Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederimmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsunnn😍😍🤍🤍
Amin amin yavrum darısı başına olsun inşallah 🤲 en güzel zamanda en hayırlısıyla gelecek isyan etme lütfen bende geçen seneden beri buralardayım hatta senden daha eskiyim üye olmadadan önceki sürecimde var 😊

😍😍😍 maşallah, bu ay herkese çift çizgileri, güzel haberleri getirsin inşallah hayırlısıyla. Tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin,sağlıklı huzurlu bi sekilde 🙏🏻
Amin amin amiiiin sanada nasip etsin inşallah 🤲🥰

Bebeğim hayırlı olsun sağlıkla ilerleyin inşallah. Çok mutlu oldum bende bugün test yaptım ama tek çizgi. Rabbim gurupta ki herkesin yüzünü güldürsün 🌺
Ne zaman seni geçirsem aklımdan yorum yapıyorsun bana 🤗 amin amin en doğru en güzel zamanda versin size de inşallah batına kaç gün kaldı senin

Ben yapacağım sanırım. Hayıt otu suyuna ve çakşır suyuna geri döneceğim. Arı sütü ham bal karışımı vardı evde migrostan almıştım, onu da içeyim diyorum. Klomen de var bu ay. Başka önerisi olan var mı?
Canim ben bu ay iyne birde ceviz suyu yapdim oda baya etki etdi yumurtalara 28mmdi catlama iynesi vurdum dun , 2 tana butun cevizi kirib icindeki perdeyle birlikde suda demliyorsun aksamdan daha sonra sabah ac karina iciyorsun adetin 2ci gununden 12ci gununedek yumurtlara baua etkili

Canim ben bu ay iyne birde ceviz suyu yapdim oda baya etki etdi yumurtalara 28mmdi catlama iynesi vurdum dun , 2 tana butun cevizi kirib icindeki perdeyle birlikde suda demliyorsun aksamdan daha sonra sabah ac karina iciyorsun adetin 2ci gununden 12ci gununedek yumurtlara baua etkili
dongunun 11ci gunu , normalda buyumuyor yumurtalar bu ay ceviz suyu gonalf bir yerde baya etki etdi

X