Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben regli oluyorum sanırım pembeye dönen akıntım var ve adet olacak gibi ağrım var sabah test böyle çıktıysa nasıl regli oluyor kimyasal mı acaba
Mrb testinizde baya baya var yani siz yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsiniz bende daha önce yaşadım yerleşme kanaması 4 gün sürdü hatta ve ped koydurdu bna hatta bnde adet oldum sandım yumurtlama beklerken gebe olduğumu öğrenmiştim. Sizinkide inşallah yerleşmedir çünkü test baya baya pozitif..

Ayyy inşallah canım. Pembeye dönük olunca korktum açıkçası inşallah yerleşmedir

Yaaa siz yerleşme kanaması yaşıyosunuz olmasa hayatta böyle çıkmazz ve baya koyulaşmış bu hadi kimyasala dönüşüyo desek testte koyulaşma var koyulaşma olmaz kimyasalda aksine silikleşme olur
Bal damlıyo canım hiç yaşamadığımdan bilmiyorum bide tam bat günü olunca korktum. Regl başlangıcım da böyle olur hep

Yaaa siz yerleşme kanaması yaşıyosunuz olmasa hayatta böyle çıkmazz ve baya koyulaşmış bu hadi kimyasala dönüşüyo desek testte koyulaşma var koyulaşma olmaz kimyasalda aksine silikleşme olur
Yerleşme kanamasnda ağrı oluyor mu adet ağrısı gibi

Sen 24 mart bende 23 mart ıyne olmuwdum canım.Benım normalda 30 gun regl arası beklenen tarıh 7-9 nısandı ama dün reglı oldumiynenın 13cu gununde .Ocakda yaptırdıgımda normal vaktınde olmuwdu ama bu sefer erken oldu

Herkeste değişik demekki bu yerleşme kanaması kimisinde ağrı olmuyormus kimisnde oluyormus
Aynen canım biz kadınlar öyle bi cinsiz kii adet hamilelik belirtileri yerleşme kanamaları hepimizde başka başka yaşanan şeyler kiminde olan şeyler kiminde olmuyoo bedenimize göre değişiklik gösteren şeyler bunlar

Aynen oyle ya adet yumrtlama gebelik belirtiler nerdeyse aynı ama her kadına göre farkli birseyi baz almamak gerek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…