- 11 Eylül 2022
- 325
- 446
- 23
evet yap bence varsa belirginlesir Insallah vardirYarın bir daha yapayım varsa belirginler galiba
Ben regli oluyorum sanırım pembeye dönen akıntım var ve adet olacak gibi ağrım varEki Görüntüle 3227577 Kızlarbat yarın. Dün akşam yaptım gözle görünür ama silik çıktı. Var dimi sizce de
Adet dönemi adet olacakmış gibi ağrı yaşayanlar olabiliyor arkadaşımda öyle regl oluyo sanmıştı ama gebeymiş inşallah vardır bebişşşBen regli oluyorum sanırım pembeye dönen akıntım var ve adet olacak gibi ağrım varsabah test böyle çıktıysa nasıl regli oluyor kimyasal mı acaba
Akıntı kafamı çok karıştırdı inşallah gün içinde devamı gelmezAdet dönemi adet olacakmış gibi ağrı yaşayanlar olabiliyor arkadaşımda öyle regl oluyo sanmıştı ama gebeymiş inşallah vardır bebişşş
Bebiş var gibi canımMerhabalar kızlar, bat 4 Nisandı, 1 gün geçti3 nisanda test yapıp paylaşmıştım, dün akşam ve bu sabah yine test yaptım ve hepsi silik çıktı. Artimed aldım başka yokmus ama hiç beğenmedim. Yarın için sağlık ocağından randevu aldım test yaptiricam ama normalde oruç tutuyorum yarın tutmamam mı gerekecek acaba
Testlerimin fotisini de ekliyorum, yorum yapabilirseniz çok sevinirim
İnşallahAkıntı kafamı çok karıştırdı inşallah gün içinde devamı gelmezinşallah öyledir canım
Hayırlı olsun canımmm, sağlıcakla gelsin bebişin inşallah. Bat kaç gün geçince bu sonuç çıktı?Kızlaaaaaaaarrrrr
canım hayırlı olsunnnnKızlaaaaaaaarrrrr
Pembe akıntı var ve kasık ağrılarım arttı. Bir sene sonunda kavuşacağım derkenİnşallahbize de haber ver lütfen
Doktora gidin bence hamileysen ve kanama alanın varsa ilaç verir belkiAkıntı kafamı çok karıştırdı inşallah gün içinde devamı gelmezinşallah öyledir canım
benimde bat pazartesiydi hep hayalet çizgi çıkıyor koyulaşma yok hala. aşırı stres yapıyorum bendeBenim bat bugün, dün önceki gün kaset testte belli oluyordu bu sabah yaptım yine silik, bugüne koyulaşması gerekmez miydi bilgisi olan var mı kızlar
düzelir canım ben dostinex kullanmıştım benim 40 küsülerdeydi değerin yüksek değil kafana takmaya gerek yok :)Hanımlar dün hormonlarıma baktırmak için kan verdim sonuçlarım çıkmış prolaktin değerim 26.7 gösteriyor yani yüksek çıkmış bunun için bana önerebilceginiz neler var doktora kontrol amaçlı gidicem bakması için ilaç verirse hemen düzelir mi bu durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi ilaç kullansam düşer mi değerim gebe kalmama cok engel mi bu durum lütfen yardımcı olun
Teşekkür ederim evet doktora gitmeyi düşünüyorumDoktora gidin bence hamileysen ve kanama alanın varsa ilaç verir belki
Kan vermeye gidecek misin canım, bebişlerimiz bizimledir inşallahbenimde bat pazartesiydi hep hayalet çizgi çıkıyor koyulaşma yok hala. aşırı stres yapıyorum bende