Ben regli oluyorum sanırım pembeye dönen akıntım var ve adet olacak gibi ağrım varsabah test böyle çıktıysa nasıl regli oluyor kimyasal mı acaba
inşallah yerleşme kanamasıdır o akıntı senin testler benimkinden daha belirgin canım. pazartesi kan vercem adet olmazsam çünkü çok belirsiz hala testler. inşallah allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canımKan vermeye gidecek misin canım, bebişlerimiz bizimledir inşallah
Amin ümitlenmişken boşa çıkmasın inşallahinşallah yerleşme kanamasıdır o akıntı senin testler benimkinden daha belirgin canım. pazartesi kan vercem adet olmazsam çünkü çok belirsiz hala testler. inşallah allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım
Canım bu ay hangi tedaviyi görmüştün klomen ile mi tedavi olmuştunbu gün iğnenin 12ci günü, hep silik çıkarıyor bu testlerde silik çizgi çıkarıyor... bir şey olsaydı bu gün çıkardı, bu ay da elendim ben, ara vericem bi müddet olmuyorsa olmuyor.. test markası prodoctor
evet klomen ve çatlama iğnesi, çatlama iğnesinin 12ci günü bu günCanım bu ay hangi tedaviyi görmüştün klomen ile mi tedavi olmuştun
İnşAllah öyle olduğunu duydum kürtajdan sonra 3 ay ara verdim ben rahim toplasın diye bakalm hayırlısı neyse o olsunHcg den sonra 6 ay çok önemli diyorlar bu ay olmadı ama diğer aya olacaktır inş bunu bilemeyiz stres yapma kendine.
akışına bırakıp öbür ay gün aşırı denemeye devam et olacak inş inanıyorum
Hoş geldin arama abla gelicek galiba öyle gösteriyor@fnd_50 @melegim canL A L kızlar regli mi geliyor ateşten anlayan kızlar bi bakarmısınız tabloma bugün fazla uyuyamadım en fazla 2 yada 2 buçuk saat uyudum su içinde uyandım terlemişim
Fertility Chart:
Hayırlısı canım artık varsada yoksada hayırlısı regli belirtim hiç yok gelirse de önümüzdeki aya inşallahHoş geldin arama abla gelicek galiba öyle gösteriyor
Uzun uzun yazmışsın ellerin dert görmesinL A L ben görene kadar benimde söyleyeceğim bir çok şeyi arkadaşlar söylemiş... Yavrum yorgunluk hepimizde var bende de oldu bak bu ay es mi geçsem diyenler var hepimiz aynı şeyleri hissettik Bi önceki topikte pozitifi görenlerin yorgunluğunu da dinlesek neler çıkar... Ben dört beş ay ara vermiştim tamam ya dedim istemiyorum zaten olmuyor saldım kendimi ne takip yaptım ne takviye bebek videoları bile hoş gelmemeye başladı. . Sonra Bi silkeledim kendimi eşime dedim hadi tedaviye başlayalım sen ameliyat olacaksan ol ben yine gideyim doktora.. Eşim üç doktora gitti hepsi ameliyat dedi ameliyat olmazsan imkansız değil ama çok beklersin dedi ben gittim doktora pco çıktı tahlillerimde e2 hormonu düşük çıktı yıkıldım bildiğin ama ağlamadım ağlayacak kadar umutsuz olmadım çünkü hiç hamile kalmamış değildim kimyasal bile olsa tutmuştu bir kürtajım vardı e demek ki gerçekten imkansız değildi.. Doktorların ve tahlillerimin sonucuna rağmen inanarak takviye aldım önce aktara gittik derdimizi anlattık bize iyi gelecek şeyleri verdi bıkmadan içtik işe bile yanımda götürdüm onları.. Sonra ovulasyon kiti sipariş ettim sadece beş gün takip ettim aslında ve inan birlikte olmayı görev olarak görmedim ve çoğu zaman hemen kalktım beklemedim... Hani hep okuruz ya akışına bırak kafanı rahatlat şöyle yap böyle yap stres etkiler diyenleri.. Öyle kızardım ki onlara ister istemez.. Nasıl ya nasıl stres yapmayayım olmuyor işte diye... Bi raddeden sonra olursa olur olmazsa Allah daha iyisini bilir kafasına ister istemez giriyormuş insan gerçekten... Ve bunların sonunda aslında iki ay bile değil bir buçuk ay sonra ben pozitifi gördüm... Rabbim hepinize görmeyi yaşamayı nasip etsin inşallah ama gerçekten vakti zamanı var sabırla tevekkül edin yeter
İnşAllah yerleşme düşüşüdürHayırlısı canım artık varsada yoksada hayırlısı regli belirtim hiç yok gelirse de önümüzdeki aya inşallah
Ben de kuzum ben deBen de telefonum yeni gibi olsun diye yeni kılıf sipariş ettim bugün geldi.Bu ara alışverişe verdim kendimi.
Canım benim testlerde istediğim koyulaşma yok hala hayalet çizgi çıkıyor. Regl gelmezse pazartesi kan vercem ona göre güncellerimBat geçen kızlar durumunuzu yazıp etiketler misiniiiz
Yarın randevum var bakalm ne diyecek doktor bende poliptende suphelnmisti önemi bakacak tekrar femarami verecek bilmiyorumTekrardan kullanacakmısın canım femara
İnşallah canım süt gibi akıntı tekrar başladı bugün normalde adet olmadan 2 yada üç gün önce baş ağrısı tutar oda yok yarın belli olur artıkİnşAllah yerleşme düşüşüdür
Ay hadi inşallah ya, sen güzel haberle gel bareİnşallah canım süt gibi akıntı tekrar başladı bugün normalde adet olmadan 2 yada üç gün önce baş ağrısı tutar oda yok yarın belli olur artık
Oyle düşünme derler ya nasıl düşünürsen o gelir başına olumsuz kelimeleri kullanma vardır herseyin vakti hayırlı olduğu zamani kolaylıkla sağlıkla bebeğin sana gelsinAynen öyle canım hakkımızda hayırlısı ben zaten hayatımda herşeyi zor elde ettim o yüzden artık şaşırmıyorum olacak ama biraz uğraşacam galiba bazen inan böyle bakkaldan ekmek peynir alır gibi hamile kalanlara çok imreniyorum
İnşallah canım benim dua et bunu yazarken utanıyorum senden isterken hakkını helal etAy hadi inşallah ya, sen güzel haberle gel bare
Olur mu öyle şey keşke hamile olduğunu öğrensem dünyalar benim olur kendim hamileymiş gibi sevinirimİnşallah canım benim dua et bunu yazarken utanıyorum senden isterken hakkını helal et