Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa harikaa tebrik ederim inşallah güzel güzel artar bebişinizi kucağınıza almak nasip olur çifte bayram size bu bayramKızlaaaaaaarrrrrrr
Evet bunu biliyorum ama o kadar içgüdüsel ki kimyasal yaşamamış olsaydım belki böyle olmazdım o zamanda hafif başlayan şiddetlenrn bir ağrı gelmişti üç gün hasta olmuştum bildiğin yataklıkO ağrılar olur cnm adet olmazsan da ağrı olur
Teşekkür ederim Allah razı olsun darısı başına olsun inşallahYaaa harikaa tebrik ederim inşallah güzel güzel artar bebişinizi kucağınıza almak nasip olur çifte bayram size bu bayram
Hakkımızda hayırlısı bnde yaşadım test yapmama sebebim sırf o kimyasal korkusu in rahat olsun sitrez yapmaEvet bunu biliyorum ama o kadar içgüdüsel ki kimyasal yaşamamış olsaydım belki böyle olmazdım o zamanda hafif başlayan şiddetlenrn bir ağrı gelmişti üç gün hasta olmuştum bildiğin yataklık
Ay ay ay ay ay nasıl sevindim canım. Sağlıkla kucağına al. Rüya gibi Allah bize de nasip etsin bize dua et kuzummm. Hayırlı uğurlu olsunÇok teşekkür ederim darısı başına inşallaaaaahhh... Ben erken başladım ilk bata 10 gün varken yaptım negatifti sonra yedi gün kala yaptım gölge gördüm ertesi güne kadar üç test yaptım hepsinde aynı çıktı sonra takibe devam ettim düne kadar koyulma devam etti toplamda 8-9 test yaptım en son iki test farklı marka daha silik çıkınca korktum tahlile gittim.. Şükürler olsun pozitif ben çatlatma iğnesi kullanmadım doğal takviye aldım ekliyorum kullandıklarımı canım
Ediyorum etmez miyim hiiiiç kurban olduğum rabbim sana da burda umutla bekleyen tüm arkadaşlarıma da en güzel zamanda en hayırlısıyla nasip etsin inşallaaah Allah razı olsun kuzumAy ay ay ay ay nasıl sevindim canım. Sağlıkla kucağına al. Rüya gibi Allah bize de nasip etsin bize dua et kuzummm. Hayırlı uğurlu olsun
Çok tatlısın. Bunlar çok kıymetli bilgiler. TeşekkürlerÇok teşekkür ederim darısı başına inşallaaaaahhh... Ben erken başladım ilk bata 10 gün varken yaptım negatifti sonra yedi gün kala yaptım gölge gördüm ertesi güne kadar üç test yaptım hepsinde aynı çıktı sonra takibe devam ettim düne kadar koyulma devam etti toplamda 8-9 test yaptım en son iki test farklı marka daha silik çıkınca korktum tahlile gittim.. Şükürler olsun pozitif ben çatlatma iğnesi kullanmadım doğal takviye aldım ekliyorum kullandıklarımı canım
Tebrik ederim canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlaaaaaaarrrrrrr
Ne zamn olacaksın canım. Kaç yumurtan var? Benim olursa 13ü gibi olacakSlm bayanlar, ben de bu ay aşılama deniyorum grubu görünce hemen geldim :)
Benim 14-16-28 di. 28 ve 14 olan kist oldu. 16 kendiliğinden çatladı. Ama 30 olup ikizi olanı da duyum canım. Moralini bozma27mm yarına çatlar dedi kuzum bu ay çatlatma ignesi vermeyelim spontan dene dedi. Bende 14mm yumurta işime yarar diye düşünüyorum 3 4 güne 18mm olursa çatlar diye umuyorum. Doktora fazla büyümüş kalitesiz mi olur dedim onu bilemeyiz dedi canım çok sıkıldı her ay boş geçiyor tekrar amh testi istedi
Amin rabbim sana da nasip etsin sağlıklı şekilde inşallahTebrik ederim canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bol şans bana o vakitHadi görim seni
Tebrik ederimmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsunnnL A L cezan kalktı mııı
Ateşim çok dalgalı gidiyor hamile değilim ama reglim geldi gelicekL A L Nerdesin canım nasılsın ne yaptın ateşin yükselmiş tekrar
Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldururYok benim kimyasal netti. Zaten, Artımed hayalet çizgi çıkarmıştı kan da verdik. Önce 8 çıktı sonra 13 o zaman anlamıştık zaten sonra da sıfırlandı değerim ve adet oldum. Ben ikinci hamileliğimi de Artımed ile öğrenmiştim. Her ay bir sürü test yapıyorum benim için erken öğrenmek önemli çünkü. Olmayınca yok çıkıyor direk. O yüzden yanıltmadı şimdiye kadar. Ama sizin için üzüldüm tabi. Çok geçmiş olsun
Aynı şeyleri yaşamışız arkasından da saatlerce ağlamıştım ben de nerede görsem nefretle bakıyorum bu testeGeçen ay yaptığım artımed test 1 saat içinde hemen gittim kan verdim negatif. Ben bir daha asla eve sokmam
Nerden biliyon cnm geldi mi reglin yoksa kaç gün kaldıAteşim çok dalgalı gidiyor hamile değilim ama reglim geldi gelicek
Ayyy çok sagol canım inan birazda olsa umutlandımAma şöyle bir şeyde varmış her doktorun ölçümü farklı diyorlar. Bir bayan bir gün arayla iki doktora takip yaptırmış birisi 30mm digeri 21 mm demiş. Ben önceki ayda takip yaptırdım bana sanki 27mm yok gibi geldi çünkü digeri de 14mm aralarında bariz bir fark yoktuBenim 14-16-28 di. 28 ve 14 olan kist oldu. 16 kendiliğinden çatladı. Ama 30 olup ikizi olanı da duyum canım. Moralini bozma
Aynı dönemde yapılacak sanırım seninle. Bugün iğnenin 5. Günü. Yarın kontrolüm var. Söyler sanırım kaç yumurtam olduğunuNe zamn olacaksın canım. Kaç yumurtan var? Benim olursa 13ü gibi olacak