Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Döngüm kısa ama nasip olur mu bilmiyorum nisana çünkü çatlatma iğnesi yapmayacağım bu ay 1 ay ara vermek istiyorum gerçi doğru bir karar mı onu da bilmiyorum 🙈
Sizin durumunuz nedir ben regl olduktan sonra biraz kafamı dinlemek istedim ve takip edemedim burayı 😁
Neden ara veriyorsun akışına bırak bence :)
Bende gecikme var üç gün ama en az 10 günlük bir gecikme bekliyorum sonra doktora gitmeyi düşünüyorum nasipse bakalım dönemimdeyim❤️

Kan vermeye bat tan sonra gitmeyi düşünüyorum ama içimden Bi ses yarın git diyor çünkü bu akşam Bi test daha yaptım sabah yaptığımdan daha koyu çıktı.. Ekledim kızlar bakar mısınız sizde sizce yarın mı gitsem batı mı beklesem
Bariz var tatlım nasıl koyulaşmış böyle ❤️

Aslında yapmamız gereken bat ı bekleyip öyle test yapmak ama hepimiz heyecanlıyız bir umut belirti arıyoruz vücudumuzu dinliyoruz umarım sizden de güzel haberi alırız
İşte sabretmek çok zor çok 😔🙏 Allah'ım tez zamanda nasıp etsin hayırlısı ile 😢

Kızlar son adet günüm 19 marttı o günden sonra dün mercimek tanesi kadar çok sulu açık kahverengi bugünde dünkinden birazcık daha geniş yine çok sulu açık kahverengi gelmiş. Niye böyle oldu anlamadım şuan çok şaşkınım normalde başım ağrımaz ama bugün başım ağrıdı oructandır dedim ama bilmiyorum ne yapsam
Bata kaç gün var

Kızlar ya geçen hafta pazartesi rahim filmi çektirdim bilenleriniz var. İlk günler kahverengi lekelenmeler falan oldu sonra pıhtı halimde lavaboya girdikçe parça parça geldi çamur gibi geldi. Şimdi kırmızı renge döndü. Ama şöyle bir şey var mesela bugün iki saat spor yaptım atladım zıpladım bir damla bile kan gelmedi oh çok şükür bitti herhalde dedim ama zaten lavaboya girince geliyor bu. Az önce lavaboda gene geldi böyle kırmızı renkte bayağı. Bu durum normal mi yaa.
Tatlım konuyu hiç bilmiyorum inan yardımcı olmak isterdim

Kızlar herkese umut ben verdim sanırım ama bünyeye ve hamileliğe göre değişiyor geçen sene kimyasal yaşadım ve o gebeliğimde bata 2 gün kala çok çok silik gölge çıktı ertesi gün lan vermiştim 23tü bu sefer yedi gün kala o gölge çıktı... O yüzden ne umutlanın ne umutsuz olun değişiyor her zaman aynı beden bile olsa

Kızlar ya geçen hafta pazartesi rahim filmi çektirdim bilenleriniz var. İlk günler kahverengi lekelenmeler falan oldu sonra pıhtı halimde lavaboya girdikçe parça parça geldi çamur gibi geldi. Şimdi kırmızı renge döndü. Ama şöyle bir şey var mesela bugün iki saat spor yaptım atladım zıpladım bir damla bile kan gelmedi oh çok şükür bitti herhalde dedim ama zaten lavaboya girince geliyor bu. Az önce lavaboda gene geldi böyle kırmızı renkte bayağı. Bu durum normal mi yaa.
Cnm bndende geliyor halaa

Kesin önümüzdeki ay adetim gecikecek
Benim,
bu ay kanamam fazla oldu hem kımyasaldan dolayı hemde hsg den dolayı

X