Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilgi olarak yazıyorum Fortune gebelik testi
Aldatmacasına bakar mısınız o çizgiyi oraya koymalarının amacı ne acaba resmen yanıltmak test tekrarlatmak … o çizgi nedeniyle gölge oluşuyor arkadaşlar bilginiz olsun yeni gelen testi deneyen olur arayan bulsun yorumu

Fortune gebelik testi gölge

Eklentiler

• 2A4C8D15-9285-4B0F-8102-3865E756186A.jpeg
    52,2 KB · Görüntüleme: 70
  • 197956B1-2A8A-4C13-B202-560F05919AAE.jpeg
    99,6 KB · Görüntüleme: 75
Ayy buna Bi kere bende düşmüştüm ama ben hep açarım testleri zaten hemen anlamıştım bak aklıma gelmemişti onda da öyle olduğu bazı markalarda var o çizgiden

Ayy buna Bi kere bende düşmüştüm ama ben hep açarım testleri zaten hemen anlamıştım bak aklıma gelmemişti onda da öyle olduğu bazı markalarda var o çizgiden
Ben kaseti daha önce hiç açmadım erken gebelik açtığım onda da gördüğüm oldu ama bu kadar bariz bile olmuyordu yazık yani ne gerek var heyecan yaptık

Ben kaseti daha önce hiç açmadım erken gebelik açtığım onda da gördüğüm oldu ama bu kadar bariz bile olmuyordu yazık yani ne gerek var heyecan yaptık
Seni çok iyi anlıyorum yaşadım

Tümay hanım, burada çakşır suyunu erkek mi kullanacak ve günde ne kadar kullanılıyor? Aynı şekilde proksifemin ne kadar kullanılacak, günde 1 adet mi? Toplam 1 ay yeterli olur mu acaba

Amiin inşallah canım korkutma kendini normal bence ağrılar bebiş büyüyor rahim büyüyor sonuçta

Tümay hanım, burada çakşır suyunu erkek mi kullanacak ve günde ne kadar kullanılıyor? Aynı şekilde proksifemin ne kadar kullanılacak, günde 1 adet mi? Toplam 1 ay yeterli olur mu acaba
Çakşır kökü suyunu gece yatmadan önce su bardağının dörtte biri kadar üstüne su doldurup içiliyor bize Aktar eşim için vermişti ama araştırdım kadınlara da çok iyi geliyormuş yumurta rezervine vs ayrıca afrodizyak etkşliymiş, iki ay kadar kullandık eşimle bir buçuk şişe bitti.. He ayrıca ordaki herşeyden bende kullandım erkek yazanlar var ya aynı ölçülerde pco var bende belki dedim iyi gelir sonuçta bitkiseller.. Proxyfemin i sonradan bu ay kullanmaya başladım bence bana en çok o etki etti her gün bir saşe içtim bir bardak suyla karıştırıp tüketiliyor

Amiin inşallah canım korkutma kendini normal bence ağrılar bebiş büyüyor rahim büyüyor sonuçta
Yani orası öyle ama günlerdir olan ağrıdan biraz fazla şuan yürüdüm bugün dünde hareket çok ettim evde biraz iş yaptım herhalde ondan oldu valla oturduğum yerden kalkmıyorum şuan

Yani orası öyle ama günlerdir olan ağrıdan biraz fazla şuan yürüdüm bugün dünde hareket çok ettim evde biraz iş yaptım herhalde ondan oldu valla oturduğum yerden kalkmıyorum şuan
Ondandır canım dinlen biraz yorma kendini herşey yokunda gidecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…