Sinan zorsu fazla rüşvetçi çok gittim benim boş gebeliğimde asla yüzüme bakmadı ben kendi kendime işimi hallettim zorla kürtaj oldum onun yüzünden, adama ne lokumlar ne fındıklar götürdüm, götürdüğüm zaman hep iyiydi ama hiç ters yapmadı bu boş gebeliğimden kaynaklı aşırı sinirliyim ona, erkan dikmen hocama da göründüm beni pek tatmin etmediÖnceleri Sinan zorsu oğlumda hep ona gitim sonra açıkçası hem sra bulmdm hemde biraz sert bir Dr du bna Erkan Dilmen tafsiye edildi gerçekten çok kibar iyi bir Dr ona gidiyorm şimdiler de
Ben şimdi interfilite bölümüne geçtim arif hocamdayım, eğer sıra bulabilirsen Süha bostancıyı şiddetle tavsiye ediyorumSiz hangisinie gidiyorsunuz
Şuan gittiğin varmı doğum evinde birde şuan ki tedavin ne şekilde klomen mi yoksa başka bir tedavimi görüyorsn cnmSinan zorsu fazla rüşvetçi çok gittim benim boş gebeliğimde asla yüzüme bakmadı ben kendi kendime işimi hallettim zorla kürtaj oldum onun yüzünden, adama ne lokumlar ne fındıklar götürdüm, götürdüğüm zaman hep iyiydi ama hiç ters yapmadı bu boş gebeliğimden kaynaklı aşırı sinirliyim ona, erkan dikmen hocama da göründüm beni pek tatmin etmed
Bencede bekle ve takip et saatlere sıvı alımına dikkat ertesi yaparknDr numarası yok hastsnde ardim Erkan hoca şuan yok diyip kapati o zaman pazartesi kadar bir beklim baklm ne olck
O bölüme nasl gidiliyor Dr yoluyo demi öle biliyordumBen şimdi interfilite bölümüne geçtim arif hocamdayım, eğer sıra bulabilirsen Süha bostancıyı şiddetle tavsiye ediyorum
Niyetli olduğum için canm sıvı almıyorum hiç hep 11 de sabah yapyorum bazende gün içinde iki kez yapyormBencede bekle ve takip et saatlere sıvı alımına dikkat ertesi yaparkn
Anladım cnm takibe dikkat et bn hiç yapmadım ovü arkadaşlara foto atıp sorarsın istersenNiyetli olduğum için canm sıvı almıyorum hiç hep 11 de sabah yapyorum bazende gün içinde iki kez yapyorm
Çok teşekkür ederim canmm umarım güzel sonuçlar alırız hepimizAnladım cnm takibe dikkat et bn hiç yapmadım ovü arkadaşlara foto atıp sorarsın istersen
Şuan gittiğim arif Serhan cevrioğlu henüz yüzünü görmedimŞuan gittiğin varmı doğum evinde birde şuan ki tedavin ne şekilde klomen mi yoksa başka bir tedavimi görüyorsn cnm
Estağfurullah inşallah çok güzel sonuçlar alırsın inşallahŞuan gittiğim arif Serhan cevrioğlu henüz yüzünü görmedimşöyle randevu sisteminden interfilite yazıyor seçerken ordaki doktorlardan birini seçiceksin, ben öyle aldım gittim durumumu anlattım 4 senelik evliyim 2 senedir çocuğum olmuyor 1 boş gebeliğim var eşimin sperm testi güzel çıktı, benim tahlil sonuçlarım ve smear testim temiz çıktı ben hsg çekilmek istiyorum dedim gel bir bakalım Utrasondan kist vs varmı diye dedi baktı sıkıntı görmedi (asistanı doktorun ve çok memnun kaldım) daha sonra sistemden tahlillerime baktı elime bir kağıt verdi bunları yap bütün sonuçların çıktıktan sonra doktorla görüşüp ona göre bir yol izliceksiniz dedi kağıtta şunlar var ;
Eşim çay döktü kağıda kusura bakma görüntü için
Aminn sizlerde öyle inşallahEstağfurullah inşallah çok güzel sonuçlar alırsın inşallah
Regl olmadan 4 gün önce yerleşmez olmaz ya olur mu ? Ama dediğiniz gibi yüksek seyredip birden düşebiliyor herhalde o yüzden bilemiyoruz sadece sabah ani düştüğünde anlayabilirizRegl olmadan 4 gün önce ateş düşerse yerleşme düşüşü diyorlar oda 3 derece falan ardından tekrar yüksek gitmesi gerekiyor, regli günü veya 1 gün önce düşerse regli geliyor diyoruz ama yüksek seyredip regl günü birden düştüğü de oluyor
Bende öyle biliyorum gördüm de canım ama bilmiyorum ne kadar doğru, zaten bu ateş takibi biraz sıkıntılı bir iş, 6 saat kesintisiz uykudan sonra ölçmek gerekiyor en güzel saatler sabah 7 ve 8 arasıymış, doğru sonuç o zaman veriyormuşRegl olmadan 4 gün önce yerleşmez olmaz ya olur mu ? Ama dediğiniz gibi yüksek seyredip birden düşebiliyor herhalde o yüzden bilemiyoruz sadece sabah ani düştüğünde anlayabiliriz
Bu arada yazmayı unutmuşum şuan bir tedavi görmüyorum prolaktinim yükselti onun için ilaç kullandım o kadarEstağfurullah inşallah çok güzel sonuçlar alırsın inşallah
Burda anlatılıyorRegl olmadan 4 gün önce yerleşmez olmaz ya olur mu ? Ama dediğiniz gibi yüksek seyredip birden düşebiliyor herhalde o yüzden bilemiyoruz sadece sabah ani düştüğünde anlayabiliriz
İnşallah canım benimÇok teşekkür ederim canmm umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
Cnm bunu iyice bi inceledin mi bn mi yanlış anladım acaba yerleşme düşüşüne bi dikkat etBurda anlatılıyor
Kadın yumurtası 24 saat , erkek spermi ortalama 3 gün yaşar diye biliyorumKızlar bu spermler kaç gün yaşıyo kimi 2 gün diyo kimi 5 gün hangisi
4 gün öncesi düşüş yaşamış ateşi sonra yükselmiş yerleşme düşüşü diyorlar ona, yeşille ölçülen ateş reglinin geçtiği günlerin ateşi oluyor ya da gebeliği öğrendiği ateşiCnm bunu iyice bi inceledin mi bn mi yanlış anladım acaba yerleşme düşüşüne bi dikkat et