2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim bütün tüpler ve polipler alında akabinde yumurta toplandı 5. Gün embriyoları oluştu 2 kere transfer yaptım tutmadı sigara içiyordum belki de ondan tutmadı sonra doktor embriyolarım olduğu halde transfer etmeyip tekrar yumurta toplama kararı aldı ama vitamin takviyesi yaptı uzun süre işte iyi kalite embriyolar oluştu Mart sonu çift transfer yaptı şimdi sonucu bekliyorum 7. Günüm belki şimdi acile kan vermeye giderim
Sigarayı bıraktınız mi? Aynı dert bende de var malesef. Epey azalttım. Günde 3 tane iciyorum.Transfer 8 nisan olacak. İnsaAllah sigaradan tiskinirim de daha ağzıma sürmem. Malesef cok kötü bir alışkanlık.Doktor bırak dedi ama biranda bırakamıyor insan.

Ayy hadi inşallah bu sefer olumlu olur. Umarım pozitiftir. Bende 7.günden sonra bekleyemezdim sanırım. Çift emriyo transferüm olacak 5.gün. Zaten toplam 3 embriyom vardı. Pozitifi görmezsem sil baştan süreç bu da beni tedirgin ediyor
Allah hepimizin yüzüne baksın şu mübarek günde 🤲 inanın artık bencillik olacak ama 5. Gün embriyolarına bile mutlu olamıyorum bende de tutunma sorunu var 🥺🥺🥺 bir türlü tutunmuyor

Ayy hadi inşallah bu sefer olumlu olur. Umarım pozitiftir. Bende 7.günden sonra bekleyemezdim sanırım. Çift emriyo transferüm olacak 5.gün. Zaten toplam 3 embriyom vardı. Pozitifi görmezsem sil baştan süreç bu da beni tedirgin ediyor
Bence yiyincede olur ben suyunu içtim organik marketten satın aldım ama narı yemek daha iyi bile olabılır cekirdegı falanda yenılıyo ya
Doğru söylüyorsun canım öyle yapayım ben inşallah işe yarar

Sigarayı bıraktınız mi? Aynı dert bende de var malesef. Epey azalttım. Günde 3 tane iciyorum.Transfer 8 nisan olacak. İnsaAllah sigaradan tiskinirim de daha ağzıma sürmem. Malesef cok kötü bir alışkanlık.Doktor bırak dedi ama biranda bırakamıyor insan.
Şimdi kan vermeye gideceğim pozitif gelirse bizim doktorun sigara İçin bi yöntemi var onu söyleyeyim uygulayın pozitif gelmez se o yöntem işe yaramamış oluyor 😂

Allah hepimizin yüzüne baksın şu mübarek günde 🤲 inanın artık bencillik olacak ama 5. Gün embriyolarına bile mutlu olamıyorum bende de tutunma sorunu var 🥺🥺🥺 bir türlü tutunmuyor
Amin canım 🤲 polip vardı histereskopi oldum bi de kronik endometrit çıktı. Geçen senede enfeksiyon problemi yaşamıştım. Belki de tüplerim ondan tıkandı.

Endometrit beni tedirgin ediyor embriyo tutunma konusunda

Reglden kac gun sonra transferiniz olmus olacak acaba? Benimki bayrama mi denk gelecek ki ya

Amin canım 🤲 polip vardı histereskopi oldum bi de kronik endometrit çıktı. Geçen senede enfeksiyon problemi yaşamıştım. Belki de tüplerim ondan tıkandı.

Endometrit beni tedirgin ediyor embriyo tutunma konusunda
Endometrit nasıl anlaşılıyo canım? Bende gecen gun gordum bu konuyu bi korktum nasıl anlaşılıyo

Sizinki 9 yakın iyi tabiki ilaçlardan dolayı transfer gününe kadar 10 u 11 i bulur birde söylemeyi unuttum bana saizen diye büyüme hormonu verdiler her gün transfere kadar vuruldum o yapmış olabilir mi bilmiyorum ama bu grupta birinin 12 idi
Benim öyleydi canım ben nar tükettim salataların içinde , sade küçük bir kase ara ara tükettim . Nar suyu içmek daha zor bence

X