Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa bunu bilmiyordum akşam yiyeyim canım. Bu arada sende mi femara kullandın
Ben adetin 3.günü iğneye başladım 3 tane iğne yazmıştı ilk üç gün iğne 4 gün femara kullandım . Adetin 10.günü yani Pazartesi günü de kontrole çağırdı. Gittim 1 tane 22 mm görünce çatlatma iğnesi vuralım dedi . Geriden gelen yumurtalarım için de cuma kontrole gel dedi. Bu süreçte femara kullanmayı bıraktırdı iğne yaptırdı diye . Bakalım inşallah yumurtam çatlamıştır ve diğerleri de istenilen boyuta gelmiştir

Hadi gözün aydın canım hayırlısı olur inşalalh. Kaçtı senin yumurta büyüklügü ve birşey sordun mu canım
bende 28.9 mmdi uzunlugu enide 23mm di catlama ignesi oldum catladi sari cisim diyorlar turkce bilmiyorum nasil orda Azerbaycandanim ben onlarida gorduk simdi bakalim ne oluyor, neden doktora gitmiyorsun usme catlamismi catlamamismi diye bakmaga?

bende 28.9 mmdi uzunlugu enide 23mm di catlama ignesi oldum catladi sari cisim diyorlar turkce bilmiyorum nasil orda Azerbaycandanim ben onlarida gorduk simdi bakalim ne oluyor, neden doktora gitmiyorsun usme catlamismi catlamamismi diye bakmaga?
Dün gittim canım çatlamamıştı bugün ilişki önerdi benim normalde çatlama sorunum yoktu ilk defa bu kadar büyüdü canım çatlamadan

benim adet ağrılarım gelmeye başladı, ya yarın, ya da sonrakı gün başlar benim adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…