Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu gün iğnenin 12ci günü, hep silik çıkarıyor bu testlerde silik çizgi çıkarıyor... bir şey olsaydı bu gün çıkardı, bu ay da elendim ben, ara vericem bi müddet olmuyorsa olmuyor.. test markası prodoctor

Eklentiler

• fgfg.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 69
Ben regli oluyorum sanırım pembeye dönen akıntım var ve adet olacak gibi ağrım var sabah test böyle çıktıysa nasıl regli oluyor kimyasal mı acaba
Kan vermeye gidecek misin canım, bebişlerimiz bizimledir inşallah
inşallah yerleşme kanamasıdır o akıntı senin testler benimkinden daha belirgin canım. pazartesi kan vercem adet olmazsam çünkü çok belirsiz hala testler. inşallah allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım

Amin ümitlenmişken boşa çıkmasın inşallah

Kızlar giremedim kaç gündür bebeği olanlara hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla aşın inşallah kucağınıza ben regl oldum 2 gün önce geldi önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Canım bu ay hangi tedaviyi görmüştün klomen ile mi tedavi olmuştun

Hcg den sonra 6 ay çok önemli diyorlar bu ay olmadı ama diğer aya olacaktır inş bunu bilemeyiz stres yapma kendine.
akışına bırakıp öbür ay gün aşırı denemeye devam et olacak inş inanıyorum
İnşAllah öyle olduğunu duydum kürtajdan sonra 3 ay ara verdim ben rahim toplasın diye bakalm hayırlısı neyse o olsun

Uzun uzun yazmışsın ellerin dert görmesin vakti geldiği zaman ne yaparsan yap olmaz zaten ben ona inanıyorum belki de hazır değilim ben hazır olduğunu sanıyorumdur gerçekten istediğim zaman olucak bunu da biliyorum, rabbimin vardır bildiği o yüzden anlık çok modum düştü ama şuan çok daha iyiyim çok şükür halime reglimi oluyorum, yumurtlama görüyorum, testlerim tertemiz, eşimin de. elimden gelenin fazlasını yaptım buna da olmuyorsa tevekkül etmekten başka çarem kalmıyor ben tıbbi aromatik bitkiler bölümü mezunuyum aktarım aslında çoğu şeyi biliyorum, çokta kürler biliyorum ama yapmak istemiyorum niyeyse hormonlarımı bozarsam diye belki desteklemek yumurta rezervim için çakşır suyunu kullanırım

İnşallah canım süt gibi akıntı tekrar başladı bugün normalde adet olmadan 2 yada üç gün önce baş ağrısı tutar oda yok yarın belli olur artık
Ay hadi inşallah ya, sen güzel haberle gel bare

Oyle düşünme derler ya nasıl düşünürsen o gelir başına olumsuz kelimeleri kullanma vardır herseyin vakti hayırlı olduğu zamani kolaylıkla sağlıkla bebeğin sana gelsin

İnşallah canım benim dua et bunu yazarken utanıyorum senden isterken hakkını helal et
Olur mu öyle şey keşke hamile olduğunu öğrensem dünyalar benim olur kendim hamileymiş gibi sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…