Dur bskal7m canım belki çatlar doktora gidecen öiYok canım çatlamaz artık bu
Maşallah canım sonuç çıkınca haber verYaptım canım bu sabahki bu şimdi kan verdim. Öğleden sonra çıkar herhalde
Kızamık ve su çiçeği konusunda kararsızım içeriğini civa durumunu araştırmam lazım diğerlerini yaptırmayacağım zaten ilk oğluma da iki yaşından sonra yaptırmadım hiç Bi aşıyı özellikle çocuk felci aşısını yaptırmadımBen ya anlamadım ya da çok yanlış anladım. Çocuğa yapılması zorunlu olan su çiçeği kızamık tetanoız vs. aşıları mı yaptırmayacaksınız ?
Beyninden daha önemli değil ama bir buçuk yaş dört yaş aşısıyla baksanıza otizm olanlar var beş yaştan sonra otizm tanısı konanlar var bunlar neden oluyor sizceFolik asit okey de aşılar için böyle düşünmenize şok oldum. Kızamık aşısı tetanoz bunlar önemli aşılar
Hakkımızda hayırlısı olsunngeçen ay da böyle silik çıkardı, adet oldum, adetin 2ci günü test amaçlı yaptım o negativdi, varsa zaten yarın belli olur bence koyuluğundan
Bence çok yanlış düşünüyorsunuz tabii ki sizin kararınız yine ama bu aşılar önemli aşılar zatürre aşısı verem, kızamıkçık hepatit A. Bunların olmaması ileride sıkıntı yaşamayacağının garantisini vermez. Dediğim gibi annesi sizsiniz siz bilirsiniz.Beyninden daha önemli değil ama bir buçuk yaş dört yaş aşısıyla baksanıza otizm olanlar var beş yaştan sonra otizm tanısı konanlar var bunlar neden oluyor sizce
Bende sizin gibi düşünürdüm aman ya zatürre olursa aman ya verem olursa.. Zamanını kaçırmamak gerekir gibi... İki kedim var onların bile aşılarını yaptırmıyorum mesela onların da aşıları çok önemli sözde değil mi. Bangır bangır bağırıyorlar aşı olmazsa hasta olurlar aşı olmazsa gençlik hastalığına yakalanırlar vs.. Ama inanın onlara bile normal almaları gereken vitamin desteğini sağlandıktan sonra hiç birşey olmuyor.. Bir araştırın bu otizm ne zaman çoğalmaya başladı down sendromu ne zaman çoğalmaya başladı.. Aşıların öyle bir reaksiyonu var ki çoğu zaman yapılana değil ondan sonraki nesle etki ediyor dna bozuyor.. Sadece otizm veya down sendromu da değil günümüzde aşı ve ilaçlardan kaynaklı sonraki nesillere aktarılan rna dna bozukluğu o kadar çok ki... İlla bir yerimizden patlıyor... Elbette bu kişisel bir seçim ama kabakulak su çiçeği kızamık hatta veremin bile artık tedavisi var grip bile onlardan daha ölümcül mevzu beden sağlığı.. Beden sağlığı bağışıklığı ne kadar güçlenirse hastalıktan kötü etkilenme o kadar azalıyor... Aşılarla veya ilaçlarla ayakta kalmak geçiçidir bana göre.. Mesela antibiyotik bilinçsiz kullanımda zararlı derler ama her türlü zararı var o ilaç yerine doğal antibiyotik olan şeyleri kullanmak bana göre daha faydalı her grip olduğumda veya antibiyotik ihtiyacım olduğunda ben veya çevreme günde iki kere sarımsak yuttururum ateşi bile düşürüyor.. Bunun gibi alternatiflere yönelmek ilaç kullanmaktan aşıdan çok daha iyiBence çok yanlış düşünüyorsunuz tabii ki sizin kararınız yine ama bu aşılar önemli aşılar zatürre aşısı verem, kızamıkçık hepatit A. Bunların olmaması ileride sıkıntı yaşamayacağının garantisini vermez. Dediğim gibi annesi sizsiniz siz bilirsiniz.
