- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah benim de çıkarAdete on gün kala çıkmaz ki hayalet bile çıkmaz.. Bu kadar erken görülen gölgeler yanıltıcı oluyor ben yaşamıştım dört gün sonra yap testi iki gün sonra da aynı olur son altı gün kala bile çıkmaya biliyor şuan benim dört günüm var hayalet görüyorum iki gündür öncesinde hiç yoktu bugün daha erken çıktı pembeleşecek mi diye bekliyorum bakalım
1 mm 1 mm artan yumurta doktorda yavaş büyüyor dedi hatta p.tesi anca olur ama her ihtimale karşı pazar gel demişti çatlamış yok dedi zatn gebelikte olmadı bugün yarın adet olurm:)2 mm artıyor her gün 20 de çatlamıştır senin ki yeterli büyüklük
Laboquick marka ovülasyon testlerini herkes öneriyor bi dene istersen bu ay bende başladımHanımlar ben regl oldum bu ayda olmadı ne yazık ki pazartesi gününe doktordan randevu aldık gidip hormonlarıma yumurtalıklarıma baktırcam yumurtalık takibi yaptırmak istiyorum dicem inşallah yapar doktor hanımlar bide doğal yolla olan deneyip memnun kaldığınız kürler var mı bana önerebilceginiz bide ovülasyom testi alıcem 2 aydın birgebeningünlügü sayfasındaki ovülasyom testlerini kullanıyordum ama biraz araştırdım bi kesim insan memnun degik bana önerebilceginiz başka övülasyom testi var mı bulamazssam bu ay gün aşırı şekilde ilişkiyi denemeyi düşünüyorum sürekli
Belirtilerin var mı canımİnşallah benim de çıkar
Hayırlısı olsun laboquick iyi ben memnunum kullandığım dönemlerde hatta instagramda lotusovulasyon sanırım servin hanım var takibinde yapıyor kafana takılan herseyde yardımcı oluyor ondanda alabilrsn bende polip için kurleri araştırıyorum bakalm HayırlısıHanımlar ben regl oldum bu ayda olmadı ne yazık ki pazartesi gününe doktordan randevu aldık gidip hormonlarıma yumurtalıklarıma baktırcam yumurtalık takibi yaptırmak istiyorum dicem inşallah yapar doktor hanımlar bide doğal yolla olan deneyip memnun kaldığınız kürler var mı bana önerebilceginiz bide ovülasyom testi alıcem 2 aydın birgebeningünlügü sayfasındaki ovülasyom testlerini kullanıyordum ama biraz araştırdım bi kesim insan memnun degik bana önerebilceginiz başka övülasyom testi var mı bulamazssam bu ay gün aşırı şekilde ilişkiyi denemeyi düşünüyorum sürekli
Anladımm ne dedi doktor peki şansı var mıymış yine deGenelde 21 22 sanırm ama benim doktor kontrolünde olduğu halde kendi kendine çatladı cuma 16 olan yumurta pazar çatlamış sanirm yeteri büyüklüğe ulaşmadan catladi
Birsey demedi bu iki günü degerlendirn dedi o kadrAnladımm ne dedi doktor peki şansı var mıymış yine de
Kim açıklar ki canım benimde kısa pek uzun sayılmaz döngüm senin uzun muAma bu kişinin döngüsü kısa ay bilemedim pek anlamıyorum bu işten anlayan birisi çıkar da açıklar inşallah bize
Peki erken gebelik yaptın mı hiç günlerimiz aynı çünkü ben dün yapmıştım çıkmadı test kalmadı acaba ovülasyon mu yapsam evde 1 tane var ya da hiç ovülasyon denedin mi konuşuyordunuz sanki siz
Peki erken gebelik yaptın mı hiç günlerimiz aynı çünkü ben dün yapmıştım çıkmadı test kalmadı acaba ovülasyon mu yapsam evde 1 tane var ya da hiç ovülasyon denedin mi konuşuyordunuz sanki siz
Erken gebelik testlerine güvenmiyorum ben ya kasetler daha iyi o yüzden yapmadım canım.. Allah razı olsun inşallah yükselir değerler kimyasal olmazCanım evet görünüyor sağlıkla gelsin tebrik ederimmmm
Ben hiç anlamıyorum canım valla hep başkasına soruyorumŞimdi yerleşmeyi yumurta çatladıktan sonra 6-7 gün sonra yapıyor benim ondan sonra regl sürecime 1 hafta daha oluyor sizin nasıl oluyor mesele tabloya bakınca da 11 inde regl başlamış olmuş ama öğrendiği 4 ü o yeşil kısımlar gebeliği öğrendiği için diye yeşil biliyorum ben bi öğrenemedim yanlış biliyorsak düzeltelim diye merak ediyorum
İnşallah yavrum şimdi duam kimyasal olmaması yönündeAyyy çok güzel daha betan çok düşük olduğu için net çıkmaz regli geçtikten sonra inşallah daha belirgin çıkıcak
İnşallah yükselir canım ben ovülasyon yaptım şimdi silik çıktı sanırım yok olsaydı ovülasyon kesin pozitifleşir miydi onu da bilmiyorum peki ilişki takvimi tutmuş muydun hangi aralıkla oldu bu ay biz mi yanlış yapıyoruz bir şeyleri mesela geçen ay da yanlış bilen arkadaşlar vardı bilgi verir misinErken gebelik testlerine güvenmiyorum ben ya kasetler daha iyi o yüzden yapmadım canım.. Allah razı olsun inşallah yükselir değerler kimyasal olmaz
Bende 30-34 gün değişiyor dur etiketleyim Papatyamaviss canım kusura bakma rahatsız ediyorum seni bu tabloda yerleşme düşüşü dediği şey regliye 4 gün kala olmuyor mu? Birde yeşille ateş girilmiş neden? Öğrenmek istiyorlarKim açıklar ki canım benimde kısa pek uzun sayılmaz döngüm senin uzun mu
Hiç üzülme bir damlası bile yeter biliyorsun bugün değil ama yarın tekrar günü zaten geö kalmış değilsin çatlama sonrasında da devam etmek gerekiyormuşMerhaba arkadaşlar yumurtlama haftamdayim 2 günde 1 ilişki oluyordu dun yumurtlamadan 1 gun öncesi oluyor beraber olurken bi anda beni üstte aldi oyle bitti sonu moralim çok bozuldu hemen ayaklarımı diktim ama en önemli gün böyle bisi yapti esim bugun hayatta ilişki olmaz çünkü çok istekli değil olursa sevinirim olmazsa üzülmem modunda kalma ihtimalim hic yok gibi 7 aydır arada denk geldi yumurtlamaya ama olmadi