Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bende kendime gülüyorum yaa halime
Bişey sorcam ya Dr 12 günden bir gün ara ile ilişki gir dedi ama birdaha gel demedi âdet olursan yada âdetin geçerse gel ama bn çok merak ediyorum çatladimi catlamadimi o yumurtalar aynı Dr bulamıyorum en erken 17 de randevu su var acaba çokmu acele ediyorm yaa

12 günden sonra mı dedi anlıyamadım tam olarak

12 günden sonra mı dedi anlıyamadım tam olarak
Şimdi ben adetin 4. günü klomen kullandım 5 gün 10. Gün ultrason girdim 3 tane yumurtan gelişmiş dedi 18 mm biri diğerlerini duymadım yada o söylemedi bnde hiç sormak glmedi aklıma Dr dediki 12. Günden itibaren yani iki gün sonra bir gün ara ile ilişki ama birdaha gel bakalım vs demedi âdet olursan gel yada âdetin geçerse ama yumurtalar çatladimi catlamadimi hiç bilmiyorum ovülasyon da hep negatif çıkıyor

Şimdi anladım canım değerlendirmeye devam et o zmn doktorun numarası varsa yada hastaneyi ara konuş sor bi bence

Bilekten mi ben ateş takibi yapıyorum 3 gündür ateşin 36.5 çıkıyor
Benim vücut ısım normalde de yüksek o yüzden hiç takip etmediğimden yataktan çıkmadan anlayamadım . bakayım yarın sabah kaç olcak. grafikte tarih var mı mesela regl gününe 4 gün önce örnek ateş düşer gibi ?

Regl olmadan 4 gün önce ateş düşerse yerleşme düşüşü diyorlar oda 3 derece falan ardından tekrar yüksek gitmesi gerekiyor, regli günü veya 1 gün önce düşerse regli geliyor diyoruz ama yüksek seyredip regl günü birden düştüğü de oluyor

Bende Sakaryadayım hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Önceleri Sinan zorsu oğlumda hep ona gitim sonra açıkçası hem sra bulmdm hemde biraz sert bir Dr du bna Erkan Dilmen tafsiye edildi gerçekten çok kibar iyi bir Dr ona gidiyorm şimdiler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…