Gitme fırsatın yoksa gebelik testiyle takip et bakalım koyuluğunu. Ama bence hastaneye git belki kanamayı önlemek için bişey verirlerÇalışıyorum canım hastane de iş yerine ters ancak haftaya salı gidebilirim gibi. Bir de yarın izin günüm ama hastane mi sağlık ocağı mı yoksa beklemek mi kararsız kaldım
Evet canım bariz köyü aklına boşuna kimyasal getirme sitrese girme güzel koyulaşmışEvet sabah karşı yapmıştım canım ilkini. En son attığım da akşam. Gerçekten koyulaşmış ben de şaşırdım
Etrafında kadın doğum hastanesi yok mu ? Oranın aciline bile gitsen olur aslındaÇalışıyorum canım hastane de iş yerine ters ancak haftaya salı gidebilirim gibi. Bir de yarın izin günüm ama hastane mi sağlık ocağı mı yoksa beklemek mi kararsız kaldım
Canım aynı şeyi yaşadım bende adetimin üçüncü günü kanama geldi üç saat sürdü kesildi. Peçeteye gelen pembe kahverengi bir kanamaydı.Ben regli oluyorum sanırım pembeye dönen akıntım var ve adet olacak gibi ağrım varsabah test böyle çıktıysa nasıl regli oluyor kimyasal mı acaba
Allah senin iyiliğini versin Aktar Bi arkadaşımız var bizde burda tavsiye arayıp tavsiye veriyoruzUzun uzun yazmışsın ellerin dert görmesinvakti geldiği zaman ne yaparsan yap olmaz zaten ben ona inanıyorum belki de hazır değilim ben hazır olduğunu sanıyorumdur gerçekten istediğim zaman olucak bunu da biliyorum, rabbimin vardır bildiği o yüzden anlık çok modum düştü ama şuan çok daha iyiyim çok şükür halime reglimi oluyorum, yumurtlama görüyorum, testlerim tertemiz, eşimin de. elimden gelenin fazlasını yaptım buna da olmuyorsa tevekkül etmekten başka çarem kalmıyor ben tıbbi aromatik bitkiler bölümü mezunuyum aktarım aslında çoğu şeyi biliyorum, çokta kürler biliyorum ama yapmak istemiyorum niyeyse hormonlarımı bozarsam diye belki desteklemek yumurta rezervim için çakşır suyunu kullanırım
Kanama şeklinde devam ederse bir yolunu bulup giderim hastaneye canım şuan kahve leke gibiGitme fırsatın yoksa gebelik testiyle takip et bakalım koyuluğunu. Ama bence hastaneye git belki kanamayı önlemek için bişey verirler
Şuan kahve leke gibi canım. Takip edicem bakalımCanım aynı şeyi yaşadım bende adetimin üçüncü günü kanama geldi üç saat sürdü kesildi. Peçeteye gelen pembe kahverengi bir kanamaydı.
Kesildi mi?
