- 8 Aralık 2017
- 235
- 138
10 aydır evliyim ve 5 aydır deniyoruz pcos var düzensizlik var yoruldum şimdidenBenimde en son adet tarihim 17 mart inşallah bu ay nasip olur
Ara vermek derken doktor kontrolünde olmasın bu ay dediğin gibi akışına bırakacağım sanırımNeden ara veriyorsun akışına bırak bence :)
Bende gecikme var üç gün ama en az 10 günlük bir gecikme bekliyorum sonra doktora gitmeyi düşünüyorum nasipse bakalım dönemimdeyim
Benimde korkum var o yüzden de gidemiyorum kan vermeye aslında... Kimyasal yaşadım bende normal düşük değil ama öğrenmiştim sonuçta.. Resimlerle hiç oynamadım iki gün önce gölge yapınca belli oluyordu şimdi parlak ışıkta bile belli oluyor fotoğrafta gri duruyor ama canlısı pembe henüz koyu değil açık pembe beklemedeyim o yüzdenEvet fotoyla oynamadıysan düşük beta koyuluğu değil o diye düşünüyorum, benim o gebeliğim düşükle sonuçlandı malesef ama 7. Haftaya kadar beta yükselmişti, senin ve hepimizin bu sefer sağlıklı olmasını diliyorum
Proxyfemin kullan bende pco yum sanırım bu ay bana o iyi geldi araştır bak takviye bu söylediğim şey10 aydır evliyim ve 5 aydır deniyoruz pcos var düzensizlik var yoruldum şimdiden
güzel haberleri almayı çok istiyorum artık dışarı çıkmak istemiyorum çocuklu aileleri görmeye dayanamıyorum çok hırpaladım kendimi bu ay inşallah nasip olsun hepimize
Bence yarın da yap evde 2 kat katlıcak bi sıkıntı yoksa daha koyu olur zaten daha sonra kan vermeye gitBenimde korkum var o yüzden de gidemiyorum kan vermeye aslında... Kimyasal yaşadım bende normal düşük değil ama öğrenmiştim sonuçta.. Resimlerle hiç oynamadım iki gün önce gölge yapınca belli oluyordu şimdi parlak ışıkta bile belli oluyor fotoğrafta gri duruyor ama canlısı pembe henüz koyu değil açık pembe beklemedeyim o yüzden
Sabahtan akşama koyulaşmış evet bende öyle düşünüyorum bakalım yarın ola hayrolaBence yarın da yap evde 2 kat katlıcak bi sıkıntı yoksa daha koyu olur zaten daha sonra kan vermeye git
13 nisanda batım 10 gün varBata kaç gün var
Benimde 10 günüm var şuan bende bunu düşünüyordumKızlar yarın test yapsam mi yedi gün var bata
Canım ama ben hsg çekileli 8 gün oldu. Çoktan bitmesi gerekmez miydi. Gün içinde bir şey gelmiyor sadece lavaboya oturunca geliyor. Ateş takibi de yapıyorum henüz ateşim yükselmedi. Yumurtam çatlayamadı demek ki hsg den dolayı. Normal mi acaba bu kadar uzun sürmesi bunu merak ediyorumCnm bndende geliyor halaa
Kesin önümüzdeki ay adetim gecikecek
Benim,
bu ay kanamam fazla oldu hem kımyasaldan dolayı hemde hsg den dolayı
Bence yapma canım daha çok var son 2-3 kalası yapKızlar yarın test yapsam mi yedi gün var bata
Yardımcı olmaya çalışman bile yetti canım çok teşekkür ederim çok incesin inanTatlım konuyu hiç bilmiyorum inan yardımcı olmak isterdim
Bir uygulama 6diyoe biri 7. Çatlama nin onuncu gün uuBence yapma canım daha çok var son 2-3 kalası yap
Ben anestezi olmadan çektirdim sadece o an kanama çok az oldu ve sonra o günü hiç gelmedi halada yok çok şükür.Ama anestezeli çektirerken 3 gün azda olsa kanamam oldu.Kızlar ya geçen hafta pazartesi rahim filmi çektirdim bilenleriniz var. İlk günler kahverengi lekelenmeler falan oldu sonra pıhtı halimde lavaboya girdikçe parça parça geldi çamur gibi geldi. Şimdi kırmızı renge döndü. Ama şöyle bir şey var mesela bugün iki saat spor yaptım atladım zıpladım bir damla bile kan gelmedi oh çok şükür bitti herhalde dedim ama zaten lavaboya girince geliyor bu. Az önce lavaboda gene geldi böyle kırmızı renkte bayağı. Bu durum normal mi yaa.
Doktorunla görüştün mü cnm o ne diyor bu duruma acabaCanım ama ben hsg çekileli 8 gün oldu. Çoktan bitmesi gerekmez miydi. Gün içinde bir şey gelmiyor sadece lavaboya oturunca geliyor. Ateş takibi de yapıyorum henüz ateşim yükselmedi. Yumurtam çatlayamadı demek ki hsg den dolayı. Normal mi acaba bu kadar uzun sürmesi bunu merak ediyorum
Ben de anestezi almadan çektirdim canım ilk 2-3 gün neredeyse hiç gelmedi bende de. Ondan sonra gelmeye başladı ama lavabodayken geliyor daha çok. Normalde ayakta gün içi gelmiyorBen anestezi olmadan çektirdim sadece o an kanama çok az oldu ve sonra o günü hiç gelmedi halada yok çok şükür.Ama anestezeli çektirerken 3 gün azda olsa kanamam oldu.
Görüşmedim en son sonucu öğrendiğim gün görüştüm küstüm o günden beriDoktorunla görüştün mü cnm o ne diyor bu duruma acaba
Yine de bekle derim kuzum çok erken. Varsa bile çıkmayabilir azıcık daha sabredelimBir uygulama 6diyoe biri 7. Çatlama nin onuncu gün uu