Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20230402_062131.jpg
    IMG_20230402_062131.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 86
Rüyamda da Bi sürü test yapıyorum her testte biraz daha koyuluyordu çizgiler en son koyu pembe gördüm şaka gibi ama o rüyayla uyandım baktım hava karanlık dedim daha erken uyur uyanık vaziyette yattım yine uyumuşum aynı rüyanın sanki devamını gördüm testleri aileme göstermeye başladım.. Nasıl bir bilinç altı bir rüyası bu ya 🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• IMG_20230402_063546.jpg
    IMG_20230402_063546.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 82
Bütün gün burdayım zaten her gelişmede 😅😅 sen hangi aşamadasın
2 sene oldu . Rahim filmi çekildi pazatesi günü hormon testleri yapıldı 1 ay önce de . Tsh sorunum var , troid bezlerim az calisiyor . Ocak ayında kimyasal düşük yaşadım . Tsh 7lerde 8lerde geziniyormuş onun sebep olabileceğini düşünüyorlar. 1 ay korunma verdi dahiliye doktoru şuan adetim ama ne bitiyor ne devam ediyor sürekli lekeler halinde . Korunmakta istemiyorum belki rahim filmi şansımı artırır diye düşünüyorum . Çok fazla ikilemde kaldığım bi dönem .. yaş 24 bu arada . Sizde durumlar nedir

Valla var kız tebrik ederim 😍 biraz daha biraz daha bekle kan verirsin 😌 bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı günün
İnşallah teşekkürler canım🙏 Bu testlerden bi iki tane daha var bu gece de yapıcam bakalım. İnşallah koyulaşma hep devam eder.
21 martta öğleden sonra 3te test yapmıştım yeni çatlamış gibi duruyordu. Yani 12.gün olmuş oluyor galiba.

Baya var bundan :KK200: :nazar: Ay inşallah vardır diyelim gerçi. Sen bugün mutlaka başka bir kaset test daha yap varsa.
İnşallah🙏😊
Sadece bu testlerden var bikaç tane daha. Pazartesi kaset test de alıcam. Bu gece yine elimdeki testlerle tekrarlıycam. Çünkü 10 dk yı aşmıştı baya bu fotoğrafta. İnşallah koyulaşma devam eder.

İnşallah teşekkürler canım🙏 Bu testlerden bi iki tane daha var bu gece de yapıcam bakalım. İnşallah koyulaşma hep devam eder.
21 martta öğleden sonra 3te test yapmıştım yeni çatlamış gibi duruyordu. Yani 12.gün olmuş oluyor galiba.
Sabah ilk idrarla da yapmayı unutma😊 gece daha silik çıkıyor 😊

L A L L A L cans16 cans16 E Eymennnannesi

Kızlar pembe olduuuuu çizgiyi gördükten sonra mutfağa gittim oyalandım biraz yatmaya gidiyordum Bi daha bakayım dedim uçuk pembe

L A L L A L cans16 cans16 E Eymennnannesi

Kızlar pembe olduuuuu çizgiyi gördükten sonra mutfağa gittim oyalandım biraz yatmaya gidiyordum Bi daha bakayım dedim uçuk pembe olmuş 🤭🤭
Elhamdülillah can çok güzel bir haber inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder ve buradaki herkes kızlar görüldü diye mesaj atar🌺💗

Sabah ilk idrarla da yapmayı unutma😊 gece daha silik çıkıyor 😊
Yapamıyorum ki:) Oruç tutuyorum, yatmadan çok su içince sabaha kadar bisürü tuvalet. Sabah benim ilk idrar bi saatlik falan oluyor:) Gerçi koyulaşsın emin olayım iyice, oruç tutmayı bırakıcam da.
Sonuncuyu 3.5 saatlik beklemeyle yapmıştım.

Çizgi var kuzum umarım güzel ilerler bata kaç gün var ❤️
Amin inşallah🙏
Şöyle bişey ben geçen ay duphaston kullanmıştım kistim vardı. Normalde ayın 10u bat. Adetlerim de düzenliydi. Bu ay ovulasyon kullanınca gördüm, uygulamaya göre 6 gün kadar erken yumurtlama oldu ayın 21i çatlama. Galiba geçen aydan kaynaklı bu. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş genelde diyorlarya. Yani bat ayın 4ü mü olmuş oluyor ben de tam bilmiyorum:)

X