Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canim bat ne zaman? Bende 22-24nisan tam dakik olmuyor igneden kac gun sonra test yapacaksiniz?
Benim tahmini bat 15 Nisan ama adetim düzensiz pko olduğundan 40 günü buluyor o yüzden doktorum iğne günüyle birlikte 5 gün estrofem ve 10 gün duphaston başladı. Eğer bebek tutarsa tutunmasina yardımcı tutmazsa adetini söker dedi o yüzden net tahmin edemiyorum. 10. Gün belki iğne etkisi geçmiş mi geçmemiş mi diye bi yaparım belki

Bence yapar ya lekelenme tam adet gibi sökülmüyor ya belki yapar
İnşllah canım teşekkür ederim ilk deda devlet hast. Dr gidicem süreç nasıl oluyo bilmiyorum direk verir mi acaba ilacı yoksa hormon testi yapıp mı verir vajinal ultr. Yapar mı. Daha önce gittiğim dr hafif yumurta tembelliğin var demişti bundan bahsedip klomen isteyeceğim bakalım

Benim tahmini bat 15 Nisan ama adetim düzensiz pko olduğundan 40 günü buluyor o yüzden doktorum iğne günüyle birlikte 5 gün estrofem ve 10 gün duphaston başladı. Eğer bebek tutarsa tutunmasina yardımcı tutmazsa adetini söker dedi o yüzden net tahmin edemiyorum. 10. Gün belki iğne etkisi geçmiş mi geçmemiş mi diye bi yaparım belki
simdi yapsak iki cizgimi olucak yani🤣 tamam bende onda yaparim o zaman bendede duzensiz zaten bende estrofeme basladim dongunun 7ci gununden doktor gunde iki defa 2 haftalik yazdi

İnşllah canım teşekkür ederim ilk deda devlet hast. Dr gidicem süreç nasıl oluyo bilmiyorum direk verir mi acaba ilacı yoksa hormon testi yapıp mı verir vajinal ultr. Yapar mı. Daha önce gittiğim dr hafif yumurta tembelliğin var demişti bundan bahsedip klomen isteyeceğim bakalım
Acikcasi direk vercegini sanmıyorum belki ilk önce tahlilleri ister ve eminim alttan muayene eder ona göre Bi sonuca varır. Benim tahlillerimde pko yok ama yumurtalklar pko görünümlü o yüzden bence bakar alttan muayene edebilir ama daha önceden testin varsa belki istemez

simdi yapsak iki cizgimi olucak yani🤣 tamam bende onda yaparim o zaman bendede duzensiz zaten bende estrofeme basladim dongunun 7ci gununden doktor gunde iki defa 2 haftalik yazdi
Benim 5 günlük sabah akşam kullan Bırak dedi bu akşam sonuncusu var duphastonda 10 günlük vermişti. Bende merakımdan yapasım var sırf cift çizgiyi görmek için 😄😄 yani 10. Günden sonra bazılarında iğne etkisi gidiyor ya bende belki o zaman yaparım diye düşündüm olursa silik çizgiyi çıkar 11. Gün cizgi koyulasir kiii insallahhh direk kan vermeye giderim 😀😀

Acikcasi direk vercegini sanmıyorum belki ilk önce tahlilleri ister ve eminim alttan muayene eder ona göre Bi sonuca varır. Benim tahlillerimde pko yok ama yumurtalklar pko görünümlü o yüzden bence bakar alttan muayene edebilir ama daha önceden testin varsa belki istemez
Hormon testi daha önce hiç yaptırmadım sadece vajinal muayne oldum 2 kere önemli bi problem yok hafif yumurta tembelliğin var kilo verirsen daha kolay hamile kalırsın demişti 2 dr da ama tabi ben kilo veremedim

Kızlar selam, benim de adetine 4 gün kaldı yaklaşık 6 gündür orta yoğunlukta kasık ağrısı yaşıyorum(arada bir batma kasılma şeklinde), memelerim sis gibi ama kahverengilik yok, bide sırtım çok ağrıyor belirti olabilir mi ? test yaptım negatif çıktı. Hicbisey hissetmiyorum ya da hissedemiyorum artık 2 yıl oldu hala olmuyor belki var anlayamıyorum,😪( not:Şubat ayında histeroskopi oldum bir sorunumuz gorunmuyor)

Hormon testi daha önce hiç yaptırmadım sadece vajinal muayne oldum 2 kere önemli bi problem yok hafif yumurta tembelliğin var kilo verirsen daha kolay hamile kalırsın demişti 2 dr da ama tabi ben kilo veremedim
Ben hepsini amh testine kadar özel laboratuvar da yaptırıp gitmiştim 😀😀o kadar azimliyim hahahah isteyedebilir kuzum emin olamadım ya

Ben hepsini amh testine kadar özel laboratuvar da yaptırıp gitmiştim 😀😀o kadar azimliyim hahahah isteyedebilir kuzum emin olamadım ya
En güzeli aslında daha kolay olur önceden özel sigortam vardı özele gidiyordum habire ama simdi dünyanın parası olmuş 😣 bi deneyeyim şehir hastanesini olmadı bende öyle yaparım

Evet sabah karşı yapmıştım canım ilkini. En son attığım da akşam. Gerçekten koyulaşmış ben de şaşırdım
Canım yerleşme kanamasıdır bence ama yinede dr git. Benim ilk gebeliğimde bildiğin adet gibi normal adet sürem kadar yerleşme kanaması yaşamıştım

canım hayırlı olsunnnn :nazar:
bu gün iğnenin 12ci günü, hep silik çıkarıyor bu testlerde silik çizgi çıkarıyor... bir şey olsaydı bu gün çıkardı, bu ay da elendim ben, ara vericem bi müddet olmuyorsa olmuyor.. test markası prodoctor
Canımmmm çok teşekkür ederimm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 bence son testte daha koyu gibi ama fotoğrafın ışığından mı öyle bilemedim
Az az lekelenmelerim var, kimyasal olsa böyle çıkmazdı dimi. Şimdi yaptım testi hemen çıktıEki Görüntüle 3228748
Umarımm bebeğiniz sizinledir 🙏🏻😍
Tebrikleer caniiim saglikla kucagina al Insallah❤️🥰Bizede dua edermisin hamislerin duasi tez kabul olur
Çok teşekkür ederimm tabii ki en içten dualarımla umarım hayırlısıysa bebekleriniz sizlerledir 😍🙏🏻

Canım yerleşme kanamasıdır bence ama yinede dr git. Benim ilk gebeliğimde bildiğin adet gibi normal adet sürem kadar yerleşme kanaması yaşamıştım
Çalışıyorum canım hastane de iş yerine ters ancak haftaya salı gidebilirim gibi. Bir de yarın izin günüm ama hastane mi sağlık ocağı mı yoksa beklemek mi kararsız kaldım :KK64:

X