3 uygulama var bende en erken 6 si en geç 9u gösteriyor ikisi ateş takip ettiğim hepsi farklıAynen öyle aynı durumdayız kaç gün var regle senin
Ayyy kahkaha atımAynıları var gaz fazla şiştim resmen insan tuvalete sırf gaz çıkarmak için girer mi ya bomba gibi geziyoruz
Hadi hayırlısı olsun inşallah benim de 4 gün var bugünü saymazsak 33 uygulama var bende en erken 6 si en geç 9u gösteriyor ikisi ateş takip ettiğim hepsi farklı
İnşallah vardır yaa bu kadar belirtiye beyaz süt gibi akıntı beni daha çok şüphe ettiriyorHadi hayırlısı olsun inşallah benim de 4 gün var bugünü saymazsak 3
Bişey sorcam ya Dr 12 günden bir gün ara ile ilişki gir dedi ama birdaha gel demedi âdet olursan yada âdetin geçerse gel ama bn çok merak ediyorum çatladimi catlamadimi o yumurtalar aynı Dr bulamıyorum en erken 17 de randevu su var acaba çokmu acele ediyorm yaaValla bende kendime gülüyorum yaa halime
12 günden sonra mı dedi anlıyamadım tam olarakBişey sorcam ya Dr 12 günden bir gün ara ile ilişki gir dedi ama birdaha gel demedi âdet olursan yada âdetin geçerse gel ama bn çok merak ediyorum çatladimi catlamadimi o yumurtalar aynı Dr bulamıyorum en erken 17 de randevu su var acaba çokmu acele ediyorm yaa
Ya benimde var günlük ped takmıyorum o çok kaşındırıyor afedersin hergün 2 çamaşır değişiyorumİnşallah vardır yaa bu kadar belirtiye beyaz süt gibi akıntı beni daha çok şüphe ettiriyor
Evet canım o yüzden teoriler cinsiyet belirleme tahmini yapıyorlarÂaa gerçekten mi öle birşey demi var bilmiyordum bunu
Bnde kullanmıyorum cnm sağlıklı olduğunu pek düşünmüyorumYa benimde var günlük ped takmıyorum o çok kaşındırıyor afedersin hergün 2 çamaşır değişiyorum
Şimdi ben adetin 4. günü klomen kullandım 5 gün 10. Gün ultrason girdim 3 tane yumurtan gelişmiş dedi 18 mm biri diğerlerini duymadım yada o söylemedi bnde hiç sormak glmedi aklıma Dr dediki 12. Günden itibaren yani iki gün sonra bir gün ara ile ilişki ama birdaha gel bakalım vs demedi âdet olursan gel yada âdetin geçerse ama yumurtalar çatladimi catlamadimi hiç bilmiyorum ovülasyon da hep negatif çıkıyor12 günden sonra mı dedi anlıyamadım tam olarak
Şimdi anladım canım değerlendirmeye devam et o zmn doktorun numarası varsa yada hastaneyi ara konuş sor bi benceŞimdi ben adetin 4. günü klomen kullandım 5 gün 10. Gün ultrason girdim 3 tane yumurtan gelişmiş dedi 18 mm biri diğerlerini duymadım yada o söylemedi bnde hiç sormak glmedi aklıma Dr dediki 12. Günden itibaren yani iki gün sonra bir gün ara ile ilişki ama birdaha gel bakalım vs demedi âdet olursan gel yada âdetin geçerse ama yumurtalar çatladimi catlamadimi hiç bilmiyorum ovülasyon da hep negatif çıkıyor
Dr numarası yok hastsnde ardim Erkan hoca şuan yok diyip kapati o zaman pazartesi kadar bir beklim baklm ne olckŞimdi anladım canım değerlendirmeye devam et o zmn doktorun numarası varsa yada hastaneyi ara konuş sor bi bence
Benim vücut ısım normalde de yüksek o yüzden hiç takip etmediğimden yataktan çıkmadan anlayamadım . bakayım yarın sabah kaç olcak. grafikte tarih var mı mesela regl gününe 4 gün önce örnek ateş düşer gibi ?Bilekten miben ateş takibi yapıyorum 3 gündür ateşin 36.5 çıkıyor
Sakaryalı mısınız?Dr numarası yok hastsnde ardim Erkan hoca şuan yok diyip kapati o zaman pazartesi kadar bir beklim baklm ne olck
EvetSakaryalı mısınız?
Regl olmadan 4 gün önce ateş düşerse yerleşme düşüşü diyorlar oda 3 derece falan ardından tekrar yüksek gitmesi gerekiyor, regli günü veya 1 gün önce düşerse regli geliyor diyoruz ama yüksek seyredip regl günü birden düştüğü de oluyorBenim vücut ısım normalde de yüksek o yüzden hiç takip etmediğimden yataktan çıkmadan anlayamadım . bakayım yarın sabah kaç olcak. grafikte tarih var mı mesela regl gününe 4 gün önce örnek ateş düşer gibi ?
Bende Sakaryadayım hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Önceleri Sinan zorsu oğlumda hep ona gitim sonra açıkçası hem sra bulmdm hemde biraz sert bir Dr du bna Erkan Dilmen tafsiye edildi gerçekten çok kibar iyi bir Dr ona gidiyorm şimdiler deBende Sakaryadayım hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Siz hangisinie gidiyorsunuzBende Sakaryadayım hangi doktora gidiyorsunuz acaba