile gidip geliyorum. İzin durumları vs sıkıntı.bu ay kendim yaparım takibimi. Ateş ve ovu testi, bir de şeffaf akıntıdan anlıyorum zaten. Birkaç daha kendim denemek istiyorum sonra doktora gideceğim inşallah 🤲🏻
Tamam cnm ihmal etme yumurtlama olur diye düşünüyorum

Kuzum keşke bi yandan ovulasyon takibi yapsaydın belki başka vakit yumurtlama olur görürdük
Canım yaptım zaten adetin 9. Günü pik gördüm bu imkansız bir şey benim için çünkü normalde ben 16-17-18 de yumurtlarım bu ay böyle oldu 9. Gün pik oldu rahim filmini 11. Gün çektirdim o gün de test silikleşti tam film günü. Filmden sonra bu zamana kadar da kanamam oldu zaten bir test yapamadım yeni yeni bitiyor başlarım yakında tekrar bir de şeffaf akıntım kaşık ağrım olursa kesin yaparım ama umarım bayrama denk gelmez🙄🙄

Vallahi kuzum Rahim filmi durumlarından çok anlamam ama ateşine göre de yorum yapacak olursam yumurtlama da olmuş gibi ama ateş neden yükselmemiş orayı ben de anlamadım açıkçası... Fikirsizim be yavrum keşke yardımcı olabilseydim :KK43:
Ateş yükselemed filmden sonra canım filmden önce ben pik gördüm film günü de silikleşti çatladığını düşündüm filmden sonra da hep kanamam oldu ondan yükselmedi sanırım🙄

X