Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de zaten uyku Yok ama yapmayacağım çünkü o negatif i görmek beni çok kötü etkiliyor
Hamgimizi etkilemiyor ki görünce birden kaç kere vazgeçtim yok olmuyor pes ettim dedim sonra regli bitiyor başlıyorum gün saymaya.. Kısır döngü resmen

Bence yap kurtul varsa sevinirsin yoksa elhamdülillah deyip gününe dönersin.. Ben öyle yapıyordum aslında erken test yapmamın sebebi hep o olmuştur normal günüme dönemiyorum meraktan endişeden yapıyorum negatifi görüyorum önümüzdeki aya ne yapabilirim diye plan yapıyorum... Yapıyordum yani pozitifi gördüm şimdi batı bekliyorum geçsin kan vermeye gideceğim

Anladım demek ki yumurtlama devam ediyor bazen engel de olmuyor ya da zarar da vermiyor çok teşekkür ederim

31 de yaptım negatifti canım adet dün olmam lazımdı olmadım acaba geç döllenme olmus olabilir diye düşünüyorum ne kadar beklemeliyim bilmiyorum

31 de yaptım negatifti canım adet dün olmam lazımdı olmadım acaba geç döllenme olmus olabilir diye düşünüyorum ne kadar beklemeliyim bilmiyorum
Yani bir gün daha bekle istersen geç döllenme de olabilir tabi gebeliğe dair belirti var mı

Yani bir gün daha bekle istersen geç döllenme de olabilir tabi gebeliğe dair belirti var mı
Canım kasık ağrısı vajinamda anı batma hissi gibi ağrı oluyor arada bel ağrısı akıntım yoğunlaştı göğüslerim sis hemen hemen adet olcakmis gibi vajinada bıçak saplanır gibi olması dışında kısa sürüyor bunlar hemen geçiyor

Benimde aynı belirtiler var ekstra olarak sık tuvalete çıkıyorum ama azaldı iki gündür ara ara sıklaşıyor ve diğer belirti de nezle oldum

Benimde aynı belirtiler var ekstra olarak sık tuvalete çıkıyorum ama azaldı iki gündür ara ara sıklaşıyor ve diğer belirti de nezle oldum
Boğaz ağrım oldu biraz benim baş agrisida bir de o beni mahvetidyor ovulasyon devam ediyorum o da Allah'a emanet bir iniyor bir yükseliyor anlam veremiyorum sen hala yapıyor musun ovulasyon canim

Boğaz ağrım oldu biraz benim baş agrisida bir de o beni mahvetidyor ovulasyon devam ediyorum o da Allah'a emanet bir iniyor bir yükseliyor anlam veremiyorum sen hala yapıyor musun ovulasyon canim
Ben gebeliğe devam ediyorum bu sabah hafif pembe oldu iki gün sonra tekrar yapacağım ama yarın Bi ovulasyon yaparım yada gece yaparım bakalım iki gün önce ovulasyonum silik çıktı ondan önce yaptığımda daha koyudu anlık değişiyor demek ki

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı benim başıma Sonucu beni etiket merak ettim canım benimde ayni birkez acayip yüksek gördüm diğerleri orta seviyede bir iniyor bir yükseliyor Bakalim olmadı salı günü Allah nasip ederse test vermeyi planlıyorum gecikmenin 4.gunu olcak ozaman belli olur diye düşünüyorum tabi geç döllenme değilse

Amin amin amiiiin görürsün burdan çıkmıyorum zaten merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…