Gruba göz atayım dedim dikkatımi cekti. Folik asit folatın sentetik hali fazla alımı karaciğere hasar verir ve hiperaktivite bozukluğuna yol açar bu kanıtlanmıs zaten folat asıl alınması gereken doktorlar nedense bunu önemsemiyor söylemek cok da zor değil .folat formu olanlar var onu kullanabilirsin zararı yokGünaydııııınnn kızlaaar henüz sohbeti okumadım öncesinde birşey söylemek istiyorum.. Geçenlerde folik asit ile ilgili bir arkadaşla burda yorumlaştık folik asit zararlı demiştim inanmamıştı bana az önce instagramda bir video çıktı karşıma doktorun biri folik asit otizm yapmaz diyor her doktor gibi ama yaşayanlar var buna örnek ekran aldım ekledim bunların dışında bende araştırmıştım beyni etkilediği için hiç kullanmadım önceki gebeliğimde de kullanmadım sizde kullanmayın ne olur o hap yerine doğal folat alın bakın hurma da varmış.. Folik asit vucudun üretmediği önemli bir vitamin evet bunu biliyoruz ama kimyasal yoldan almayın bunu yiyeceklerde herşeyde var bu folat.. Folat alımında vucudumuz onu lazım olan folik asit vitaminine çeviriyor zaten tıpkı kolejen gibi..
Bunu bende duymuştum aşıların zararlı olduğunu..bende etmek istemem mesela..ne kadar aileler gördüm yapmıyorum diyor çocuğuma.Ama iyice araştırmak lazım tam karar vermek için.Kızamık ve su çiçeği konusunda kararsızım içeriğini civa durumunu araştırmam lazım diğerlerini yaptırmayacağım zaten ilk oğluma da iki yaşından sonra yaptırmadım hiç Bi aşıyı özellikle çocuk felci aşısını yaptırmadım
Folat diye eczaneler folik asit veriyor ama buda var bilmeyenler de alıyorGruba göz atayım dedim dikkatımi cekti. Folik asit folatın sentetik hali fazla alımı karaciğere hasar verir ve hiperaktivite bozukluğuna yol açar bu kanıtlanmıs zaten folat asıl alınması gereken doktorlar nedense bunu önemsemiyor söylemek cok da zor değil .folat formu olanlar var onu kullanabilirsin zararı yok
Bunun için bir sayfaya yazdım detaylı bilgi paylaşımı yapmışlardı daha önce sayfaları kapanmıştı ne kadar gerçekleri ortaya çıkaran sayfa varsa kapatıyorlarBunu bende duymuştum aşıların zararlı olduğunu..bende etmek istemem mesela..ne kadar aileler gördüm yapmıyorum diyor çocuğuma.Ama iyice araştırmak lazım tam karar vermek için.
Haklısınız tabii ki tamamen haksızsızsınız demiyorum. Çünkü 2 düşüğüm var ve bunu mantıksız gelse de biontech aşısına bağlıyorum. Aşı bende bir hasar bıraktı ve sağlıklı gebelik geçiremiyorum diye düşünmeye başladım. Gerçekten artık doktora ve tıp dünyasına da tam anlamıyla güven olmuyor. Ama araştırmadan net bir şey de diyemem. Kendi tercihiniz dediğim gibi. Umarım sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir bebeğe sahip olursunuzBende sizin gibi düşünürdüm aman ya zatürre olursa aman ya verem olursa.. Zamanını kaçırmamak gerekir gibi... İki kedim var onların bile aşılarını yaptırmıyorum mesela onların da aşıları çok önemli sözde değil mi. Bangır bangır bağırıyorlar aşı olmazsa hasta olurlar aşı olmazsa gençlik hastalığına yakalanırlar vs.. Ama inanın onlara bile normal almaları gereken vitamin desteğini sağlandıktan sonra hiç birşey olmuyor.. Bir araştırın bu otizm ne zaman çoğalmaya başladı down sendromu ne zaman çoğalmaya başladı.. Aşıların öyle bir reaksiyonu var ki çoğu zaman yapılana değil ondan sonraki nesle etki ediyor dna bozuyor.. Sadece otizm veya down sendromu da değil günümüzde aşı ve ilaçlardan kaynaklı sonraki nesillere aktarılan rna dna bozukluğu o kadar çok ki... İlla bir yerimizden patlıyor... Elbette bu kişisel bir seçim ama kabakulak su çiçeği kızamık hatta veremin bile artık tedavisi var grip bile onlardan daha ölümcül mevzu beden sağlığı.. Beden sağlığı bağışıklığı ne kadar güçlenirse hastalıktan kötü etkilenme o kadar azalıyor... Aşılarla veya ilaçlarla ayakta kalmak geçiçidir bana göre.. Mesela antibiyotik bilinçsiz kullanımda zararlı derler ama her türlü zararı var o ilaç yerine doğal antibiyotik olan şeyleri kullanmak bana göre daha faydalı her grip olduğumda veya antibiyotik ihtiyacım olduğunda ben veya çevreme günde iki kere sarımsak yuttururum ateşi bile düşürüyor.. Bunun gibi alternatiflere yönelmek ilaç kullanmaktan aşıdan çok daha iyi
