Hamgimizi etkilemiyor ki görünce birden kaç kere vazgeçtim yok olmuyor pes ettim dedim sonra regli bitiyor başlıyorum gün saymaya.. Kısır döngü resmenBenim de zaten uyku Yok ama yapmayacağım çünkü o negatif i görmek beni çok kötü etkiliyor
Bence yap kurtul varsa sevinirsin yoksa elhamdülillah deyip gününe dönersin.. Ben öyle yapıyordum aslında erken test yapmamın sebebi hep o olmuştur normal günüme dönemiyorum meraktan endişeden yapıyorum negatifi görüyorum önümüzdeki aya ne yapabilirim diye plan yapıyorum... Yapıyordum yani pozitifi gördüm şimdi batı bekliyorum geçsin kan vermeye gideceğimCanlar dun regli olmam lazımdi olmadım reglim duzenli
son adetim 5 Mart yumurtlama pik 17-18 Mart'ta gördüm 31 de test yapmıştım negatifti hiç umudum yok yeni testeadet olcak gibiyim göğüslerim sis kasigimda ağrı var arada rahimde batma oluyor ama hepsi kısa süreli olup geçiyor
Canım benim hiç bir belirti yok galiba geçtiHamgimizi etkilemiyor ki görünce birden kaç kere vazgeçtim yok olmuyor pes ettim dedim sonra regli bitiyor başlıyorum gün saymaya.. Kısır döngü resmen
Anladım demek ki yumurtlama devam ediyor bazen engel de olmuyor ya da zarar da vermiyorYani ihtimal dahilinde tabi. Burda daha önce hamile kalan bi kaç arkadaş kontrole gittiğinde kist görülmüştü yumurtalıkta sonra gebelik ilerledikçe yok olur denmişti.
Ama bu nadir oluyor.
Bir de şey oluyor doktor kist görüyor doğum kontrol hapı kullan adetle kist atılsın sonra tedaviye başlayalım diyor ama doğum kontrol hapını kullanmayıp o ayı değerlendirip hamile kalan da olmuştu. Bunu ben de yaptım ama gebelik olmadı adette kistim de atılmadı bir ay daha beklemek zorunda kalmıştım.
Hadi beCanım benim hiç bir belirti yok galiba geçti
Hayırlı olsun inşallahHadi beama kırmızılar gelene kadar umut var
Hayırlısı *Hayırlı olsun inşallah
Amiiin en güzel zamanda gelsinler inşallaaahHayırlı olsun inşallah
31 de yaptım negatifti canım adet dün olmam lazımdı olmadım acaba geç döllenme olmus olabilir diye düşünüyorum ne kadar beklemeliyim bilmiyorumBence yap kurtul varsa sevinirsin yoksa elhamdülillah deyip gününe dönersin.. Ben öyle yapıyordum aslında erken test yapmamın sebebi hep o olmuştur normal günüme dönemiyorum meraktan endişeden yapıyorum negatifi görüyorum önümüzdeki aya ne yapabilirim diye plan yapıyorum... Yapıyordum yani pozitifi gördüm şimdi batı bekliyorum geçsin kan vermeye gideceğim
Yani bir gün daha bekle istersen geç döllenme de olabilir tabi gebeliğe dair belirti var mı31 de yaptım negatifti canım adet dün olmam lazımdı olmadım acaba geç döllenme olmus olabilir diye düşünüyorum ne kadar beklemeliyim bilmiyorum
Canım kasık ağrısı vajinamda anı batma hissi gibi ağrı oluyor arada bel ağrısı akıntım yoğunlaştı göğüslerim sis hemen hemen adet olcakmis gibi vajinada bıçak saplanır gibi olması dışında kısa sürüyor bunlar hemen geçiyorYani bir gün daha bekle istersen geç döllenme de olabilir tabi gebeliğe dair belirti var mı
Benimde aynı belirtiler var ekstra olarak sık tuvalete çıkıyorum ama azaldı iki gündür ara ara sıklaşıyor ve diğer belirti de nezle oldumCanım kasık ağrısı vajinamda anı batma hissi gibi ağrı oluyor arada bel ağrısı akıntım yoğunlaştı göğüslerim sis hemen hemen adet olcakmis gibi vajinada bıçak saplanır gibi olması dışında kısa sürüyor bunlar hemen geçiyor
Boğaz ağrım oldu biraz benim baş agrisida bir de o beni mahvetidyor ovulasyon devam ediyorumBenimde aynı belirtiler var ekstra olarak sık tuvalete çıkıyorum ama azaldı iki gündür ara ara sıklaşıyor ve diğer belirti de nezle oldum
Ben gebeliğe devam ediyorumBoğaz ağrım oldu biraz benim baş agrisida bir de o beni mahvetidyor ovulasyon devam ediyorumo da Allah'a emanet bir iniyor bir yükseliyor anlam veremiyorum sen hala yapıyor musun ovulasyon canim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı benim başımaBen gebeliğe devam ediyorumbu sabah hafif pembe oldu iki gün sonra tekrar yapacağım ama yarın Bi ovulasyon yaparım yada gece yaparım bakalım iki gün önce ovulasyonum silik çıktı ondan önce yaptığımda daha koyudu anlık değişiyor demek ki
Benim ateşim düştü bugün regli bekliyorumAh kalabilseymişiz bu konuda keşkedarısı başına seni bekliyorum hayırlısıyla inşallah
Amin amin amiiiinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı benim başımaSonucu beni etiket merak ettim canım benimde ayni birkez acayip yüksek gördüm diğerleri orta seviyede bir iniyor bir yükseliyor Bakalim olmadı salı günü Allah nasip ederse test vermeyi planlıyorum gecikmenin 4.gunu olcak ozaman belli olur diye düşünüyorum tabi geç döllenme değilse
Her kadında ateş durumu aynı mı oluyor kiBenim ateşim düştü bugün regli bekliyorum
Sanırım oydu ama bugün ateşim düştü regli bekliyorumCanım bu laboquick ultra erken olan mi? Bende bu test negatif çıkarttı ama 2 gün sonra pozitif gördüm
Olmaz ama şuan ateşim yüksek gitmesi gerekiyordu benim düştü maalesefHer kadında ateş durumu aynı mı oluyor ki