2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba 😍 benimde 14’ünde kontrolüm var.ilk dört gün günde 3 defa 1’er tane içtim, sonraki 5 gün günde 3 defa 2’şer tane içicem.corasprin ve folikasit içiyorum birde günde 1’er tane
Corasprin ne için kan sulandırıcı mı?Ben 14’üne kadar günde 3 tane içicem seninki bayağı fazlaymış sayısı inş benim rahim doktorun istediği kalınlığa ulaşır.Bu arada ben diyet yapıyorum ne kadar kilo verirsem kâr diye acaba yanlış mı yapıyorum🤔

Sevgili hanımlar mademki benim transfer hazirana kaldı sizin de transfer ayınız, henüz başlamamışım folik asite kullandığınız folik asit ve vitamin önerilerinizi almaya geldim. Tadı ağır olmayan, içinde aynı zamanda çeşitli vitaminler barındıran ve mide de bulandırmayan kullandığınız folik asit önerilerinizi alabilir miyim? Teşekkürler
Cnm ben solgar’ın folik asitini kullanıyorum piyasaya göre biraz pahalı ama marka güvenilir.

Perisan haldeyim yaa sadece estofrem mi yapıyor onu da bilmiyorum
O kadar kötü yapmamıştı beni doktoruna bir danış kuzum yan etkisi çok olmuş sana. Progestanı daha önceden hap olarak kullanınca baygınlık gibi oldu bir iki kez, fitil olarak kullanınca aynı etki olmadı mesela. belki miktarını falan değiştirir senin de

Kızlar benim 4.gün 7 dondurulmuş yumurtam var en son kontrole gittiğimde doktor,ilk 3 yumurtayı tek tek,sonraki yumurtaları çift çift dondurduk dedi.Transfer zamanında siz hangisini isterseniz onu çözeceğiz dedi.Ben anlamadım şimdi çift yumurtayı çözdürürsek çift embriyo transferi mi olacak.Doktor ilk görüşmeye gittiğimizde sizin yaşınız küçük çift embriyo koyamam demişti kafam karıştı🤔

O kadar kötü yapmamıştı beni doktoruna bir danış kuzum yan etkisi çok olmuş sana. Progestanı daha önceden hap olarak kullanınca baygınlık gibi oldu bir iki kez, fitil olarak kullanınca aynı etki olmadı mesela. belki miktarını falan değiştirir senin de
Yarım ariycam zaten canım süt hormonu için de bir ilaç var bir de troid için hepsi birleşince ağır geldi galiba bugunn

Corasprin ne için kan sulandırıcı mı?Ben 14’üne kadar günde 3 tane içicem seninki bayağı fazlaymış sayısı inş benim rahim doktorun istediği kalınlığa ulaşır.Bu arada ben diyet yapıyorum ne kadar kilo verirsem kâr diye acaba yanlış mı yapıyorum🤔
Bence diyet değilde sağlıklı besleniyorsunuz otomatikman hem kilo verip hem daha zinde olursunuz normalde, ben de sağlıklı besleniyorum diyet gibi ama degil, normal
Yediklerim daha zararlı vücuda 😅

evet bayramın ilk günü muayne edicek sonraki bi kaç günde transfer olacak ama benim cok uzun süre gecmiş olcak herkes adetin 15 - 20 günğnde transfer olmus . benim adetim 28 inde oldu nerdeyse 25-30 gün olmus olcak adetin üstüne anlamadım gitti
Merhaba, içinizi rahatlatırım diye yaziyorum, benim transferim
Perşembe olacaktı ama 2 gün daha uzattı doktorum, rahim kalınlığı biraz daha kalınlaşasın diye… adetimin 23. gününe denk gelecek bu cumartesi insallah 🌹🙏🏽

Bence diyet değilde sağlıklı besleniyorsunuz otomatikman hem kilo verip hem daha zinde olursunuz normalde, ben de sağlıklı besleniyorum diyet gibi ama degil, normal
Yediklerim daha zararlı vücuda 😅
Haklısınız diyet kelimesi yerleşmiş hafızamıza bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ekmek pilav makanarna abur cubur yemiyorum daha iyi hissediyorum kendimi bonus olarak da kilolar gidiyor inş hamilelikte de böyle devam ederim çok kilo almak istemiyorum 🙈

X