Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yap istersen sonuçta gecikme varVallahi şaşırdım ne yapacagimi
Ben de tarlusal bittikten tam 15 gün sonra adet olmuştum. Tarlusal yumrtlamayi tetiklemisti ve ovulasyon testiyle yumurtlamayı gördüm. Ben gebe kalmamıştım ama kalınması olasılık. Bence bir test yapın. Pozitif çıkmazsa da mutlaka adet olursunuz merak etmeyinVallahi şaşırdım ne yapacagimi
Oxotide büyüyen yumurtalar çatlamasın diye veriliyor. Yakmıyor merak etmeyin. Sadece iğnesi biraz sıkıntılı ilacı ziyan etmeyeye gayret edin.Doktor gonalf igneimi 300 den 375 e cikardi oxotide verdi birde onu daha önce bacagmdan vurulmustum ama gobek den dedi vurulan var mi yakiyormu acaba
Tesekkür ederimOxotide büyüyen yumurtalar çatlamasın diye veriliyor. Yakmıyor merak etmeyin. Sadece iğnesi biraz sıkıntılı ilacı ziyan etmeyeye gayret edin.
Rica ederimTesekkür ederim
Canım daha önce kullanmıştım tarlusal bende de gecikme olmuştu belirtiler dediğin gibi aynıydı test yapmıştım negatif çıkmıştı 3 gün sonra da adet olmuştum. Benim bir yakınım tarlusal kullanırken geciktiği için doktora gitmişti ve hamile olduğunu öğrenmişti şimdi doğurdu 1 yaşında oğlu. Olabilir yani test yap bence strese girme stres daha çok geciktiriyorKızlar benim adetim hala gelmedi tarlusal kullanmama rağmen goguslerjm çok agriyo ara sıra kasik agrimda yoklayip gidiyor akintim çok fazla daha önce hiç böyle olmamıştı. Göğsüm böyle ağrıdığı anda adetim gelirdi acaba gebelik olabilir mi diye düşünmeye de baslamadim degil belirtileri benziyor malum olabilir mi ya böyle birsey
Bugün de geçsin yarın sabah kan vericemGebeliği destekliyormuş diye duymuştum bende. Gebelikte kullanmayınız yazmasına bakma estrofemde gebelikte kesınlıkle kullanılmaması gereken bi ilaç ama doktorlar verıyor. Belki gebesındır bi test yap bence
Her iki duruma da sevinecegim o yüzden bugün de geçsin yarın test veririmBen de tarlusal bittikten tam 15 gün sonra adet olmuştum. Tarlusal yumrtlamayi tetiklemisti ve ovulasyon testiyle yumurtlamayı gördüm. Ben gebe kalmamıştım ama kalınması olasılık. Bence bir test yapın. Pozitif çıkmazsa da mutlaka adet olursunuz merak etmeyin
Yarın yapicam artık canimmmmCanım daha önce kullanmıştım tarlusal bende de gecikme olmuştu belirtiler dediğin gibi aynıydı test yapmıştım negatif çıkmıştı 3 gün sonra da adet olmuştum. Benim bir yakınım tarlusal kullanırken geciktiği için doktora gitmişti ve hamile olduğunu öğrenmişti şimdi doğurdu 1 yaşında oğlu. Olabilir yani test yap bence strese girme stres daha çok geciktiriyor
İğnesi sıkıntılı zaten ben de ilacı flakondan çekerken zorlanıyordum ama alışırsın merak etme gonal f çok rahat en kolayı oydu. Ben bir de pergoveris kullanmıştım o yakıyordu ama bebisler için herşeye değerOf yaa tekseferde olmasdi ben cekiyorum siringanin ucu kayiyorr hepsini cekemedim cekebildigim kadar vurdum hemsireye yazdm vurmanoz gerekiyo dedi tekrar deneynce hepsini cekti oyle vuruldum bu iģnenin ucu da gonalf dan kalinms
Hakkınızda hayırlısı olsunHer iki duruma da sevinecegim o yüzden bugün de geçsin yarın test veririm
Bugün sanki hafif adet ağrım var gibi, sırtımın ağrısı devam ediyor.
Benimde göğüslerim bugün itibari ile şişti birde hafif hafif karnım ağrıyorBugün sanki hafif adet ağrım var gibi, sırtımın ağrısı devam ediyor.
Aynen aynı şeyler bende de varBenimde göğüslerim bugün itibari ile şişti birde hafif hafif karnım ağrıyor
Daha 4.gün çok varAynen aynı şeyler bende de var