Oyy canım benim yüreğin o kadar güzelki Rabbim tez vakitte güzel haber almayı nasip etsinOlur mu öyle şey keşke hamile olduğunu öğrensem dünyalar benim olur kendim hamileymiş gibi sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy canım benim yüreğin o kadar güzelki Rabbim tez vakitte güzel haber almayı nasip etsinOlur mu öyle şey keşke hamile olduğunu öğrensem dünyalar benim olur kendim hamileymiş gibi sevinirim
Her zaman ediyorum tatlımdua et canım da gelmesin
Allah razı olsun canım benimHer zaman ediyorum tatlım
Aminn hepimizin inşallahOyy canım benim yüreğin o kadar güzelki Rabbim tez vakitte güzel haber almayı nasip etsin
Clife bitkisel karışım diye geçiyorSayfanın adı neydi canım bellimi
Mrb testinizde baya baya var yani siz yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsiniz bende daha önce yaşadım yerleşme kanaması 4 gün sürdü hatta ve ped koydurdu bna hatta bnde adet oldum sandım yumurtlama beklerken gebe olduğumu öğrenmiştim. Sizinkide inşallah yerleşmedir çünkü test baya baya pozitif..Ben regli oluyorum sanırım pembeye dönen akıntım var ve adet olacak gibi ağrım var sabah test böyle çıktıysa nasıl regli oluyor kimyasal mı acaba
Ayyy inşallah canım. Pembeye dönük olunca korktum açıkçası inşallah yerleşmedirMrb testinizde baya baya var yani siz yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsiniz bende daha önce yaşadım yerleşme kanaması 4 gün sürdü hatta ve ped koydurdu bna hatta bnde adet oldum sandım yumurtlama beklerken gebe olduğumu öğrenmiştim. Sizinkide inşallah yerleşmedir çünkü test baya baya pozitif..
Yaaa siz yerleşme kanaması yaşıyosunuz olmasa hayatta böyle çıkmazz ve baya koyulaşmış bu hadi kimyasala dönüşüyo desek testte koyulaşma var koyulaşma olmaz kimyasalda aksine silikleşme olurAz az lekelenmelerim var, kimyasal olsa böyle çıkmazdı dimi. Şimdi yaptım testi hemen çıktıEki Görüntüle 3228748
Bal damlıyo canım hiç yaşamadığımdan bilmiyorum bide tam bat günü olunca korktum. Regl başlangıcım da böyle olur hepYaaa siz yerleşme kanaması yaşıyosunuz olmasa hayatta böyle çıkmazz ve baya koyulaşmış bu hadi kimyasala dönüşüyo desek testte koyulaşma var koyulaşma olmaz kimyasalda aksine silikleşme olur
Yerleşme kanamasnda ağrı oluyor mu adet ağrısı gibiYaaa siz yerleşme kanaması yaşıyosunuz olmasa hayatta böyle çıkmazz ve baya koyulaşmış bu hadi kimyasala dönüşüyo desek testte koyulaşma var koyulaşma olmaz kimyasalda aksine silikleşme olur
Bende hafif adet ağrısı gibi olmuştu ve kasığıma iğne batması gibi pıt pıt bi atmalar yaşamıştım canımYerleşme kanamasnda ağrı oluyor mu adet ağrısı gibi
Adet ağrım yok canım yanlış yazmışım kasık ağrım var reglde olan gibi iki taraflıYerleşme kanamasnda ağrı oluyor mu adet ağrısı gibi
Sen 24 mart bende 23 mart ıyne olmuwdum canım.Benım normalda 30 gun regl arası beklenen tarıh 7-9 nısandı ama dün reglı oldumiynenın 13cu gununde .Ocakda yaptırdıgımda normal vaktınde olmuwdu ama bu sefer erken oldubu gün iğnenin 12ci günü, hep silik çıkarıyor bu testlerde silik çizgi çıkarıyor... bir şey olsaydı bu gün çıkardı, bu ay da elendim ben, ara vericem bi müddet olmuyorsa olmuyor.. test markası prodoctor
Herkeste değişik demekki bu yerleşme kanaması kimisinde ağrı olmuyormus kimisnde oluyormusBende hafif adet ağrısı gibi olmuştu ve kasığıma iğne batması gibi pıt pıt bi atmalar yaşamıştım canım
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAdet ağrım yok canım yanlış yazmışım kasık ağrım var reglde olan gibi iki taraflı
Amin canım Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallahHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynen canım biz kadınlar öyle bi cinsiz kii adet hamilelik belirtileri yerleşme kanamaları hepimizde başka başka yaşanan şeyler kiminde olan şeyler kiminde olmuyoo bedenimize göre değişiklik gösteren şeyler bunlarHerkeste değişik demekki bu yerleşme kanaması kimisinde ağrı olmuyormus kimisnde oluyormus
Tebrikleer caniiim saglikla kucagina al InsallahBizede dua edermisin hamislerin duasi tez kabul olurKızlaaaaaaaarrrrr
Aynen oyle ya adet yumrtlama gebelik belirtiler nerdeyse aynı ama her kadına göre farkli birseyi baz almamak gerek:)Aynen canım biz kadınlar öyle bi cinsiz kii adet hamilelik belirtileri yerleşme kanamaları hepimizde başka başka yaşanan şeyler kiminde olan şeyler kiminde olmuyoo bedenimize göre değişiklik gösteren şeyler bunlar