Kimyasal mı geçirdiniz acaba? Testler çok net belli.Canım bunlar benim 2 ayrı marka 2 ayrı erken gebeliklerim. Ve hamile değilim... kasette pozitif görmeden inanmam artık ben de
Benim de 24’übende 24 mart iğne oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasal mı geçirdiniz acaba? Testler çok net belli.Canım bunlar benim 2 ayrı marka 2 ayrı erken gebeliklerim. Ve hamile değilim... kasette pozitif görmeden inanmam artık ben de
Benim de 24’übende 24 mart iğne oldum
İnanmıyorum ya bariz hamilesin gibi çıkartmışlar. Erken gebelik testleri sadece para tuzağı gerçekten.Canım bunlar benim 2 ayrı marka 2 ayrı erken gebeliklerim. Ve hamile değilim... kasette pozitif görmeden inanmam artık ben de
Nete araştırmıştım 48 ile 72 saat demişti ama net bilmiyorum bnde çok merak ediyorum aslındaKızlar bu spermler kaç gün yaşıyo kimi 2 gün diyo kimi 5 gün hangisi
Erkek spermi yani y spremi 24 saat canlı kalıyor ama x spremi kaç gün canlı kalıyor çok merak ediyorumNete araştırmıştım 48 ile 72 saat demişti ama net bilmiyorum bnde çok merak ediyorum aslında
Âaa gerçekten mi öle birşey demi var bilmiyordum bunuErkek spermi yani y spremi 24 saat canlı kalıyor ama x spremi kaç gün canlı kalıyor çok merak ediyorum
Girdiğim psikolojiyi hiç sormaİnanmıyorum ya bariz hamilesin gibi çıkartmışlar. Erken gebelik testleri sadece para tuzağı gerçekten.
Canım pike yakın bile değil, benim adetim bittiği gibi zaten böyle çıkıyor test. Değerlendirmeye değer bir sonuç değilKızlar ovulasyon testi yaptım uygulamaya göre yumurtalamam yarın ilk yapar yapmaz çektim tam kurumamıştı şimdi bide yemek yedikten sonra çektim aşağıdaki gibi sizce bugünü değerlendireyim mi yinede
Peki teşekkür ederim.Canım pike yakın bile değil, benim adetim bittiği gibi zaten böyle çıkıyor test. Değerlendirmeye değer bir sonuç değil
Bu testlerden sonra kan vermiş miydiniz ?Canım bunlar benim 2 ayrı marka 2 ayrı erken gebeliklerim. Ve hamile değilim... kasette pozitif görmeden inanmam artık ben de
Ben gaz skntsı çekiyorum birde bacağımda arada ufak ağrılar giriyorGaz sıkıntısı çeken var mı bide kasık ağrısı
Bacaktansa kasık be alt karin çok kötü arada bi giriyor ama beter durumdaBen gaz skntsı çekiyorum birde bacağımda arada ufak ağrılar giriyor
Evet verdim negatif hatta bu ay 4 5 kere kan verdim hepsi negatif zaten şu an adet oldum 4.gübüm. doktor yumurta takibine başladı işte 14mm imiş şu an. Kendi kendine gelişiyodur inşallahBu testlerden sonra kan vermiş miydiniz ?
Bende de gaz sıkıntısı var kaşık ağrısı ara sıra oluyor ama karnım göğsüm şiş midemde yanma çokGaz sıkıntısı çeken var mı bide kasık ağrısı
Aynıları var gaz fazla şiştim resmen insan tuvalete sırf gaz çıkarmak için girer mi ya bomba gibi geziyoruzBende de gaz sıkıntısı var kaşık ağrısı ara sıra oluyor ama karnım göğsüm şiş midemde yanma çok
Aynen öyle aynı durumdayız kaç gün var regle seninAynıları var gaz fazla şiştim resmen insan tuvalete sırf gaz çıkarmak için girer mi ya bomba gibi geziyoruz