Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay olmazsa öbür ay öbür ay olmazsa bir sonraki ay. Umudumuzu kaybetmek yok. Ve rahim filminden sonra ilk 6 ay çok önemli çok şansımız iyi değerlendirelim
1 ay ara vermeyi düşünüyorum psikolojik olarak iyi durumda değilim

Sen de iyi ki varsın canım benim iyi ki varsın. Burayı sizleri çok seviyorum. Birbirimize olan destek çok güzel. Kimseyle konusamaıdğımızı birbirimiz ile konuşuyoruz ah şu hormonlar ah şu kadınlık … her şey çok güzel olacak inan bana inşallah

İnşAllah bende güzel olacağını inanıyorum

Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun tabiki önemli olan sensin
Aa evet bugün su gibi akıntılarım oldu regli ağrılarım da var devamlı geldi diye tuvalete koşuyorum ama birşey yok sadece ıslak

Günde yaklaşık 2mm büyüyor perşembeye 17üzeri olursa iğneyi verebilir
Ben de femara kullandım 18.5mm olmuş iğneyi verdi

Günde kac tane kullandn ben günde 1 kulladnm adet döngüm kısa diye 12. Günde 15 mm di yavaş büyüyor 14. Gün gel gerekirse iğne yaparız dedi 14. Gün kendi kendine çatlamış

Canm yumurtlama olması düşük ihtimal sabah akşam ovülasyon ile takip et zaten varsa su içip içmemen çok bişey değiştirmiyor yarın kopkoyu da olabilir
Hcg testi yapmaktansa bununla devam etmek daha iyi bence koyulaşırsa hcg yaparsın
Ben inanıyorum çifte bayram olacak inş dua ediyorum sana

Lh hormonu regliye yakın yükseliyormuş biraz yinede takip edicem elimde de 2 tane ovülasyon kaldı

Lh hormonu regliye yakın yükseliyormuş biraz yinede takip edicem elimde de 2 tane ovülasyon kaldı
Yarın yap onları da herkeste yükselmiyor ben geçen ay adetime yakın yaptım çok silikti
Rabbim ümit edecek bir kapı açtı devam kulum dedi sende moral bozmadan devam et inş
Çünkü sen hamile kalabiliyorsun tek sıkıntımız stres ama onuda atlatacağız

Canım ben de dün gittim sol da 22 mm 1 tane sağda en büyüğü 13 mm olmak üzere 3 yumurta vardı riske atmamak için dün iğne vurdu 1 yumurta için cumaya da diğer yumurtalar büyümüş mü diye bakacak ona göre birşeyler yapacak . Büyür canım bence

Ay çok üzgünüm az önce sanırım regli oldum

Beni de gruba alır mısınız,sat 12 Mart, Bat 11 Nisandualarımız hayirlisyla kabul olur inşaallah

Cok sukur kuzum kantaron ıyı aklına gelmıs duzenlı sur dınlenmeye al vajına hanfendıyı sonrakı aya bomba gibi girsin

Allah hepinizden razı olsun ne kadar güzel kalplisiniz ya iyi ki varsınız sizi çok seviyorum rabbim gönlünüzki en yakın zamanda nasip etsin yakın zamanda daha da iyi bir şekilde yanınızda olucam
Sen iyi ol canım yeterli herşey için

Canım sat 18 mart benıde yazarmısın

Çok geçmiş olsun kuzum benim inşallah daha da korku yaşamadan geçir bu süreyi. Bu ara senin hep üst üste geldi. Ben senin doktora ısınamadım acilen değiştir onu
Kantaron gerçekten her derde deva. Beyaz tenli olduğum için yazın denizde çok yanıyorum biri önermişti o acıyı nasıl hafifletmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…