Tebrikler yeniden sağlıkla gelsin maşallahKızlaaaaaaarrrrrrr
Amin çok teşekkür ederimAmiiiin inşallah Allah razı olsun darısı başına olsun inşallah
Amin canım amin inşallahAmin Allah razı olsun darısı başına olsun inşallah
Amiiiin Allah razı olsun sıra sende inşallahTebrikler yeniden sağlıkla gelsin maşallah
Canım ben test boş çıktı attım görselleri resmen hüsranAmiiiin Allah razı olsun sıra sende inşallah
Ayy buna Bi kere bende düşmüştüm ama ben hep açarım testleri zaten hemen anlamıştım bak aklıma gelmemişti onda da öyle olduğu bazı markalarda var o çizgidenBilgi olarak yazıyorum Fortune gebelik testi
Aldatmacasına bakar mısınızo çizgiyi oraya koymalarının amacı ne acaba resmen yanıltmak test tekrarlatmak … o çizgi nedeniyle gölge oluşuyor arkadaşlar bilginiz olsun yeni gelen testi deneyen olur arayan bulsun yorumu
Fortune gebelik testi gölge
Allah razı olsun darısı başına olsun inşallah
Ben kaseti daha önce hiç açmadım erken gebelik açtığım onda da gördüğüm oldu ama bu kadar bariz bile olmuyordu yazık yani ne gerek var heyecan yaptıkAyy buna Bi kere bende düşmüştüm ama ben hep açarım testleri zaten hemen anlamıştım bak aklıma gelmemişti onda da öyle olduğu bazı markalarda var o çizgiden
Seni çok iyi anlıyorum yaşadımBen kaseti daha önce hiç açmadım erken gebelik açtığım onda da gördüğüm oldu ama bu kadar bariz bile olmuyordu yazık yani ne gerek var heyecan yaptık
Tümay hanım, burada çakşır suyunu erkek mi kullanacak ve günde ne kadar kullanılıyor? Aynı şekilde proksifemin ne kadar kullanılacak, günde 1 adet mi? Toplam 1 ay yeterli olur mu acabaÇok teşekkür ederim darısı başına inşallaaaaahhh... Ben erken başladım ilk bata 10 gün varken yaptım negatifti sonra yedi gün kala yaptım gölge gördüm ertesi güne kadar üç test yaptım hepsinde aynı çıktı sonra takibe devam ettim düne kadar koyulma devam etti toplamda 8-9 test yaptımen son iki test farklı marka daha silik çıkınca korktum tahlile gittim.. Şükürler olsun pozitif ben çatlatma iğnesi kullanmadım doğal takviye aldım ekliyorum kullandıklarımı canım
Amiin inşallahRabbim en güzel zamanda en güzelini hayırlısını verecektir inşallah yavrum asma suratını... Çok ağrım var bacaklarıma vuruyor sancılar adet ağrısı gibi değil şuan farklı gibi ama endişe duymaya başladım bende
Çakşır kökü suyunu gece yatmadan önce su bardağının dörtte biri kadar üstüne su doldurup içiliyor bize Aktar eşim için vermişti ama araştırdım kadınlara da çok iyi geliyormuş yumurta rezervine vs ayrıca afrodizyak etkşliymiş, iki ay kadar kullandık eşimle bir buçuk şişe bitti.. He ayrıca ordaki herşeyden bende kullandım erkek yazanlar var ya aynı ölçülerde pco var bende belki dedim iyi gelir sonuçta bitkiseller.. Proxyfemin i sonradan bu ay kullanmaya başladım bence bana en çok o etki etti her gün bir saşe içtim bir bardak suyla karıştırıp tüketiliyorTümay hanım, burada çakşır suyunu erkek mi kullanacak ve günde ne kadar kullanılıyor? Aynı şekilde proksifemin ne kadar kullanılacak, günde 1 adet mi? Toplam 1 ay yeterli olur mu acaba
Yani orası öyle ama günlerdir olan ağrıdan biraz fazla şuan yürüdüm bugün dünde hareket çok ettim evde biraz iş yaptım herhalde ondan oldu valla oturduğum yerden kalkmıyorum şuanAmiin inşallahcanım korkutma kendini normal bence ağrılar bebiş büyüyor rahim büyüyor sonuçta
Ooo maşallah o teste gayet iyi çıkmış inşallah sağlıkla devam ederKızlaaaaaaarrrrrrr
Amin amin inşallah Allah razı olsun canım şuan ağrım var tek duam oOoo maşallah o teste gayet iyi çıkmış inşallah sağlıkla devam eder
Ben genelde ovulasyon testleri ile kontrol ediyorum, ama hafif bir ağrı dolgunluk hissi oluyor sağ ya da sol tarafımda.Teşekkür ederim peki çatladıktan sonra? Yani çatladığını nasıl anlayabilirim
Ondandır canım dinlen biraz yorma kendini herşey yokunda gidecek inşallahYani orası öyle ama günlerdir olan ağrıdan biraz fazla şuan yürüdüm bugün dünde hareket çok ettim evde biraz iş yaptım herhalde ondan oldu valla oturduğum yerden kalkmıyorum şuan
O ağrılar olur cnm adet olmazsan da ağrı olurAmin amin inşallah Allah razı olsun canım şuan ağrım var tek duam o