Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20230405_034337.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 99
Ben regli oluyorum sanırım pembeye dönen akıntım var ve adet olacak gibi ağrım var sabah test böyle çıktıysa nasıl regli oluyor kimyasal mı acaba
Adet dönemi adet olacakmış gibi ağrı yaşayanlar olabiliyor arkadaşımda öyle regl oluyo sanmıştı ama gebeymiş inşallah vardır bebişşş

Merhabalar kızlar, bat 4 Nisandı, 1 gün geçti 3 nisanda test yapıp paylaşmıştım, dün akşam ve bu sabah yine test yaptım ve hepsi silik çıktı. Artimed aldım başka yokmus ama hiç beğenmedim. Yarın için sağlık ocağından randevu aldım test yaptiricam ama normalde oruç tutuyorum yarın tutmamam mı gerekecek acaba
Testlerimin fotisini de ekliyorum, yorum yapabilirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20230405_140148.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 97
Bebiş var gibi canım

Hanımlar dün hormonlarıma baktırmak için kan verdim sonuçlarım çıkmış prolaktin değerim 26.7 gösteriyor yani yüksek çıkmış bunun için bana önerebilceginiz neler var doktora kontrol amaçlı gidicem bakması için ilaç verirse hemen düzelir mi bu durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi ilaç kullansam düşer mi değerim gebe kalmama cok engel mi bu durum lütfen yardımcı olun

Bugün catlatma ignemin 5. Gunu bende hiç belirti yok bu normal mi ya arada Bi sıcak basması oldu birden içimden ateş çıkmak gibi gelip geçiyor ve ishal gibi oldum sonra geçti ne göğüs ağrısı ne şiddetli kasık ağrısı çatlaması mi noldu acaba bu yumurta

Benim bat bugün, dün önceki gün kaset testte belli oluyordu bu sabah yaptım yine silik, bugüne koyulaşması gerekmez miydi bilgisi olan var mı kızlar
benimde bat pazartesiydi hep hayalet çizgi çıkıyor koyulaşma yok hala. aşırı stres yapıyorum bende

düzelir canım ben dostinex kullanmıştım benim 40 küsülerdeydi değerin yüksek değil kafana takmaya gerek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…