Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederimmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsunnn
Amin amin yavrum darısı başına olsun inşallah en güzel zamanda en hayırlısıyla gelecek isyan etme lütfen bende geçen seneden beri buralardayım hatta senden daha eskiyim üye olmadadan önceki sürecimde var

maşallah, bu ay herkese çift çizgileri, güzel haberleri getirsin inşallah hayırlısıyla. Tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin,sağlıklı huzurlu bi sekilde
Amin amin amiiiin sanada nasip etsin inşallah

Bebeğim hayırlı olsun sağlıkla ilerleyin inşallah. Çok mutlu oldum bende bugün test yaptım ama tek çizgi. Rabbim gurupta ki herkesin yüzünü güldürsün
Ne zaman seni geçirsem aklımdan yorum yapıyorsun bana amin amin en doğru en güzel zamanda versin size de inşallah batına kaç gün kaldı senin

Canim ben bu ay iyne birde ceviz suyu yapdim oda baya etki etdi yumurtalara 28mmdi catlama iynesi vurdum dun , 2 tana butun cevizi kirib icindeki perdeyle birlikde suda demliyorsun aksamdan daha sonra sabah ac karina iciyorsun adetin 2ci gununden 12ci gununedek yumurtlara baua etkili

dongunun 11ci gunu , normalda buyumuyor yumurtalar bu ay ceviz suyu gonalf bir yerde baya etki etdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…