Yaaa çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah :)Kızlaaaaaaarrrrrrr
Kendimi tanıdığım için keşke biraz umut olsaydıCanım kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılma lütfen
Kuzum yaa inşallah yanılıyorsundur da bebiş vardır bunun olmasını inan çok istiyorumKendimi tanıdığım için keşke biraz umut olsaydıateşimde böyle devam edip birden düşüyor maalesef
Hangi marka canım buAaaa süper canım maşallah bu test çok hassas düşük betada kırmızı çıkarıyor az gelirse betan korkma saglıkla gelsin inşallah çok sevindim
Amiiin Allah razı olsun teşekkür ederimYaaa çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah :)
Amin amin yavrum darısı başına olsun inşallahTebrik ederimmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsunnn
Amiiin inşallah Allah razı olsun
Kızlaaaaaaarrrrrrr
Amin amin amiiiin sanada nasip etsin inşallahmaşallah, bu ay herkese çift çizgileri, güzel haberleri getirsin inşallah hayırlısıyla. Tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin,sağlıklı huzurlu bi sekilde
En son testte gölge vardı yapmadım tekrarını bekliyorum bakalım hayırlısı :)Amiiin Allah razı olsun teşekkür ederimdurumumuz aynı demiştin sende durumlar ne şuan
Ne zaman yapmıştın dün müEn son testte gölge vardı yapmadım tekrarını bekliyorum bakalım hayırlısı :)
Bebeğim hayırlı olsun sağlıkla ilerleyin inşallah. Çok mutlu oldum bende bugün test yaptım ama tek çizgi. Rabbim gurupta ki herkesin yüzünü güldürsünNe zaman yapmıştın dün mü
Ne zaman seni geçirsem aklımdan yorum yapıyorsun banaBebeğim hayırlı olsun sağlıkla ilerleyin inşallah. Çok mutlu oldum bende bugün test yaptım ama tek çizgi. Rabbim gurupta ki herkesin yüzünü güldürsün
Elhamdülillah kalp kalbe karşı derler. Altı gün. Yarın da yapacam inşallahNe zaman seni geçirsem aklımdan yorum yapıyorsun banaamin amin en doğru en güzel zamanda versin size de inşallah batına kaç gün kaldı senin
He daha varmış bende daha yakın sandım kırmızılar gelene kadar umut var her zamanElhamdülillah kalp kalbe karşı derler. Altı gün. Yarın da yapacam inşallah
Dün yapmıştım evet inşallah bu ay benimde olmuştur dua et nolurNe zaman yapmıştın dün mü
Canim ben bu ay iyne birde ceviz suyu yapdim oda baya etki etdi yumurtalara 28mmdi catlama iynesi vurdum dun , 2 tana butun cevizi kirib icindeki perdeyle birlikde suda demliyorsun aksamdan daha sonra sabah ac karina iciyorsun adetin 2ci gununden 12ci gununedek yumurtlara baua etkiliBen yapacağım sanırım. Hayıt otu suyuna ve çakşır suyuna geri döneceğim. Arı sütü ham bal karışımı vardı evde migrostan almıştım, onu da içeyim diyorum. Klomen de var bu ay. Başka önerisi olan var mı?
dongunun 11ci gunu , normalda buyumuyor yumurtalar bu ay ceviz suyu gonalf bir yerde baya etki etdiCanim ben bu ay iyne birde ceviz suyu yapdim oda baya etki etdi yumurtalara 28mmdi catlama iynesi vurdum dun , 2 tana butun cevizi kirib icindeki perdeyle birlikde suda demliyorsun aksamdan daha sonra sabah ac karina iciyorsun adetin 2ci gununden 12ci gununedek yumurtlara baua etkili