Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çalışıyorum canım hastane de iş yerine ters ancak haftaya salı gidebilirim gibi. Bir de yarın izin günüm ama hastane mi sağlık ocağı mı yoksa beklemek mi kararsız kaldım
Gitme fırsatın yoksa gebelik testiyle takip et bakalım koyuluğunu. Ama bence hastaneye git belki kanamayı önlemek için bişey verirler

Çalışıyorum canım hastane de iş yerine ters ancak haftaya salı gidebilirim gibi. Bir de yarın izin günüm ama hastane mi sağlık ocağı mı yoksa beklemek mi kararsız kaldım
Etrafında kadın doğum hastanesi yok mu ? Oranın aciline bile gitsen olur aslında

Ben regli oluyorum sanırım pembeye dönen akıntım var ve adet olacak gibi ağrım var sabah test böyle çıktıysa nasıl regli oluyor kimyasal mı acaba
Canım aynı şeyi yaşadım bende adetimin üçüncü günü kanama geldi üç saat sürdü kesildi. Peçeteye gelen pembe kahverengi bir kanamaydı.
Kesildi mi?

Allah senin iyiliğini versin Aktar Bi arkadaşımız var bizde burda tavsiye arayıp tavsiye veriyoruz

Canım çakşır mı hayıt suyu mu içmeli sence. Ben çakşır içmiştim Ekim Kasım ayında. Şimdi hayıt aldım bi de onu denicem. Eşim de çakşıra devam ediyor

baby varsa daha koyu çıkması gerekmezmiydi sence? ben depresyon moduna girdim, yemek falan da yapmadım, eşime söyledim al getir bir şeyler diye, açtım müge anlı izliyorum hüngür hüngür ağlaya bilirim o kadar yoruldum

Ya işte çatlama günü yerleşme günü tam bilebilsek keşke anlardık ama işte hayırlısı olsun inşallah seni çok iyi anlıyorum 2 sene boyunca inişli çıkışlı, etrafında anlamayan insanlar vs gerçekten zor bir süreç ama Müge Anlı iyi bir ilaç

Kızlar ben yarına randevu buldum şimdi lekelenmeler bitip adetim başlayalı yarın 3. Gün olacak ama lekeleri sayarsak 5. Gün olacak acaba hormon testi yapar mı ? Bide klomen isticem inşallah verir
Ne kadar süredir istiyorsunuz canım? Bana bir sene sonra verdi klomeni. Klomen 5. Gün başlanıyor.

Canım ben özelde takipliyim. Devlete hormon testi için gittim ama malesef en baştan başlıyorlar herşeye (ultrason tetkik tahlil muayene). "Yumurta tembelliği" teşhisini sebep bulamadıkları herkese söylüyorlarmış malesef, litaretürde öyle bir tanı bile yokmuş, düşün.Devletteki doktor beni çok korkuttu. Sağolsun kendi doktorum sonra rahatlattı. Klomeni de beni zaten bir senedir takip eden kendi doktorum verdi.

benim burda kimsem yok fazla, arkadaşlarım hep memlekette ya da yurtdışında, ailem de başka ülkede, ama site sayesinde çok şey oğrendim, en azından sıkıntımızı paylaşa biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…