Hayırlı olsun canımKızlaaaaaaarrrrrr... Eve gelince testi tekrarladım sabahtan akşama bile koyulaşmış şok oldum.Yarın kan vermeye gidiyorum. Dua edin nolur bu sefer artk sağlıkla ilerlesin darısı başınıza cans16 cnm beni ekleyebilir misin? BAT 4 Nisan.. Sonuç böyle
ne kotu bende bu ay 28^23mm tek olcu hibi degilde boyle yazilmisdi kagizda doktor catlama iynesi yazdi umitlenmisdimCanım 27 fazla büyümüş öyle olunca kaliteli yumurta olmuyor olması gereken Aralık 18-22 mm benim geçen ay 24mm lik bir tane 3 tane 22 mm lik vardı doktor 24 lük işimize yaramaz 22 ideal dedi çatlatma iğnesi yaptım 24 lük de dahil hepsi çatlamıştı ama gebelik oluşmadı iyi değerlendiremedik çünkü . çok büyük olanlar kimi çatlamıyor kist oluyor kimi adetle atılıyor kimi çatlasa da kaliteli olmadığı için gebelik oluşmuyor . 14 mm lik yumurtanı takip etsin çatlatma iğnesi vursun bu sayede kist de olmaz 27 mm lik de çatlar .
Tebrikler canim Saglikla kucagina al Insallah darisi bizim basimizaKızlaaaaaaarrrrrrr
bende simdi bu ayda gitdi dusunuyordum ilaclarda bahali gelen ay yapa bilirmiyim bilmezmiyim dusunuyordumBenim 14-16-28 di. 28 ve 14 olan kist oldu. 16 kendiliğinden çatladı. Ama 30 olup ikizi olanı da duyum canım. Moralini bozma
Valla canım freyle diye bir marka galiba ama benim artimedin içinden çıkmıştıHangi marka canım bu
Yapmalısın benceHayırlı olsun canımsağlıcakla gelsin bebişinn
Benimde 4 Nisan, ben de mi yapsam acaba
Ümidini kaybetme canım banada 27mm dedi ama ben ölçümden ölçüme degiştgini düşünüyorum hatta şimdiki aklım olsa o doktordan çıkınca başka doktora gider ölçüm yaptırırdım benim doktor sadce yanlamasına ölçüm yaptı 27 dedi ama o kadar büyük durmuyordu 24dür anca belki çünkü ben geçen ay 16mm olan folükülüde gördüm arada bariz fark yoktu yanine kotu bende bu ay 28^23mm tek olcu hibi degilde boyle yazilmisdi kagizda doktor catlama iynesi yazdi umitlenmisdim
Bende çok istiyorum ama nasip inşallah yanılıyorumdurKuzum yaa inşallah yanılıyorsundur da bebiş vardır bunun olmasını inan çok istiyorum
Çatlatma igneni oldun mu canım sen doktorun ne dedi peki yumurta boyutuna çok fazla büyük dedi mibende simdi bu ayda gitdi dusunuyordum ilaclarda bahali gelen ay yapa bilirmiyim bilmezmiyim dusunuyordum
2 buçuk sene oldu benimde hayırlı zamanda değilim demekkiAmin amin yavrum darısı başına olsun inşallahen güzel zamanda en hayırlısıyla gelecek isyan etme lütfen bende geçen seneden beri buralardayım hatta senden daha eskiyim üye olmadadan önceki sürecimde var
Yaaaa çok sevindim çıkmış sonuçAmiiiin Allah razı olsun sıra sende inşallah
bende ikiolculu oldu cevapda 28.9*23.0 mm boyleÜmidini kaybetme canım banada 27mm dedi ama ben ölçümden ölçüme degiştgini düşünüyorum hatta şimdiki aklım olsa o doktordan çıkınca başka doktora gider ölçüm yaptırırdım benim doktor sadce yanlamasına ölçüm yaptı 27 dedi ama o kadar büyük durmuyordu 24dür anca belki çünkü ben geçen ay 16mm olan folükülüde gördüm arada bariz fark yoktu yani
Olmaz çok büyümüş dedi mi doktorun peki canım benimde 27mm 14mm canım sıkıldı çok mu büyümüş diyei
bende ikiolculu oldu cevapda 28.9*23.0 mm boyle
men Rusiyadayim doktoruma resim yolladim ovitrelle vurmami soyledi baskada birsey demedi burdada gorunce boyle umidimi itirdim yani bugun catladi qaliba haftanin 3u gidicem kontrole oyle olsa doktor iyne vurmami soylemezdi dimi?i
bende ikiolculu oldu cevapda 28.9*23.0 mm boyle
yumurtalar kalitesiz nasil olurki mesela bende dongunun 11ci gunu idi 12ci gunu bence catladi agrilarim basladi cunki o kadar kisa surede kalitesizlesermi bilsem 9cu gunu felan giderdimmen Rusiyadayim doktoruma resim yolladim ovitrelle vurmami soyledi baskada birsey demedi burdada gorunce boyle umidimi itirdim yani bugun catladi qaliba haftanin 3u gidicem kontrole oyle olsa doktor iyne vurmami soylemezdi dimi?
İnşallah öyledir canım bende sabırsızlıkla bekliyorum bana igne vermedi kendi çatlar dedi ama çok büyük olunca işe yaramaz diyenler de var çok küçük oluncada işe yaramaz diyorlar ne yumurtaymış anlamadım canım. Kaç gün oldu igne yapalımen Rusiyadayim doktoruma resim yolladim ovitrelle vurmami soyledi baskada birsey demedi burdada gorunce boyle umidimi itirdim yani bugun catladi qaliba haftanin 3u gidicem kontrole oyle olsa doktor iyne vurmami soylemezdi dimi?
Tebrik ederimGeldi geldi betam 128.10 çıktı
dun yapdim saat 4de simdi catliyo gibi bel agrisi filan var sana doktorun ne soyledi? kalitesizmi olur dedi?İnşallah öyledir canım bende sabırsızlıkla bekliyorum bana igne vermedi kendi çatlar dedi ama çok büyük olunca işe yaramaz diyenler de var çok küçük oluncada işe yaramaz diyorlar ne yumurtaymış anlamadım canım. Kaç gün oldu igne yapalı
Bende anlamadım bu kalitesiz yumurta işini canım. Benimde genelde 16. Güne kadar çatlar yumurta bugün 14. Günüm ilk defa bu kadar büyüdü yani ateş takibi yapıyorum ben büyük ihtimal sabaha çatlamış oluryumurtalar kalitesiz nasil olurki mesela bende dongunun 11ci gunu idi 12ci gunu bence catladi agrilarim basladi cunki o kadar kisa surede kalitesizlesermi bilsem 9cu gunu felan giderdim