Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bunlar benim 2 ayrı marka 2 ayrı erken gebeliklerim. Ve hamile değilim... kasette pozitif görmeden inanmam artık ben de
İnanmıyorum ya bariz hamilesin gibi çıkartmışlar. Erken gebelik testleri sadece para tuzağı gerçekten.

Kızlar ovulasyon testi yaptım uygulamaya göre yumurtalamam yarın ilk yapar yapmaz çektim tam kurumamıştı şimdi bide yemek yedikten sonra çektim aşağıdaki gibi sizce bugünü değerlendireyim mi yinede
Canım pike yakın bile değil, benim adetim bittiği gibi zaten böyle çıkıyor test. Değerlendirmeye değer bir sonuç değil

Bu testlerden sonra kan vermiş miydiniz ?
Evet verdim negatif hatta bu ay 4 5 kere kan verdim hepsi negatif zaten şu an adet oldum 4.gübüm. doktor yumurta takibine başladı işte 14mm imiş şu an. Kendi kendine gelişiyodur inşallah

Bende de gaz sıkıntısı var kaşık ağrısı ara sıra oluyor ama karnım göğsüm şiş midemde yanma çok
Aynıları var gaz fazla şiştim resmen insan tuvalete sırf gaz çıkarmak için girer mi ya bomba gibi geziyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…