- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 34
benim o benimm insallah bebiş vardır ben erken öğrendim ama kız sadece kan için bekledimBak benim bat geçti inatla 10 gün bekleyecem bizim martta bir arkadaşımız vardı o öyle yaptı kendisini bir analım Papatya220
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim o benimm insallah bebiş vardır ben erken öğrendim ama kız sadece kan için bekledimBak benim bat geçti inatla 10 gün bekleyecem bizim martta bir arkadaşımız vardı o öyle yaptı kendisini bir analım Papatya220
Bende kan için bekliyorum tatlım ve doktora görünmek içindebenim o benimm insallah bebiş vardır ben erken öğrendim ama kız sadece kan için bekledim
Sabah beni etiketle senaynen test yaparsan beni de etiketleyin, pozitivleri gördükçe mutlu oluyoruz valla
Hamile misinnn takip edemedim kuzum burayıBende kan için bekliyorum tatlım ve doktora görünmek içinde
Çizgi çıktı canım ama hala tam istediğim renkte değil ben de evde kaset test takibi yapıyorum canım eğer süreç devam ederse kan ve doktora muayeneye gidecem 10 Nisan gibi Allah izin verirseHamile misinnn takip edemedim kuzum burayı
Harikasın takip et gün gün ben de öyle yaptım insallah kopkoyu cizgiler görürsünÇizgi çıktı canım ama hala tam istediğim renkte değil ben de evde kaset test takibi yapıyorum canım eğer süreç devam ederse kan ve doktora muayeneye gidecem 10 Nisan gibi Allah izin verirse
Beklicem insllh yükselirDaha var tatlım bekle sen
Benimde en son adet tarihim 17 mart inşallah bu ay nasip olurMerhabalar beni de ekler misiniz
sat:15 Mart
bat :24 Nisan
Çocuk hasreti çeken herkese Rabbim hayırlısını nasip etsin şu mübarek ayların hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah
İnsallah canımHarikasın takip et gün gün ben de öyle yaptım insallah kopkoyu cizgiler görürsün
tamam canım, yarın daha çok erken ama koyulaşma takibi için yapcamSabah beni etiketle sen
Olsun canım bakarız en azındantamam canım, yarın daha çok erken ama koyulaşma takibi için yapcam
Normal canım yumurtlama oluyor oyuzden bende bata 7 gün var halen kaşık batmalari çekiyorum normal yani adet gecikmeden aslında belirti yoktur biz psikolojik olarak kendimizi ağrıtıyoruz inşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba kızlar yumurtlama döneminde denememiz oldu ertesi gün sol kasigimda cok agri var birde şeffaf akinti oluyo sizce bu normal bir durummu
Çok normal canım o yaşadıkların yumurtlama ağrıları zatenMerhaba kızlar yumurtlama döneminde denememiz oldu ertesi gün sol kasigimda cok agri var birde şeffaf akinti oluyo sizce bu normal bir durummu
İnşallahNormal canım yumurtlama oluyor oyuzden bende bata 7 gün var halen kaşık batmalari çekiyorum normal yani adet gecikmeden aslında belirti yoktur biz psikolojik olarak kendimizi ağrıtıyoruz inşallah güzel sonuçlar alırsınız
İnşallah bu ay olmasını çok istiyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım biraz korku var içimdeÇok normal canım o yaşadıkların yumurtlama ağrıları zaten
Canım ben senin testteki koyuluğu görünce ertesi gün kan verdim 524 tüKızlar herkese umut ben verdim sanırım ama bünyeye ve hamileliğe göre değişiyor geçen sene kimyasal yaşadım ve o gebeliğimde bata 2 gün kala çok çok silik gölge çıktı ertesi gün lan vermiştim 23tü bu sefer yedi gün kala o gölge çıktı... O yüzden ne umutlanın ne umutsuz olun değişiyor her zaman aynı beden bile olsa
Hadi be gerçekten miiii belirtiler ve gidişat aynı mıymışCanım ben senin testteki koyuluğu görünce ertesi gün kan verdim 524 tü
Evet fotoyla oynamadıysan düşük beta koyuluğu değil o diye düşünüyorum, benim o gebeliğim düşükle sonuçlandı malesef ama 7. Haftaya kadar beta yükselmişti, senin ve hepimizin bu sefer sağlıklı olmasını diliyorumHadi be gerçekten miiii belirtiler ve gidişat aynı mıymış