Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önceleri Sinan zorsu oğlumda hep ona gitim sonra açıkçası hem sra bulmdm hemde biraz sert bir Dr du bna Erkan Dilmen tafsiye edildi gerçekten çok kibar iyi bir Dr ona gidiyorm şimdiler de
Sinan zorsu fazla rüşvetçi çok gittim benim boş gebeliğimde asla yüzüme bakmadı ben kendi kendime işimi hallettim zorla kürtaj oldum onun yüzünden, adama ne lokumlar ne fındıklar götürdüm, götürdüğüm zaman hep iyiydi ama hiç ters yapmadı bu boş gebeliğimden kaynaklı aşırı sinirliyim ona, erkan dikmen hocama da göründüm beni pek tatmin etmedi

Şuan gittiğin varmı doğum evinde birde şuan ki tedavin ne şekilde klomen mi yoksa başka bir tedavimi görüyorsn cnm

Şuan gittiğin varmı doğum evinde birde şuan ki tedavin ne şekilde klomen mi yoksa başka bir tedavimi görüyorsn cnm
Şuan gittiğim arif Serhan cevrioğlu henüz yüzünü görmedim şöyle randevu sisteminden interfilite yazıyor seçerken ordaki doktorlardan birini seçiceksin, ben öyle aldım gittim durumumu anlattım 4 senelik evliyim 2 senedir çocuğum olmuyor 1 boş gebeliğim var eşimin sperm testi güzel çıktı, benim tahlil sonuçlarım ve smear testim temiz çıktı ben hsg çekilmek istiyorum dedim gel bir bakalım Utrasondan kist vs varmı diye dedi baktı sıkıntı görmedi (asistanı doktorun ve çok memnun kaldım) daha sonra sistemden tahlillerime baktı elime bir kağıt verdi bunları yap bütün sonuçların çıktıktan sonra doktorla görüşüp ona göre bir yol izliceksiniz dedi kağıtta şunlar var ;
Eşim çay döktü kağıda kusura bakma görüntü için

Bu arada araştırma hastanesinde hsg çekilmedim çünkü doktor 1 ayda 10 kadına çekebiliyorum 6 ay 1 sene beklersin şanslıysan eğer birdaha ay olur dedi bende beklemek istemedim medar hastanesinde çekildim

Eklentiler

• Screenshot_20230401_012042_com.android.gallery3d.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 78
Estağfurullah inşallah çok güzel sonuçlar alırsın inşallah

Regl olmadan 4 gün önce yerleşmez olmaz ya olur mu ? Ama dediğiniz gibi yüksek seyredip birden düşebiliyor herhalde o yüzden bilemiyoruz sadece sabah ani düştüğünde anlayabiliriz

Regl olmadan 4 gün önce yerleşmez olmaz ya olur mu ? Ama dediğiniz gibi yüksek seyredip birden düşebiliyor herhalde o yüzden bilemiyoruz sadece sabah ani düştüğünde anlayabiliriz
Bende öyle biliyorum gördüm de canım ama bilmiyorum ne kadar doğru, zaten bu ateş takibi biraz sıkıntılı bir iş, 6 saat kesintisiz uykudan sonra ölçmek gerekiyor en güzel saatler sabah 7 ve 8 arasıymış, doğru sonuç o zaman veriyormuş

Burda anlatılıyor

Eklentiler

• Screenshot_20230401_013436_com.android.gallery3d.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 62
Cnm bunu iyice bi inceledin mi bn mi yanlış anladım acaba yerleşme düşüşüne bi dikkat et
4 gün öncesi düşüş yaşamış ateşi sonra yükselmiş yerleşme düşüşü diyorlar ona, yeşille ölçülen ateş reglinin geçtiği günlerin ateşi oluyor ya da gebeliği öğrendiği ateşi

Son düzenleme:
Hanımlar ben regl oldum bu ayda olmadı ne yazık ki pazartesi gününe doktordan randevu aldık gidip hormonlarıma yumurtalıklarıma baktırcam yumurtalık takibi yaptırmak istiyorum dicem inşallah yapar doktor hanımlar bide doğal yolla olan deneyip memnun kaldığınız kürler var mı bana önerebilceginiz bide ovülasyom testi alıcem 2 aydın birgebeningünlügü sayfasındaki ovülasyom testlerini kullanıyordum ama biraz araştırdım bi kesim insan memnun degik bana önerebilceginiz başka övülasyom testi var mı bulamazssam bu ay gün aşırı şekilde ilişkiyi denemeyi düşünüyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…