- 11 Eylül 2022
- 325
- 446
- 23
Bari gozukuyor ama, stres yapma canimmBen regli oluyorum sanırım pembeye dönen akıntım var ve adet olacak gibi ağrım varsabah test böyle çıktıysa nasıl regli oluyor kimyasal mı acaba
Vallahi bende gordum caanim var bencedeMerhabalar kızlar, bat 4 Nisandı, 1 gün geçti3 nisanda test yapıp paylaşmıştım, dün akşam ve bu sabah yine test yaptım ve hepsi silik çıktı. Artimed aldım başka yokmus ama hiç beğenmedim. Yarın için sağlık ocağından randevu aldım test yaptiricam ama normalde oruç tutuyorum yarın tutmamam mı gerekecek acaba
Testlerimin fotisini de ekliyorum, yorum yapabilirseniz çok sevinirim
bende artik 3cu gunu amma hic belitri yok belirtimi olmaliydi? bilmiyorum ilk defa vuruyordumdaBugün catlatma ignemin 5. Gunu bende hiç belirti yok bu normal mi ya arada Bi sıcak basması oldu birden içimden ateş çıkmak gibi gelip geçiyor ve ishal gibi oldum sonra geçti ne göğüs ağrısı ne şiddetli kasık ağrısı çatlaması mi noldu acaba bu yumurta
Bende giremedim sanırım öyleydiUygulamada sorun mu vardı giremedim
Basbaya gozukiyor canim oyle dusunme kan testi yapdir sen silikde degilki tundrengliAz az lekelenmelerim var, kimyasal olsa böyle çıkmazdı dimi. Şimdi yaptım testi hemen çıktıEki Görüntüle 3228748
Canım bu testi ne zaman yaptınAz az lekelenmelerim var, kimyasal olsa böyle çıkmazdı dimi. Şimdi yaptım testi hemen çıktıEki Görüntüle 3228748
bundan öncekinde bende 13cü günde olmuştum, benimki de muhtemelen yarın 13cü gelir, hiss ediyorum zatenSen 24 mart bende 23 mart ıyne olmuwdum canım.Benım normalda 30 gun regl arası beklenen tarıh 7-9 nısandı ama dün reglı oldumiynenın 13cu gununde .Ocakda yaptırdıgımda normal vaktınde olmuwdu ama bu sefer erken oldu
Netten bile giremedimBende giremedim sanırım öyleydi
Az önce yaptım canım bat günüm bugün. Normalde yapmayacaktım pembemsi akıntı yüzünden yaptımCanım bu testi ne zaman yaptın
Bende giremedimNetten bile giremedim
Bende ilk defa vuruldum ama herkeste Bi belirti görüyor ben iğneden 36 saat sonra doktorun ilişki verdiği saatten sabaha kadar ciddi kasik ağrım oldu bidaha ne ses ne seda hicbisey yokbende artik 3cu gunu amma hic belitri yok belirtimi olmaliydi? bilmiyorum ilk defa vuruyordumda
Basbaya gozukiyor canim oyle dusunme kan testi yapdir sen silikde degilki tundrengli
bildigim kadariyla hormon testleri adetin 3-5gunlerinde yapiliyor o yuzden sorun olmaz benceKızlar ben yarına randevu buldumşimdi lekelenmeler bitip adetim başlayalı yarın 3. Gün olacak ama lekeleri sayarsak 5. Gün olacak acaba hormon testi yapar mı ? Bide klomen isticem inşallah verir
bendede 36 saatden sonra bel agrisi oldu catladigini hiss etdim amma ondan sonra hicbirsey yok herkesde farkli oluyor qalibaBende ilk defa vuruldum ama herkeste Bi belirti görüyor ben iğneden 36 saat sonra doktorun ilişki verdiği saatten sabaha kadar ciddi kasik ağrım oldu bidaha ne ses ne seda hicbisey yok
Bildiğim kadarıyla lekelenmeleri adet başlangıcı olarak saymıyorlar benmde 6 gündür leke vardı dün net başladı yarın 3.gun kontrol varKızlar ben yarına randevu buldumşimdi lekelenmeler bitip adetim başlayalı yarın 3. Gün olacak ama lekeleri sayarsak 5. Gün olacak acaba hormon testi yapar mı ? Bide klomen isticem inşallah verir
sen ayin kaci vurdun igneyi canim?Bende ilk defa vuruldum ama herkeste Bi belirti görüyor ben iğneden 36 saat sonra doktorun ilişki verdiği saatten sabaha kadar ciddi kasik ağrım oldu bidaha ne ses ne seda hicbisey yok
Bence yapar ya lekelenme tam adet gibi sökülmüyor ya belki yaparKızlar ben yarına randevu buldumşimdi lekelenmeler bitip adetim başlayalı yarın 3. Gün olacak ama lekeleri sayarsak 5. Gün olacak acaba hormon testi yapar mı ? Bide klomen isticem inşallah verir
Evet bende de öyle ya sadece gaz yaptı bende bagirsaklar hareketlendi sonra geçti bitti iğne vurduğum günü bide çatlama anını değerlendirdim inşallah olmuşturbendede 36 saatden sonra bel agrisi oldu catladigini hiss etdim amma ondan sonra hicbirsey yok herkesde farkli oluyor qaliba