Sevindim canım inşallah kesilirde gerek kalmazKanama şeklinde devam ederse bir yolunu bulup giderim hastaneye canım şuan kahve leke gibi
Yoğun parçalı ve ağrılı gelmedikçe korkmaAyyy inşallah canım. Pembeye dönük olunca korktum açıkçası inşallah yerleşmedir
Evet öyle maalesef gitbakalim belki istemicek bile direk ilaca başlarEn güzeli aslında daha kolay olur önceden özel sigortam vardı özele gidiyordum habire ama simdi dünyanın parası olmuşbi deneyeyim şehir hastanesini olmadı bende öyle yaparım
Canım çakşır mı hayıt suyu mu içmeli sence. Ben çakşır içmiştim Ekim Kasım ayında. Şimdi hayıt aldım bi de onu denicem. Eşim de çakşıra devam ediyorUzun uzun yazmışsın ellerin dert görmesinvakti geldiği zaman ne yaparsan yap olmaz zaten ben ona inanıyorum belki de hazır değilim ben hazır olduğunu sanıyorumdur gerçekten istediğim zaman olucak bunu da biliyorum, rabbimin vardır bildiği o yüzden anlık çok modum düştü ama şuan çok daha iyiyim çok şükür halime reglimi oluyorum, yumurtlama görüyorum, testlerim tertemiz, eşimin de. elimden gelenin fazlasını yaptım buna da olmuyorsa tevekkül etmekten başka çarem kalmıyor ben tıbbi aromatik bitkiler bölümü mezunuyum aktarım aslında çoğu şeyi biliyorum, çokta kürler biliyorum ama yapmak istemiyorum niyeyse hormonlarımı bozarsam diye belki desteklemek yumurta rezervim için çakşır suyunu kullanırım
baby varsa daha koyu çıkması gerekmezmiydi sence? ben depresyon moduna girdim, yemek falan da yapmadım, eşime söyledim al getir bir şeyler diye, açtım müge anlı izliyorumCanımmmm çok teşekkür ederimmbence son testte daha koyu gibi ama fotoğrafın ışığından mı öyle bilemedim
Umarımm bebeğiniz sizinledir
Çok teşekkür ederimm tabii ki en içten dualarımla umarım hayırlısıysa bebekleriniz sizlerledir
Tamam canımYoğun parçalı ve ağrılı gelmedikçe korkma
Ya işte çatlama günü yerleşme günü tam bilebilsek keşke anlardık ama iştebaby varsa daha koyu çıkması gerekmezmiydi sence? ben depresyon moduna girdim, yemek falan da yapmadım, eşime söyledim al getir bir şeyler diye, açtım müge anlı izliyorumhüngür hüngür ağlaya bilirim o kadar yoruldum
Kanama olursa acile giderim canım evetEtrafında kadın doğum hastanesi yok mu ? Oranın aciline bile gitsen olur aslında
Ne kadar süredir istiyorsunuz canım? Bana bir sene sonra verdi klomeni. Klomen 5. Gün başlanıyor.Kızlar ben yarına randevu buldumşimdi lekelenmeler bitip adetim başlayalı yarın 3. Gün olacak ama lekeleri sayarsak 5. Gün olacak acaba hormon testi yapar mı ? Bide klomen isticem inşallah verir
Canım ben özelde takipliyim. Devlete hormon testi için gittim ama malesef en baştan başlıyorlar herşeye (ultrason tetkik tahlil muayene). "Yumurta tembelliği" teşhisini sebep bulamadıkları herkese söylüyorlarmış malesef, litaretürde öyle bir tanı bile yokmuş, düşün.Devletteki doktor beni çok korkuttu. Sağolsun kendi doktorum sonra rahatlattı. Klomeni de beni zaten bir senedir takip eden kendi doktorum verdi.İnşllah canım teşekkür ederim ilk deda devlet hast. Dr gidicem süreç nasıl oluyo bilmiyorum direk verir mi acaba ilacı yoksa hormon testi yapıp mı verir vajinal ultr. Yapar mı. Daha önce gittiğim dr hafif yumurta tembelliğin var demişti bundan bahsedip klomen isteyeceğim bakalım
benim burda kimsem yok fazla, arkadaşlarım hep memlekette ya da yurtdışında, ailem de başka ülkede, ama site sayesinde çok şey oğrendim, en azından sıkıntımızı paylaşa biliyoruzYa işte çatlama günü yerleşme günü tam bilebilsek keşke anlardık ama iştehayırlısı olsun inşallah seni çok iyi anlıyorum 2 sene boyunca inişli çıkışlı, etrafında anlamayan insanlar vs gerçekten zor bir süreç ama Müge Anlı iyi bir ilaç
Ay inşallah herşey yolunda gider çok heycanlıyımEvet öyle maalesef gitbakalim belki istemicek bile direk ilaca başlar
Tam 1 yıl olacak mayısta canım ama ben 1 yıl oldu diyeceğimNe kadar süredir istiyorsunuz canım? Bana bir sene sonra verdi klomeni. Klomen 5. Gün başlanıyor.