- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 35
Neden ara veriyorsun akışına bırak bence :)Döngüm kısa ama nasip olur mu bilmiyorum nisana çünkü çatlatma iğnesi yapmayacağım bu ay 1 ay ara vermek istiyorum gerçi doğru bir karar mı onu da bilmiyorum
Sizin durumunuz nedir ben regl olduktan sonra biraz kafamı dinlemek istedim ve takip edemedim burayı
Bariz var tatlım nasıl koyulaşmış böyleKan vermeye bat tan sonra gitmeyi düşünüyorum ama içimden Bi ses yarın git diyor çünkü bu akşam Bi test daha yaptım sabah yaptığımdan daha koyu çıktı.. Ekledim kızlar bakar mısınız sizde sizce yarın mı gitsem batı mı beklesem
Hayır canım yapma 14. Günü bekleYarın yumurtlamanın 10.günü sizce test yapayım mı
Sabahı bekliyoruzbenim ayak ağrım bu gün de devam ediyor, fena bir şey, yarın test yapıcam bende, 12 tane testim var
İnşallah yanılirim inşallahA
Çok erken kan vermissin canım 8 gunde cikmaz ki
Bak benim bat geçti inatla 10 gün bekleyecem bizim martta bir arkadaşımız vardı o öyle yaptıTamam vazgeçtim gitmiyorum yarın
İşte sabretmek çok zor çokAslında yapmamız gereken bat ı bekleyip öyle test yapmak ama hepimiz heyecanlıyız bir umut belirti arıyoruz vücudumuzu dinliyoruz umarım sizden de güzel haberi alırız
Tatlım 8 gün çok erken o belirtiler yumurtlama muhtemelen beklemelisinİnşallah yanılirim inşallah
Boşuna yapmayın bende yaptım 2 çıktı negatif Sadece üzülürsünüz bata 1 gün kala yapın derimYarın yumurtlamanın 10.günü sizce test yapayım mı
İnşallah dayanabilirim bu akşama kadar kararım o yöneydi niyeyse gaza geldimHayır canım yapma 14. Günü bekle
Varsa çıkma ihtimali var canım silik de olsa. Ama çıkmazsa üzülme çünkü adet olana kadar umut var. Sabah ilk idrar ile yapmanı öneririmBenimde 4 Nisan bat. 2 gün kaldı yapsam mı test bilemiyorum?
İnşallah kuzum inşallah sabırsızlıkla bekliyorumTatlım 8 gün çok erken o belirtiler yumurtlama muhtemelen beklemelisin
Başka şeylere yönelİnşallah dayanabilirim bu akşama kadar kararım o yöneydi niyeyse gaza geldim
Daha var tatlım bekle senİnşallah kuzum inşallah sabırsızlıkla bekliyorumson 7
Bata kaç gün varKızlar son adet günüm 19 marttı o günden sonra dün mercimek tanesi kadar çok sulu açık kahverengi bugünde dünkinden birazcık daha geniş yine çok sulu açık kahverengi gelmiş. Niye böyle oldu anlamadım şuan çok şaşkınım normalde başım ağrımaz ama bugün başım ağrıdı oructandır dedim ama bilmiyorum ne yapsam
Tatlım konuyu hiç bilmiyorum inan yardımcı olmak isterdimKızlar ya geçen hafta pazartesi rahim filmi çektirdim bilenleriniz var. İlk günler kahverengi lekelenmeler falan oldu sonra pıhtı halimde lavaboya girdikçe parça parça geldi çamur gibi geldi. Şimdi kırmızı renge döndü. Ama şöyle bir şey var mesela bugün iki saat spor yaptım atladım zıpladım bir damla bile kan gelmedi oh çok şükür bitti herhalde dedim ama zaten lavaboya girince geliyor bu. Az önce lavaboda gene geldi böyle kırmızı renkte bayağı. Bu durum normal mi yaa.
Cnm bndende geliyor halaaKızlar ya geçen hafta pazartesi rahim filmi çektirdim bilenleriniz var. İlk günler kahverengi lekelenmeler falan oldu sonra pıhtı halimde lavaboya girdikçe parça parça geldi çamur gibi geldi. Şimdi kırmızı renge döndü. Ama şöyle bir şey var mesela bugün iki saat spor yaptım atladım zıpladım bir damla bile kan gelmedi oh çok şükür bitti herhalde dedim ama zaten lavaboya girince geliyor bu. Az önce lavaboda gene geldi böyle kırmızı renkte bayağı. Bu durum normal mi yaa.
aynen test yaparsan beni de etiketleyin, pozitivleri gördükçe mutlu oluyoruz vallaSabahı bekliyoruz