Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
fnd_50 abla ateş tablon bir umut yumurtlama olmamış gösteriyor inşallah lekelerden sebep ateşini etkilemiyordur

Kızlaaaaaaarrrrrr... Eve gelince testi tekrarladım sabahtan akşama bile koyulaşmış şok oldum. Yarın kan vermeye gidiyorum. Dua edin nolur bu sefer artk sağlıkla ilerlesin darısı başınıza cans16 cnm beni ekleyebilir misin? BAT 4 Nisan.. Sonuç böyle

Eklentiler

• IMG_20230403_191619.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 65
Çok
teşekkürler bilgi için, hayırlı olsun tekrar :)

Proxyfemini doktorunuz mu önermişti? Ben 2. Aydayım da önümüzdeki ay denesem mi?

Güzel haberler gelmeye devam ediyorrrr, çok ama çok mutluyum adınıza rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin bizlere dua etmeyi unutmayın nolur

Aaaa süper canım maşallah bu test çok hassas düşük betada kırmızı çıkarıyor az gelirse betan korkma saglıkla gelsin inşallah çok sevindim

İnşallah sağlıkla ilerler canım tek istediğimiz duamız bu

Aynı dönemde yapılacak sanırım seninle. Bugün iğnenin 5. Günü. Yarın kontrolüm var. Söyler sanırım kaç yumurtam olduğunu
Ben daha klomen kullanıcam canım. Nasıl iğnenin 5. Günü? Ben ondan olmuyorum sanırım. Ben beş gün klomen kullanıcam sonra yumurtalarıma bakılacak. Sonra uygun görürse çatlatma iğnesi ve aşılama olacak bakalım. Beraber takip ederiz ayrıca eşim keçiboynuzu özü, çakşır suyu içiyor. Ben de hayıt otu suyuna başlayacağım.

Tebrik ederiiimmmm sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahhhh hemen ekliyorum

Canm şu tabloyu bi tarihlerine göre sıralasan olur mu bakcam diye şaşı olcam

Çok güzel koyulaşmış maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ben gonal f iğne kullanıyorum. Yumurta takibi çatlatma iğnesi ardından aşılama yapılacak bana.. Ben de eşime keçiboynuzu özü aldım ama kendim başka bişey kullanmıyorum

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…