Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanama yani canım. Bazen çamur gibi bazen kahverengi bazen koyu kırmızı gibi adet kıvamlı akıntım geliyor değerlendirme yapmam mümkün değil o yüzden 🙄
Anladım canım hayırlısı inşallah tez zamanda müjdeyle haber verirsn

Canim ben eylulden beri topik topik gezen ama uzaktan gozlemleyip kendimin umudu olmadığı için çok yazmadım ama seni hep gördüm insallah bu son olur bu ay hamile kalırsın cok isterim allah istediğini kısa zamanda versin insallah🙏
Ben temmuzdan beri geziyorum kuzum🥲🥲 ya o güzel kalbine sağlık. Ne güzel kalbin var. Allah razı olsun. Benim için istediğin gelip seni de bulsun inşallah senin de gönlüne göre olsun. Çok sağ ol çok mutlu oldum ve duygulandım😢🥰♥️❤️

Ben temmuzdan beri geziyorum kuzum🥲🥲 ya o güzel kalbine sağlık. Ne güzel kalbin var. Allah razı olsun. Benim için istediğin gelip seni de bulsun inşallah senin de gönlüne göre olsun. Çok sağ ol çok mutlu oldum ve duygulandım😢🥰♥️❤️
Sagol canim benim insallah🙏😍

Ya benim bu rahim filmi sonrası gelen çamur kahverengi bazen kırmızı olan kanama ne zaman bitecek ya lavaboda geliyor genelde🙄🙄
Benim 7 gün sürdü hala daha devam ediyordu azalmıştı epeyce yumurtlamam yaklaştığı için birliktelik yaşadım o zamandan sonra kesildi

aynı gidiyoruz o zaman, bu gün çok bacak ağrım oldu, ayakta çok mu durdum ne, nasıl gidiyor sende?
İnanılmaz bacak ağrım oldu benim de ama 7 saat mutfakta geçirdim ona bağladım ben 😂 iğnenin etkisi geçti mi diye akşam test yaptım incecik bir çizgi çıktı sanırım iğne etkisi devam. Memeler de bu arada bomba gibi

T Tumayyy canım ne durumdasın? Ben erken gebelik testi yaptım ama sanırım negatif

Eklentiler

• Screenshot_20230402_011848_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20230402_011848_com.whatsapp.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20230402_011648_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20230402_011648_com.android.gallery3d.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 69
X