Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın valla 😫 sende durumlar ne
Valla bügün bütün konuşmalarınızı okudum benim 6 gün var adetime yeni yeni hayalet çizgi görmeye başladım senin test yapma düzenin çok hoşuma gitti tam gün gün bilgilendirme gibi olmuş teşekkür ederim onun içinde ayrıca bi umut oldu desem yeridir :) heycanla şuan senin kan sonucunu bekliyorum bende :)

Tamam canlarım yoldaşlarım gitmiyorum hastaneye falan 🤗

Valla bügün bütün konuşmalarınızı okudum benim 6 gün var adetime yeni yeni hayalet çizgi görmeye başladım senin test yapma düzenin çok hoşuma gitti tam gün gün bilgilendirme gibi olmuş teşekkür ederim onun içinde ayrıca bi umut oldu desem yeridir :) heycanla şuan senin kan sonucunu bekliyorum bende :)
Buradan o kadar çok takip yaptım ki topiklerde olmasam da aslında pozitifse yol olsun diye de sık sık tekrarda bulundum herşeyi neler kullandığımı ne olduğunu sana yol olmasına sevindim 🤗🤗🤗

Buradan o kadar çok takip yaptım ki topiklerde olmasam da aslında pozitifse yol olsun diye de sık sık tekrarda bulundum herşeyi neler kullandığımı ne olduğunu sana yol olmasına sevindim 🤗🤗🤗
teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼umarım herşey yolunda gider çok amin 🙏🏼🙏🏼

Bende sizin gibiydim ama inanki psikolojik hep dün adete 8 gün varken kan testi yaptırayım dedim ve sonuç 2.00 çıktı anlayacağın hepsi psikolojik 😔😢😢
Aslında yapmamız gereken bat ı bekleyip öyle test yapmak ama hepimiz heyecanlıyız bir umut belirti arıyoruz vücudumuzu dinliyoruz umarım sizden de güzel haberi alırız

Kan vermeye bat tan sonra gitmeyi düşünüyorum ama içimden Bi ses yarın git diyor çünkü bu akşam Bi test daha yaptım sabah yaptığımdan daha koyu çıktı.. Ekledim kızlar bakar mısınız sizde sizce yarın mı gitsem batı mı beklesem
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 Ama çizgin niye gri gibi duruyor ışıktan mı acaba 🙄 bence yarın git bi kan ver beklemeye gerek var mı ki ben dayanamam şahsen .

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 Ama çizgin niye gri gibi duruyor ışıktan mı acaba 🙄 bence yarın git bi kan ver beklemeye gerek var mı ki ben dayanamam şahsen .
O grlik daha açıktı gölgeydi her gün biraz daha koyuluyor en son bu akşam pembe oldu burda pembe aslında

Eklentiler

• IMG_20230402_210432_edit_185102388409775.jpg
    IMG_20230402_210432_edit_185102388409775.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar son adet günüm 19 marttı o günden sonra dün mercimek tanesi kadar çok sulu açık kahverengi bugünde dünkinden birazcık daha geniş yine çok sulu açık kahverengi gelmiş. Niye böyle oldu anlamadım şuan çok şaşkınım normalde başım ağrımaz ama bugün başım ağrıdı oructandır dedim ama bilmiyorum ne yapsam

Kızlar ya geçen hafta pazartesi rahim filmi çektirdim bilenleriniz var. İlk günler kahverengi lekelenmeler falan oldu sonra pıhtı halimde lavaboya girdikçe parça parça geldi çamur gibi geldi. Şimdi kırmızı renge döndü. Ama şöyle bir şey var mesela bugün iki saat spor yaptım atladım zıpladım bir damla bile kan gelmedi oh çok şükür bitti herhalde dedim ama zaten lavaboya girince geliyor bu. Az önce lavaboda gene geldi böyle kırmızı renkte bayağı. Bu durum normal mi yaa.

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun ❤️🙏🏻 🤰🏼 emojini koyuyoruuum
Kuzum malum kimyasal vb. Durumlar oluyor Allahım nasip etti ise olur beklemedeyim. koymadı isen onu bekleyelim doktor sürecini. koydun ise sağlık olsun önemli değil ❤️❤️

3-4 saat önce ıslaklık hissettim baktım açık kahverengi sulu bişey. Ama ara ara az az geliyor hala. Biraz da tırsmıyorum değil adete mi dönecek diye yoksa başka bişey mi diye. Gerçi 19 gün döngülü adet mi olur.
Bu yerleşme kanaması 2 gün sürenler her tuvalete gittiklerinde az az mı görüyorlar acaba?
Evet genel de peçeteye gelen pedi doldurmayan durumlardan bahsediyorlar ama bildiğin adet olup hamile kalanlarda var karışık bir konu inan :KK43:

X