Baktım canımMalesef öyle.. Son yazdığıma bak aynı şeyleri yazmak zorbangır bangır bağırdım kimse duymadı beni etrafımda Bi abim Bi ben aşı olmadık eşimide mecbur bıraktırdı iş yeri Bi tane oldu
Ben korona oldum çünkü hastalarla çalışıyordum..ama o yeni çıkarken oldum ve ayakta geçirdim..o zaman aşı bile yoktubende eşimde ne yaptırdık, ne de korona olduk
İşte bu çocuk aşıları da ondan farklı değil aslında ama kimse anlamıyor anlamıyor değil kabul etmek zor çünkü senelerce en güvenilir kişiler reklam yaptı doktorlar faydalı dedi bilim insanları mutlaka yapılsın dedi.. Kime inanacaklar tabiki onlara gerçekleri gün yüzüne çıkaran o kadar çok ama Bi o kadarda susturulan insan var kiBaktım canımBizdede her kes yaptırdı..eşimi işten mecbur etdiler..ama yinede 2 tane yaptırdı 3 dedim yapma.Mesela şimdi kaynanam diyor biz sana dedik sen inadına yaptırmadın iyikide şimdi doktorlar farklı konuşuyor..Mesela eltimin 20 yaşi var cocuğu 3 sene olmuyor..doktor demiş aşı yaptırmışsin ondan..bir kaç sene bekle diyor.
Anlamak diğil korkuyorlar yaptırmasam çocuğum kötü olur hastalanır hepsi ondan..Doktorlarla çok çalıştım doktor tabi konuşacak..ama kendi her şeyin farkında.İşte bu çocuk aşıları da ondan farklı değil aslında ama kimse anlamıyor anlamıyor değil kabul etmek zor çünkü senelerce en güvenilir kişiler reklam yaptı doktorlar faydalı dedi bilim insanları mutlaka yapılsın dedi.. Kime inanacaklar tabiki onlara gerçekleri gün yüzüne çıkaran o kadar çok ama Bi o kadarda susturulan insan var ki
Korona grip gibi her zaman var domuz gribi oldum üç kere ölmedimBen korona oldum çünkü hastalarla çalışıyordum..ama o yeni çıkarken oldum ve ayakta geçirdim..o zaman aşı bile yoktu
Ben artık korkmuyorum.. Geçenlerde okuldan oğlum için aşı izni istediler vermedim eksik aşılar tamamlanacakmış peh... Bunun içinde kesin korona aşısı da vardırAnlamak diğil korkuyorlar yaptırmasam çocuğum kötü olur hastalanır hepsi ondan..Doktorlarla çok çalıştım doktor tabi konuşacak..ama kendi her şeyin farkında.
Canım test yaptın mı bat larımız aynıydıAteş yüksek ilerliyor ama regli olacak gibi hissediyorum bugün akıntı da hiç yok
İyi yapmışsın zaten dediğim gibi olduda çocuğun olmuyorsa aşıdan dolayıBen artık korkmuyorum.. Geçenlerde okuldan oğlum için aşı izni istediler vermedim eksik aşılar tamamlanacakmış peh... Bunun içinde kesin korona aşısı da vardır
Bana doktor verdi demiştim ya canım atmadım mı resmini sana. Şimdi doktora geldim eve geçim atarım bitanem üzme kendini seni en en en iyi ben anlarım şuanCanım benim yorumun beni rahatlattı çok moralim bozuldu inan zaten bi daha gitmem ona takviye bu ay kullanmadım diğer başlarım regli bekliyorum artık ne kullanayim canım varmı önerin
Bu doktorlar benide mahv etdi deye deye şimdi tüp bebek merkezlerde kalmışım..Senin kullandığım promen prowomen diğilmi canım?onuda kullandım benBana doktor verdi demiştim ya canım atmadım mı resmini sana. Şimdi doktora geldim eve geçim atarım bitanem üzme kendini seni en en en iyi ben anlarım şuan
On sene sürecekmiş aslında etkileri on sene içinde ölümler hastalıklar çoğalcak denmişti iki sene geçti çoğaldı daha devam edecek.. Rabbim korusun inşallah insanları etkilerindenİyi yapmışsın zaten dediğim gibi olduda çocuğun olmuyorsa aşıdan dolayıbelke bir kaç sene olucak
Belki atmışsındır yorumlar çok olunca gözden kaçıyordur sen ne durumdasın var mı bi gelişmeBana doktor verdi demiştim ya canım atmadım mı resmini sana. Şimdi doktora geldim eve geçim atarım bitanem üzme kendini seni en en en iyi ben anlarım şuan
Canım dr mecbur olmazsak zaten gitmeyiz bazıları gerçek moral bırakmıyor sen baktirmismiydin amhBu doktorlar benide mahv etdi deye deye şimdi tüp bebek merkezlerde kalmışım..Senin kullandığım promen prowomen diğilmi canım?onuda kullandım ben
Canım sen battan önce öğrenmiştin değil mi yanlış hatırlamıyorsam regli ağrıların varmıydıFolat diye eczaneler folik asit veriyor ama buda var bilmeyenler de alıyor
Evet canım ondanBu doktorlar benide mahv etdi deye deye şimdi tüp bebek merkezlerde kalmışım..Senin kullandığım promen prowomen diğilmi canım?onuda kullandım ben
27mm yumurta ile ugraşıyırum canımBelki atmışsındır yorumlar çok olunca gözden kaçıyordur sen ne durumdasın var mı bi gelişme
Canım doktordan çıkınca haber verBana doktor verdi demiştim ya canım atmadım mı resmini sana. Şimdi doktora geldim eve geçim atarım bitanem üzme kendini seni en en en iyi ben anlarım şuan
Evet bat yarın.. Of hemde nasıl dün hele acayip oldu ağrım kalkmaya korktum.. Bıçak batması damar gerilmesi gibi oldu ama.. Bu sabahta tatlı Bi ağrı vardı hafifCanım sen battan önce öğrenmiştin değil mi yanlış hatırlamıyorsam regli ağrıların varmıydı
Beni bitirdiler kızlar biliyor hep bana tüp bebek dediler benden daha kötü durumda olanlar var..bende her şeyi denedim ki gitmeyim ama malesef.11 ay önce Amh 1.36 bende..ama ben hamiş oldum takviylerlerle sonra kürtaj oldum..çocukta öyle olunca dediler yaştan dolayı..ama 6 ay bekledim olmadı...yaş 35 bende baş vurdum tüp bebek merkezineCanım dr mecbur olmazsak zaten gitmeyiz bazıları gerçek moral bırakmıyor sen baktirmismiydin amh
İn şa Allah sen kalırsın kuzum bende olmadı..işte diyorum ya her şeyi denedim olmadı.Evet canım ondan