İnşallah değildir korkma tevekkül et. Öldüm gülmekten. Remix yapmışlardı o sesi sende yao ben gebeyim ben gebeyim diyeE EymennnannesiL A L P Psikolog2426 cans16 heyecandan uyuyamadım geri ya eşimi de kaldırdım uyanmıyordu dedim uykunu dağıtayım test yaptım pembe oldu gözleri açıldı Bi anda gösterdim derinden Bi oha çekti oturduk kahve içiyoruz ben hürrem gibi gebeyim diye geziyorum o aşk yenidendeki fatih gibi hamileyiz biz diye geziyor bunca sevincin ardında kimyasal olursa yıkılırım ya korkuyorum
İki sene olacak bizimde bir kimyasal yaşadım geçen sene ondan sonra hiç tutmadı.. Sana da tavsiyede bulunayım mı bende eşimde takviye aldık bitkisel... Sonra ben ek olarak proxyfemin diye Bi takviye kullanmaya başladım hem bende hem eşimde problem çıkmıştı eşim ameliyatlıktı yani o derece.. Ama bak şimdi pozitifi gördüm şükürler olsun2 sene oldu . Rahim filmi çekildi pazatesi günü hormon testleri yapıldı 1 ay önce de . Tsh sorunum var , troid bezlerim az calisiyor . Ocak ayında kimyasal düşük yaşadım . Tsh 7lerde 8lerde geziniyormuş onun sebep olabileceğini düşünüyorlar. 1 ay korunma verdi dahiliye doktoru şuan adetim ama ne bitiyor ne devam ediyor sürekli lekeler halinde . Korunmakta istemiyorum belki rahim filmi şansımı artırır diye düşünüyorum . Çok fazla ikilemde kaldığım bi dönem .. yaş 24 bu arada . Sizde durumlar nedir
İlk gebelik mi canımİki sene olacak bizimde bir kimyasal yaşadım geçen sene ondan sonra hiç tutmadı.. Sana da tavsiyede bulunayım mı bende eşimde takviye aldık bitkisel... Sonra ben ek olarak proxyfemin diye Bi takviye kullanmaya başladım hem bende hem eşimde problem çıkmıştı eşim ameliyatlıktı yani o derece.. Ama bak şimdi pozitifi gördüm şükürler olsun29 yaşındayım
Hasta olmıcam diye diye geziyorum tevekkülleİlk gebelik mi canım
Maşallah barekallah ne güzelHasta olmıcam diye diye geziyorum tevekkülleyok ilk değil 10 yaşında oğlum var doğurduğum doğurmadığım iki tane daha var eşimin oğulları anlayacağın dördüncü çocuğumuz olacak
Ben görmedim testi ii nerdeeeeeİnşallah teşekkürler canımBu testlerden bi iki tane daha var bu gece de yapıcam bakalım. İnşallah koyulaşma hep devam eder.
21 martta öğleden sonra 3te test yapmıştım yeni çatlamış gibi duruyordu. Yani 12.gün olmuş oluyor galiba.
Eşim diyor biz bu gidişle Bi tane daha yaparız dedim neden olmasın durumumuz olursa yaparız kendini katlediyordu beş çocuk muuu diyeMaşallah barekallah ne güzel
Hahahaha Allah sıhhat ve selâmet versin.Eşim diyor biz bu gidişle Bi tane daha yaparız dedim neden olmasın durumumuz olursa yaparız kendini katlediyordu beş çocuk muuu diyededim Allah çoğalın diyor
Bugün 05:23teki mesajBen görmedim testi ii nerdeeeee
Gördüüüm burda da ötekileri daha net kaç gün var bat aBu gece de böyle çıktı
Anladım doğru sahurla öyle oluyor yaYapamıyorum ki:) Oruç tutuyorum, yatmadan çok su içince sabaha kadar bisürü tuvalet. Sabah benim ilk idrar bi saatlik falan oluyor:) Gerçi koyulaşsın emin olayım iyice, oruç tutmayı bırakıcam da.
Sonuncuyu 3.5 saatlik beklemeyle yapmıştım.
Her şeyin hayırlısı ama neden kötüyü düşünüyorsunuz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. Çifte bayram yapcaksınız inşE EymennnannesiL A L P Psikolog2426 cans16 heyecandan uyuyamadım geri ya eşimi de kaldırdım uyanmıyordu dedim uykunu dağıtayım test yaptım pembe oldu gözleri açıldı Bi anda gösterdim derinden Bi oha çekti oturduk kahve içiyoruz ben hürrem gibi gebeyim diye geziyorum o aşk yenidendeki fatih gibi hamileyiz biz diye geziyor bunca sevincin ardında kimyasal olursa yıkılırım ya korkuyorum
Ovulasyon gününe göre 4ü, normalde 10u:) Bu ay biraz sapma oldu. Geçen ay duphaston kullanmıştım o etkiledi galiba adet düzenini.Gördüüüm burda da ötekileri daha net kaç gün var bat a
Kimyasal yaşadım geçen sene kan tahlili falan herşeyi öğrendim herkese söyledim tam bat günü regli oldum.. O yüzden endişem varHer şeyin hayırlısı ama neden kötüyü düşünüyorsunuz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. Çifte bayram yapcaksınız inş
Canim bu testlerde koyulasma olmuyor hemen artimed mi bu. Artimedin t1t2 li olani cok guzel.Benim ilk testlerim gibi bu gölge var bak bende az önce yaptım kamerayı karartmadan çektim bu sefer ışıkta bile gözüküyor ama pembe değil henüz
Ben kullandım 2 ay canmKlomen kullandınız mı hiç kızlar
Anladım canım. Allah sağlıkla tamamlasın inş canım. Güzel haberlerini takip edelim burdanKimyasal yaşadım geçen sene kan tahlili falan herşeyi öğrendim herkese söyledim tam bat günü regli oldum.. O yüzden endişem var
Yok değil artı med yalancı pozitifde çıkarıyor ama başıma geldiCanim bu testlerde koyulasma olmuyor hemen artimed mi bu. Artimedin t1t2 li olani cok guzel.