Adet bitiminden itibaren gün aşırı dene bence 26 sından sonraki 4-5 gün de dene gün aşırı şekilindeMerhaba.
Benim sat 12 mart, bat ise 9 nisan görünüyor.
Uygulamada yumurtlama tarihim 26 mart görünüyor. Şansımı arttırmak için mutlaka hangi günler denemeliyim?
26 mart yumurtlamaysa, önceki 3 gün kesin denemeliyim? İlk ay olacak, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hangi tarihte başlamalı ve ne zamana kadar devam etmeliyim?
Teşekkürler.
kusura bakma msj yeni gördüm transfer için izinliydim bana aşılamada yumurta sayımı söylemediler bende yeni başlamışım tedaviye bilgimde yoktuİşlemler için demiyorum onlar tüp bebek için yeterli seviyede olmuyorlar.Sende aşılamada kaç yumurtan vardır?bende 34 yaşındayım
Anladım canımkusura bakma msj yeni gördüm transfer için izinliydim bana aşılamada yumurta sayımı söylemediler bende yeni başlamışım tedaviye bilgimde yoktu
canım dr banada sizin çocuk sahibi olmanızda sorun yok dedi deneyin dedi ben tüp bebek istedim benim yaşım 30 du gerçi bak iyiki demişim 34 oldum hala olmadı 1 aşılama 2 olumsuz tüp denemem oldu şimdi 2. tüpumu yaptırdım bekliyorum sende dr desen ben deniyorum olmuyo aşılama yada tüp yapalım diye1.5 senedir deniyoruz ama olmadı. Bir kere kimyasal geçirdim eylülde. Benim yumurtalarım iyi, rahim filmimde hiçbir sorun görülmedi. Eşimin spermyogramı iyi. Trombofili verdim iki değerim heterozigot çıktı ama ona da doktor bunlar gebeliğe engel değil dedi. Süreci hızlandırmak için de klomen verdi. Sinirlerim çok bozuk. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama yüzümde ömrümde hiç çıkmayan iri iri sivilceler çıktı. Klomenin etkisi mi bilmiyorum ama gün içinde iyiyken aniden ağlama isteği geliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Cikar bence canim.. onun esprisi kanda hormonlarin yukselmeye azalmaya basladigi gun oluşu. Yoksa gelen kanama miktariyla bir alakasi yokKızlar adetin 3.günü hormon testi yaptırmak için bugünü bekliyordum ama adetim şansıma 2 gün sürdü kesildi dün akşamdan beri. Yine de verdim ama doğru sonuç çıkar mı?
Insallah saglikla nasip olur canimkızlar cuma günü 5.gün a kalite 2 adet embriyo transfer edildi bu 3. denem bana dua ederimsiniz benimde dualarımda sizlerde varsınız işteyim konsantre olamıyorum.
Beni de ekleyebilir misiniz? Sat 4 mart bat 9 nisanNİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM cans16 5 MART @Feryasu 2 MART 1 NİSAN @Leylifer02 4 MART 1-2 NİSAN @mervee987 5 MART 20 NİSAN @Hayirlisi123 5 MART 4 NİSAN @Mardin li 29 ARALIK @Suyolu01 5 MART 3 NİSAN D designer23 23 ŞUBAT 22 MART @edahandro 7 MART 1 NİSAN @Belisimm 3 MART 5 NİSAN @garfiuss 6 MART 3 NİSAN @gossipbusra 2 MART 28 MART @evremm22 7 MART 1 NİSAN Niqu 5 MART 5 NİSAN @ZeyElif 5-6 NİSAN @Marryyj 7 MART @Anac ana 7 MART 1 NİSAN @suyesili1 5 MART 1 NİSAN @rosalinel 4 MART 4 NİSAN @Mrvpearl 9 MART 3 NİSAN @aynurland 8 MART 11 NİSAN Tuttyy 8 MART 7 NİSAN @caglaaaaaa 8 MART 9 NİSAN @fztbsr 26 ŞUBAT 24 MART @htmcicegi 10 MART 5 NİSAN @Feyzacim 11 MART 6 NİSAN
Ben de yoğun olduğu için 2-3 diyorlar sanmıştım tamam teşekkür ederimmCikar bence canim.. onun esprisi kanda hormonlarin yukselmeye azalmaya basladigi gun oluşu. Yoksa gelen kanama miktariyla bir alakasi yok
beni de ekleyebilirsiniz sat 11 mart bat 10 nisanNİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM cans16 5 MART @Feryasu 2 MART 1 NİSAN @Leylifer02 4 MART 1-2 NİSAN @mervee987 5 MART 20 NİSAN @Hayirlisi123 5 MART 4 NİSAN @Mardin li 29 ARALIK @Suyolu01 5 MART 3 NİSAN D designer23 23 ŞUBAT 22 MART @edahandro 7 MART 1 NİSAN @Belisimm 3 MART 5 NİSAN @garfiuss 6 MART 3 NİSAN @gossipbusra 2 MART 28 MART @evremm22 7 MART 1 NİSAN Niqu 5 MART 5 NİSAN @ZeyElif 5-6 NİSAN @Marryyj 7 MART @Anac ana 7 MART 1 NİSAN @suyesili1 5 MART 1 NİSAN @rosalinel 4 MART 4 NİSAN @Mrvpearl 9 MART 3 NİSAN @aynurland 8 MART 11 NİSAN Tuttyy 8 MART 7 NİSAN @caglaaaaaa 8 MART 9 NİSAN @fztbsr 26 ŞUBAT 24 MART @htmcicegi 10 MART 5 NİSAN @Feyzacim 11 MART 6 NİSAN
NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
Test yaptın mı canım hiç?Bnde 2 mart sabah 11de vuruldum
Bnde beklemedeyim
Sabah yaptım iğne dahil 12. Gunu du negatifTest yaptın mı canım hiç?
Benim de öyle negatifSabah yaptım iğne dahil 12. Gunu du negatif