Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile misinnn takip edemedim kuzum burayı 😍😍😍
Çizgi çıktı canım ama hala tam istediğim renkte değil ben de evde kaset test takibi yapıyorum canım eğer süreç devam ederse kan ve doktora muayeneye gidecem 10 Nisan gibi Allah izin verirse ❤️

Merhaba kızlar yumurtlama döneminde denememiz oldu ertesi gün sol kasigimda cok agri var birde şeffaf akinti oluyo sizce bu normal bir durummu

Merhaba kızlar yumurtlama döneminde denememiz oldu ertesi gün sol kasigimda cok agri var birde şeffaf akinti oluyo sizce bu normal bir durummu
Normal canım yumurtlama oluyor oyuzden bende bata 7 gün var halen kaşık batmalari çekiyorum normal yani adet gecikmeden aslında belirti yoktur biz psikolojik olarak kendimizi ağrıtıyoruz inşallah güzel sonuçlar alırsınız 😔🙏

Kızlar herkese umut ben verdim sanırım ama bünyeye ve hamileliğe göre değişiyor geçen sene kimyasal yaşadım ve o gebeliğimde bata 2 gün kala çok çok silik gölge çıktı ertesi gün lan vermiştim 23tü bu sefer yedi gün kala o gölge çıktı... O yüzden ne umutlanın ne umutsuz olun değişiyor her zaman aynı beden bile olsa
Canım ben senin testteki koyuluğu görünce ertesi gün kan verdim 524 tü

Hadi be gerçekten miiii belirtiler ve gidişat aynı mıymış 😅
Evet fotoyla oynamadıysan düşük beta koyuluğu değil o diye düşünüyorum, benim o gebeliğim düşükle sonuçlandı malesef ama 7. Haftaya kadar beta yükselmişti, senin ve hepimizin bu sefer sağlıklı olmasını diliyorum 🤲

X