Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aranızda soğan kürü kullanıp faydasını gören oldu mu acaba bu ay denemeyi düşünüyorum pcos var bende

Benimde dünle bugün aynı çıktı, sende birşey şey var hissediyorum benim regli gelecek gibi bütün belirtilerim sıfırlandı 😂 benimde 26 yine benden büyük çıktın bak 😍
O zama sen regli gününü bekle bir gün geçince yap testi dün sen mi canan mı paylaşmıştı Bi bilgilendirme bu testlerle ilgili onu okudum kimyasal gebelik aslında hep yaşıyormuş kadınlar bu önceden de varmış ama şimdiki zamanda bizler erken öğrenmek için imkanlara sahip olduğumuzu tam yükselirken öğrendiğimizi sağlıklı bir gebelik değilse vucudun bunu kabul etmeyip normal regli olarak attığını anlatıyordu erken öğrenmek bizim için bu sebeple kötüymüş.. Şimdi bende o yüzden çok umutlanmadan takip ediyorum kimyasal değilse bat da düşmemiş aksine yükselmiş olacak ve koyu çizgi çıkacak silik kalırsa kimyasal olacak diye düşünüyorum..
Tamam tamamm illa abla diyeceksin anladım 🤣

Aranızda soğan kürü kullanıp faydasını gören oldu mu acaba bu ay denemeyi düşünüyorum pcos var bende
Geri yorumlara git bak paylaştım fotoğraflar pco var bende de soğan kürü hiç yapmadım

adet öncesi 4 5 gün leke olup sonra adet olurmda doktor duphaston verdi femara sonrası gebelik olursa tutunsun diye lekelenme başlamadı acaba duphastonun böyle bir etkisi varmı aklıma takılmıştı teşekkür ederim
Gebelik olursa tutunması için de yazılıyormuş bende sonradan öğrendim. Hayırlısı olsun inşallah hakkında canım benim.

O zama sen regli gününü bekle bir gün geçince yap testi dün sen mi canan mı paylaşmıştı Bi bilgilendirme bu testlerle ilgili onu okudum kimyasal gebelik aslında hep yaşıyormuş kadınlar bu önceden de varmış ama şimdiki zamanda bizler erken öğrenmek için imkanlara sahip olduğumuzu tam yükselirken öğrendiğimizi sağlıklı bir gebelik değilse vucudun bunu kabul etmeyip normal regli olarak attığını anlatıyordu erken öğrenmek bizim için bu sebeple kötüymüş.. Şimdi bende o yüzden çok umutlanmadan takip ediyorum kimyasal değilse bat da düşmemiş aksine yükselmiş olacak ve koyu çizgi çıkacak silik kalırsa kimyasal olacak diye düşünüyorum..
Tamam tamamm illa abla diyeceksin anladım 🤣
Biliyorum aslında ama sabırsızım o yüzden erkenden öğrenmek istiyorum, beklicem ama ovülasyonla da takip etmeyi düşünmüyorum bugünü saymaksak 5 günümüz kalıyor zaten birşey kalmadı 🤭

Biliyorum aslında ama sabırsızım o yüzden erkenden öğrenmek istiyorum, beklicem ama ovülasyonla da takip etmeyi düşünmüyorum bugünü saymaksak 5 günümüz kalıyor zaten birşey kalmadı 🤭
Bende sabırsızım o yüzden hep canım sıkılıyor test yapmak istiyorum 🤣🤣🤣

Benim ovülasyon testi hala pik olmadı sizce bir özele gitmelimiym yoksa erkenmi daha sizce 🤔

Eklentiler

• IMG20230331071151_BURST001_COVER.jpg
    IMG20230331071151_BURST001_COVER.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 38
X