2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim de sağ kasığım batuyor bazen annem diyor ki kızın olacak(inşallah) 🤲🏻
İlk gün sağ kasıktı bugün sol kaşığımın ağrısıyla uyandım akşama kadar devam etti bugün daha 3.günüm tabi belirtilere takılmamak lazım o kadar ilaç kullanıyoruz canım senin bizden önce oldu hayırlı haberi ver bize inşallah 🌸

İlk gün sağ kasıktı bugün sol kaşığımın ağrısıyla uyandım akşama kadar devam etti bugün daha 3.günüm tabi belirtilere takılmamak lazım o kadar ilaç kullanıyoruz canım senin bizden önce oldu hayırlı haberi ver bize inşallah 🌸
Yarın test vereceğim bakalım inşallah pozitif haberi veririm 🤲🏻

Kızlar çok erken yaptım biliyorum ama dayanamadım 6.günden itibaren test yapmaya başlayayım dedim negatif de olsa üzülmücem dedim sizce de çizgi var mı ben hayal kurmuyorum demi

Eklentiler

• IMG_20230412_063944.jpg
    IMG_20230412_063944.jpg
    187,8 KB · Görüntüleme: 73
Ayyy kızlar inşallah güzel haberlerle olur 6 Nisan da transfer oldum 5.gün embriyosu bugün 6.günüm bu arada kızlar tamamen belirdi çizgi 🤲🤲🤲çok mücadele ettik herkes gibi Rabbim hepimize pozitif sonuç versin inşallah 🌺

Merhaba kızlar transferimin bugün 18.günü bugün Lekelenme oldu azcık kırmızı kan değil çok sıyahda değil bi garip
Yaşayan varmı aranızda acaba çok endişelendim
Yardımcı olurmusunuz
Ben 6, gün yaşadım yerleşme kanaması diyorlar ona şuan 14. Gün kan testimi verdim bakalım sonuç ne çıkacak 🥰

Ayyy kızlar inşallah güzel haberlerle olur 6 Nisan da transfer oldum 5.gün embriyosu bugün 6.günüm bu arada kızlar tamamen belirdi çizgi 🤲🤲🤲çok mücadele ettik herkes gibi Rabbim hepimize pozitif sonuç versin inşallah 🌺
ya canım benim bence de var görünüyor çok sevindim çok heyecanlandım aynı gün transfer olduk bende mi yapsam 🙈

Maşallah topigimiz güzel haberlerle dolsun taşsın herkes için çok sevindim takip ediyorum hepinizi duamdasiniz aynı zamanda benin bugün 6. Günüm transferde bekliyorum test için günümü ama çok sabırsızım kazıkların çok ağrıyor koku alma yeteneği aşırı gelişti bakalım hakkımızda hayırlısı birde çok üşüme geldi bana 😁

X