- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
Kesinlikle öyle bir de bu kitap okuyalım anlayalım inananlim ve onunla amel edip ahlaklanalim diye geldi. Biz onu aşıyor ve aylarca açmıyor uz veya sadece arapcasini okuyup anlamadan kapatıyoruz. Oysaki anlamak ve amel etmek lazım. Bacım ben son bir yıldır her duamda önce iman istedim. İstedim ki iman dolu bir şekilde islam ahlakı ile çocuğuma bakabileyim emanete güzel güzel bakayım diye. Elhamdülillah rabbim nasip etti şimdi sıra çocuk istemekte. Rahman bana iman verdiyse onuds verecek tır. Birde ben en sevdiğim sureyi yazayım sana onu da oku . Hepsi mükemmel ama bu benim için bambaşkaTamamen sana katılıyorum... Eve yazıp asmak yerine mesela YouTube dan sureleri açıyorum ses dinletiyorum eve kendime saatlerce o bile çok iyi geliyor ev aydınlanıyor
Rahman ve rahim olan Allah'ın adıylaTamamen sana katılıyorum... Eve yazıp asmak yerine mesela YouTube dan sureleri açıyorum ses dinletiyorum eve kendime saatlerce o bile çok iyi geliyor ev aydınlanıyor
Yüce Allah burda bize zamanın önemini ve kardeşlerimizin ve amellerimizin önemini çok net bir şekilde anlatmış. Birde bizim bunları bilmedigimizden dolayı ziyan içinde olduğumuzu söylemiş. SübhanallahRahman ve rahim olan Allah'ın adıyla
وَالْعَصْرِۙ
Asra/zamana andolsun ki,
(103/Asr Suresi, 1)
اِنَّ الْاِنْسَانَ لَف۪ي خُسْرٍۙ
Hiç şüphesiz insan, hüsran içindedir.
(103/Asr Suresi, 2)
اِلَّا الَّذ۪ينَ اٰمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ
İman eden, salih amel işleyen, birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve birbirlerine sabrı tavsiye edenler müstesna.
(103/Asr Suresi, 3)
Maşallah... Son nefesine kadar hep böyle iman dolu olasın Rabbim seni yolundan ayırılmayı nasip etmesin inşallah.. Tıpkı benim bana uğranmadan önceki halim gibisin... İki sene dualarla yaşadım kapandım namaza başladım... Hastalanmamla son buldu.. Allah izin vermezse ayrılamazdım diyorum ya Bi günah işledim ya Bi leke sürüldü kalbime ceza aldım.. İnşallah yeniden o huzura kavuşurumKesinlikle öyle bir de bu kitap okuyalım anlayalım inananlim ve onunla amel edip ahlaklanalim diye geldi. Biz onu aşıyor ve aylarca açmıyor uz veya sadece arapcasini okuyup anlamadan kapatıyoruz. Oysaki anlamak ve amel etmek lazım. Bacım ben son bir yıldır her duamda önce iman istedim. İstedim ki iman dolu bir şekilde islam ahlakı ile çocuğuma bakabileyim emanete güzel güzel bakayım diye. Elhamdülillah rabbim nasip etti şimdi sıra çocuk istemekte. Rahman bana iman verdiyse onuds verecek tır. Birde ben en sevdiğim sureyi yazayım sana onu da oku . Hepsi mükemmel ama bu benim için bambaşka
Allah akıl vermiş bize kullanalım diye... Bi haber yaşamak günah en başta zayen öğrenmemek bilmeyi istememek..Yüce Allah burda bize zamanın önemini ve kardeşlerimizin ve amellerimizin önemini çok net bir şekilde anlatmış. Birde bizim bunları bilmedigimizden dolayı ziyan içinde olduğumuzu söylemiş. Sübhanallah
Öyle düşünme bunlar hep vesvese. Estağfurullahilazim we etubu ileyh..Maşallah... Son nefesine kadar hep böyle iman dolu olasın Rabbim seni yolundan ayırılmayı nasip etmesin inşallah.. Tıpkı benim bana uğranmadan önceki halim gibisin... İki sene dualarla yaşadım kapandım namaza başladım... Hastalanmamla son buldu.. Allah izin vermezse ayrılamazdım diyorum ya Bi günah işledim ya Bi leke sürüldü kalbime ceza aldım.. İnşallah yeniden o huzura kavuşurum
Estağfurullah öyle düşünme.Maşallah... Son nefesine kadar hep böyle iman dolu olasın Rabbim seni yolundan ayırılmayı nasip etmesin inşallah.. Tıpkı benim bana uğranmadan önceki halim gibisin... İki sene dualarla yaşadım kapandım namaza başladım... Hastalanmamla son buldu.. Allah izin vermezse ayrılamazdım diyorum ya Bi günah işledim ya Bi leke sürüldü kalbime ceza aldım.. İnşallah yeniden o huzura kavuşurum
Allahümme amin amin aminMaşallah... Son nefesine kadar hep böyle iman dolu olasın Rabbim seni yolundan ayırılmayı nasip etmesin inşallah.. Tıpkı benim bana uğranmadan önceki halim gibisin... İki sene dualarla yaşadım kapandım namaza başladım... Hastalanmamla son buldu.. Allah izin vermezse ayrılamazdım diyorum ya Bi günah işledim ya Bi leke sürüldü kalbime ceza aldım.. İnşallah yeniden o huzura kavuşurum
Ah ne kadar okudum bilsen yedi ayeti kerime de benim en sevdiğim duadır.. Her hacet için okunur... Hep okudum ama diyorum ya şuan ayetleri okuyabiliyorum şükür ki önceden onuda yapamazdım...Öyle düşünme bunlar hep vesvese. Estağfurullahilazim we etubu ileyh..
Nas felak ve ihlas bol bol oku bak bakalım onlar mı güçlü sen mi. Vallahi yenersin onları. Kendine de haksızlık yapmaa
Allah yardımcın olsun inşallah Allah a emanet ol şimdi dinlen yarın herkes bu güzel haber için seni yoracak yarın yorumları bekliyoruz sendenAh ne kadar okudum bilsen yedi ayeti kerime de benim en sevdiğim duadır.. Her hacet için okunur... Hep okudum ama diyorum ya şuan ayetleri okuyabiliyorum şükür ki önceden onuda yapamazdım...
Amin hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlı sabahlar yarın görüşürüzAllah yardımcın olsun inşallah Allah a emanet ol şimdi dinlen yarın herkes bu güzel haber için seni yoracak yarın yorumları bekliyoruz senden
Em güzel zamanda en hayırlı ve sağlıklı olanından versin Allah yavrum son değil önümüzdeki ayın başlangıcı bu
Sağol kuzummmm umarım yeni bir başlangıç olurEm güzel zamanda en hayırlı ve sağlıklı olanından versin Allah yavrum son değil önümüzdeki ayın başlangıcı buproxyfemin i kullanıyorum az önce tekrar iyice okudum pco lu olanlara bile iyi geliyormuş erkek için olanı buldum kızlar bakın araştırın erkek için olanın adıda proxymen ben kullanıyorum her gün bir saşe
P Psikolog2426 ne yaptın test yaptınmı canm bu sbaah yapacaktın
Bu ay da olmadı maalesef diyeceğiz o zaman ve yolumuza bakacagizBen de yarın regl bekliyorum dediğin gibi regl etkileri başlıyor
Doktor yine vermedi, ben de gidip eczaneden aldımGebelik planlayan herkes folik asit kullanmalı hatta 3 ay öncesinden başlayın diyor doktorlar