Evet dogru orası öyle herkes bilmiyor ki zaten bunu ben solgar folat kullanıyorum meselaFolat diye eczaneler folik asit veriyor ama buda var bilmeyenler de alıyor
Mesela bu virüs aşısını ben yaptırmadım..evlenmeden önce kovid hastalarıyla çalışıyordum o zaman doktorlar dedi ama korkarak gizlin aralarında konuşarak duydum..aşı olursa kesin yaptırmıcaz dediler irelide hastalık yaratıyormuş..valla bende yaptırmadım..Yaptıranlar benden çok hasta oldularBunun için bir sayfaya yazdım detaylı bilgi paylaşımı yapmışlardı daha önce sayfaları kapanmıştı ne kadar gerçekleri ortaya çıkaran sayfa varsa kapatıyorlar
Aşının kesinlikle katkısı var amaçları buydu zaten.. Gelecek nesli tüketmek veya olacak olanların rna sıyla oynamak.. Adet düzensizliği sebepsiz kısırlık sperm düşüklüğü düşüklerle sonuçlanan gebelikler doğanlarda hasarlar... Bu aşının eseri malesef.. Bunların yanında daha bir çok şey var her bünyeye farklı tesirleri var ortaya çıkan... Hastalıklar ne kadar yükseldi kısırlık iki senede ne kadar arttı farkında değil misiniz.. Ben avm çalışanıydım ona rağmen yaptırmadım aşıyı kimse de zorlayamadı beni.. Ama malesef herkes bilinçli değildi zorla yaptırıldı şimdi Almanya ödenek veriyor tazminat veriyor haberiniz var mı zararları karşısında özür diliyor, Türkiye de böyle birşey yapamazlar çünkü baştan tedbir alıp tüm mesuliyet benimdir imzası attırdılar aşı olanlaraHaklısınız tabii ki tamamen haksızsızsınız demiyorum. Çünkü 2 düşüğüm var ve bunu mantıksız gelse de biontech aşısına bağlıyorum. Aşı bende bir hasar bıraktı ve sağlıklı gebelik geçiremiyorum diye düşünmeye başladım. Gerçekten artık doktora ve tıp dünyasına da tam anlamıyla güven olmuyor. Ama araştırmadan net bir şey de diyemem. Kendi tercihiniz dediğim gibi. Umarım sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir bebeğe sahip olursunuz
Malesef öyle.. Son yazdığıma bak aynı şeyleri yazmak zorMesela bu virüs aşısını ben yaptırmadım..evlenmeden önce kovid hastalarıyla çalışıyordum o zaman doktorlar dedi ama korkarak gizlin aralarında konuşarak duydum..aşı olursa kesin yaptırmıcaz dediler irelide hastalık yaratıyormuş..valla bende yaptırmadım..Yaptıranlar benden çok hasta oldular
bende eşimde ne yaptırdık, ne de korona oldukMesela bu virüs aşısını ben yaptırmadım..evlenmeden önce kovid hastalarıyla çalışıyordum o zaman doktorlar dedi ama korkarak gizlin aralarında konuşarak duydum..aşı olursa kesin yaptırmıcaz dediler irelide hastalık yaratıyormuş..valla bende yaptırmadım..Yaptıranlar benden çok hasta oldular
Canım benim yorumun beni rahatlattı çok moralim bozuldu inan zaten bi daha gitmem ona takviye bu ay kullanmadım diğer başlarım regli bekliyorum artık ne kullanayim canım varmı önerinGünaydım canım öncelikle o mantık dışı doktorunu degiştir kuzum. 1 altı rezerve kötü sen hamile kalabilirsin canım ben ölüm o zaman senin doktora göre 0.6 idi önceki sene ve dün doktor yine amh istedi düştügünü düşünüyor. Tamam çok iyi bir amh degil ama bence olmıcak da degil canım abartmış dontorun bozma moralini takviye kullan 2 3 ay kalırsın inşallah canım