Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba.

Benim sat 12 mart, bat ise 9 nisan görünüyor.
Uygulamada yumurtlama tarihim 26 mart görünüyor. Şansımı arttırmak için mutlaka hangi günler denemeliyim?

26 mart yumurtlamaysa, önceki 3 gün kesin denemeliyim? İlk ay olacak, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hangi tarihte başlamalı ve ne zamana kadar devam etmeliyim?

Teşekkürler.

Adet bitiminden itibaren gün aşırı dene bence 26 sından sonraki 4-5 gün de dene gün aşırı şekilinde

İşlemler için demiyorum onlar tüp bebek için yeterli seviyede olmuyorlar.Sende aşılamada kaç yumurtan vardır?bende 34 yaşındayım
kusura bakma msj yeni gördüm transfer için izinliydim bana aşılamada yumurta sayımı söylemediler bende yeni başlamışım tedaviye bilgimde yoktu

canım dr banada sizin çocuk sahibi olmanızda sorun yok dedi deneyin dedi ben tüp bebek istedim benim yaşım 30 du gerçi bak iyiki demişim 34 oldum hala olmadı 1 aşılama 2 olumsuz tüp denemem oldu şimdi 2. tüpumu yaptırdım bekliyorum sende dr desen ben deniyorum olmuyo aşılama yada tüp yapalım diye

Kızlar adetin 3.günü hormon testi yaptırmak için bugünü bekliyordum ama adetim şansıma 2 gün sürdü kesildi dün akşamdan beri. Yine de verdim ama doğru sonuç çıkar mı?

Kızlar adetin 3.günü hormon testi yaptırmak için bugünü bekliyordum ama adetim şansıma 2 gün sürdü kesildi dün akşamdan beri. Yine de verdim ama doğru sonuç çıkar mı?
Cikar bence canim.. onun esprisi kanda hormonlarin yukselmeye azalmaya basladigi gun oluşu. Yoksa gelen kanama miktariyla bir alakasi yok

Beni de ekleyebilir misiniz? Sat 4 mart bat 9 nisan

Cikar bence canim.. onun esprisi kanda hormonlarin yukselmeye azalmaya basladigi gun oluşu. Yoksa gelen kanama miktariyla bir alakasi yok
Ben de yoğun olduğu için 2-3 diyorlar sanmıştım tamam teşekkür ederimm

beni de ekleyebilirsiniz sat 11 mart bat 10 nisan

Merhaba beni de listeye eklermisiniz
Sat 11 Mart bat 11 Nisan
Mart olmadı umarım Nisan olur.

bugün Reglin 3.günü test yaptırmıştım anlayanlar yorumlayabilir miii

Eklentiler

• D8046E3D-8194-477A-A7DC-3934E7167D5D.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 69
Regl bittikten sonraki 5 gün birer gün aralıklarla 3 defa ilişki oldu.

Uygun zaman mı olmuş oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…