- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
Benim ilk testlerim gibi bu gölge var bak bende az önce yaptım kamerayı karartmadan çektim bu sefer ışıkta bile gözüküyor ama pembe değil henüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk testlerim gibi bu gölge var bak bende az önce yaptım kamerayı karartmadan çektim bu sefer ışıkta bile gözüküyor ama pembe değil henüz
@Tumayyy canım ne durumdasın? Ben erken gebelik testi yaptım ama sanırım negatif
Ben 1ay hapını kullandım. Etki etmedi 1 ayda sonrasında doktorum ilgilenmedi doktor değiştirdim kaldı öyle .Klomen kullandınız mı hiç kızlar
Resmi büyütmeden gördüm çizgiyiBenim ilk testlerim gibi bu gölge var bak bende az önce yaptım kamerayı karartmadan çektim bu sefer ışıkta bile gözüküyor ama pembe değil henüz
İnşallah pembeyi de görürüm üç gün var bat a kimyasal olmaz inşallahResmi büyütmeden gördüm çizgiyi
Kızlar pembe olduuuuu çizgiyi gördükten sonra mutfağa gittim oyalandım biraz yatmaya gidiyordum Bi daha bakayım dedim uçuk pembe olmuşResmi büyütmeden gördüm çizgiyi
Allah hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı şekilde inşallah. Ben görüyorum çizgiyi habersiz bırakmayın merak ettimİnşallah pembeyi de görürüm üç gün var bat a kimyasal olmaz inşallah
Bütün gün burdayım zaten her gelişmede sen hangi aşamadasınAllah hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı şekilde inşallah. Ben görüyorum çizgiyi habersiz bırakmayın merak ettim
Amin amin amin hepimize inşallahAllah hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı şekilde inşallah. Ben görüyorum çizgiyi habersiz bırakmayın merak ettim
2 sene oldu . Rahim filmi çekildi pazatesi günü hormon testleri yapıldı 1 ay önce de . Tsh sorunum var , troid bezlerim az calisiyor . Ocak ayında kimyasal düşük yaşadım . Tsh 7lerde 8lerde geziniyormuş onun sebep olabileceğini düşünüyorlar. 1 ay korunma verdi dahiliye doktoru şuan adetim ama ne bitiyor ne devam ediyor sürekli lekeler halinde . Korunmakta istemiyorum belki rahim filmi şansımı artırır diye düşünüyorum . Çok fazla ikilemde kaldığım bi dönem .. yaş 24 bu arada . Sizde durumlar nedirBütün gün burdayım zaten her gelişmede sen hangi aşamadasın
İnşallah teşekkürler canım Bu testlerden bi iki tane daha var bu gece de yapıcam bakalım. İnşallah koyulaşma hep devam eder.Valla var kız tebrik ederim biraz daha biraz daha bekle kan verirsin bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı günün
İnşallahBaya var bundan Ay inşallah vardır diyelim gerçi. Sen bugün mutlaka başka bir kaset test daha yap varsa.
Var bence de ben de gördüm ilkinde de bunda daL A L cans16 E Eymennnannesi
Kızlar pembe olduuuuu çizgiyi gördükten sonra mutfağa gittim oyalandım biraz yatmaya gidiyordum Bi daha bakayım dedim uçuk pembe olmuş
Sabah ilk idrarla da yapmayı unutma gece daha silik çıkıyorİnşallah teşekkürler canım Bu testlerden bi iki tane daha var bu gece de yapıcam bakalım. İnşallah koyulaşma hep devam eder.
21 martta öğleden sonra 3te test yapmıştım yeni çatlamış gibi duruyordu. Yani 12.gün olmuş oluyor galiba.
L A L cans16 E Eymennnannesi
Kızlar pembe olduuuuu çizgiyi gördükten sonra mutfağa gittim oyalandım biraz yatmaya gidiyordum Bi daha bakayım dedim uçuk pembe
Elhamdülillah can çok güzel bir haber inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder ve buradaki herkes kızlar görüldü diye mesaj atarL A L cans16 E Eymennnannesi
Kızlar pembe olduuuuu çizgiyi gördükten sonra mutfağa gittim oyalandım biraz yatmaya gidiyordum Bi daha bakayım dedim uçuk pembe olmuş
Yapamıyorum ki:) Oruç tutuyorum, yatmadan çok su içince sabaha kadar bisürü tuvalet. Sabah benim ilk idrar bi saatlik falan oluyor:) Gerçi koyulaşsın emin olayım iyice, oruç tutmayı bırakıcam da.Sabah ilk idrarla da yapmayı unutma gece daha silik çıkıyor
Çizgi var kuzum umarım güzel ilerler bata kaç gün varBöyle çıktı canım
Çok net görünüyor tatlım iki gün sonra tekrarlaBenim ilk testlerim gibi bu gölge var bak bende az önce yaptım kamerayı karartmadan çektim bu sefer ışıkta bile gözüküyor ama pembe değil henüz
Amin inşallahÇizgi var kuzum umarım güzel ilerler bata kaç gün var