- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.708
- 28
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun, umarım yarın güzel haberler alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun, umarım yarın güzel haberler alırsınız
İlk gün sağ kasıktı bugün sol kaşığımın ağrısıyla uyandım akşama kadar devam etti bugün daha 3.günüm tabi belirtilere takılmamak lazım o kadar ilaç kullanıyoruz canım senin bizden önce oldu hayırlı haberi ver bize inşallahBenim de sağ kasığım batuyor bazen annem diyor ki kızın olacak(inşallah)
Çok teşekkür ederim içimi ferahlsttinizCanım bende de sivilce çıktı ama hormonal olarak değişim yaşıyoruz o yüzden adet belirtisi de olabilir, hamilelik belirtisi de. Kendini küçücük bir şey için üzme.
Yarın test vereceğim bakalım inşallah pozitif haberi veririmİlk gün sağ kasıktı bugün sol kaşığımın ağrısıyla uyandım akşama kadar devam etti bugün daha 3.günüm tabi belirtilere takılmamak lazım o kadar ilaç kullanıyoruz canım senin bizden önce oldu hayırlı haberi ver bize inşallah
İnşallah canımYarın test vereceğim bakalım inşallah pozitif haberi veririm
Ben gördüm hayali çizgi hayırlı olsun bizim aynı gün transfer sanırım kaçıncı gün embriyo sizin ben de mi yapsamBurda daha net
Eveettt bende gordummmmBurda daha net
Hadi güzel haberlereSağol canım saat 1 gibi gideceğiz kan vereceğim bakalım
Ben 6, gün yaşadım yerleşme kanaması diyorlar ona şuan 14. Gün kan testimi verdim bakalım sonuç ne çıkacakMerhaba kızlar transferimin bugün 18.günü bugün Lekelenme oldu azcık kırmızı kan değil çok sıyahda değil bi garip
Yaşayan varmı aranızda acaba çok endişelendim
Yardımcı olurmusunuz
ya canım benim bence de var görünüyor çok sevindim çok heyecanlandım aynı gün transfer olduk bende mi yapsamAyyy kızlar inşallah güzel haberlerle olur 6 Nisan da transfer oldum 5.gün embriyosu bugün 6.günüm bu arada kızlar tamamen belirdi çizgi çok mücadele ettik herkes gibi Rabbim hepimize pozitif sonuç versin inşallah
Hanımlar günaydın umarım bugun güzel haberler alırız ben şimdi 14. Gün kanımı verdim umarım güzel sonuçlar alırım 1 saate sonuç çıkacak mıs
Maşallah bugüne ne güzel haberlerle uyandık inşallah devamı gelecekYarın test vereceğim bakalım inşallah pozitif haberi veririm
Gözün aydın canım, darısı hepimizin başına inşallahSonuçlar açıklandı 7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 12. Gün 313 14. Gün yani bugun 876 geldi şükür rahatladım artık