2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Doktor gonalf igneimi 300 den 375 e cikardi oxotide verdi birde onu daha önce bacagmdan vurulmustum ama gobek den dedi vurulan var mi yakiyormu acaba

Vallahi şaşırdım ne yapacagimi🤷‍♀️
Ben de tarlusal bittikten tam 15 gün sonra adet olmuştum. Tarlusal yumrtlamayi tetiklemisti ve ovulasyon testiyle yumurtlamayı gördüm. Ben gebe kalmamıştım ama kalınması olasılık. Bence bir test yapın. Pozitif çıkmazsa da mutlaka adet olursunuz merak etmeyin

Doktor gonalf igneimi 300 den 375 e cikardi oxotide verdi birde onu daha önce bacagmdan vurulmustum ama gobek den dedi vurulan var mi yakiyormu acaba
Oxotide büyüyen yumurtalar çatlamasın diye veriliyor. Yakmıyor merak etmeyin. Sadece iğnesi biraz sıkıntılı ilacı ziyan etmeyeye gayret edin.

Of yaa tekseferde olmasdi ben cekiyorum siringanin ucu kayiyorr hepsini cekemedim cekebildigim kadar vurdum hemsireye yazdm vurmanoz gerekiyo dedi tekrar deneynce hepsini cekti oyle vuruldum bu iģnenin ucu da gonalf dan kalinms 😬

Kızlar benim adetim hala gelmedi:KK43: tarlusal kullanmama rağmen goguslerjm çok agriyo ara sıra kasik agrimda yoklayip gidiyor akintim çok fazla daha önce hiç böyle olmamıştı. Göğsüm böyle ağrıdığı anda adetim gelirdi acaba gebelik olabilir mi diye düşünmeye de baslamadim degil🫠 belirtileri benziyor malum olabilir mi ya böyle birsey
Canım daha önce kullanmıştım tarlusal bende de gecikme olmuştu belirtiler dediğin gibi aynıydı test yapmıştım negatif çıkmıştı 3 gün sonra da adet olmuştum. Benim bir yakınım tarlusal kullanırken geciktiği için doktora gitmişti ve hamile olduğunu öğrenmişti şimdi doğurdu 1 yaşında oğlu. Olabilir yani test yap bence strese girme stres daha çok geciktiriyor

Ben de tarlusal bittikten tam 15 gün sonra adet olmuştum. Tarlusal yumrtlamayi tetiklemisti ve ovulasyon testiyle yumurtlamayı gördüm. Ben gebe kalmamıştım ama kalınması olasılık. Bence bir test yapın. Pozitif çıkmazsa da mutlaka adet olursunuz merak etmeyin
Her iki duruma da sevinecegim o yüzden bugün de geçsin yarın test veririm

Canım daha önce kullanmıştım tarlusal bende de gecikme olmuştu belirtiler dediğin gibi aynıydı test yapmıştım negatif çıkmıştı 3 gün sonra da adet olmuştum. Benim bir yakınım tarlusal kullanırken geciktiği için doktora gitmişti ve hamile olduğunu öğrenmişti şimdi doğurdu 1 yaşında oğlu. Olabilir yani test yap bence strese girme stres daha çok geciktiriyor
😀 Yarın yapicam artık canimmmm

Of yaa tekseferde olmasdi ben cekiyorum siringanin ucu kayiyorr hepsini cekemedim cekebildigim kadar vurdum hemsireye yazdm vurmanoz gerekiyo dedi tekrar deneynce hepsini cekti oyle vuruldum bu iģnenin ucu da gonalf dan kalinms 😬
İğnesi sıkıntılı zaten ben de ilacı flakondan çekerken zorlanıyordum ama alışırsın merak etme 😉 gonal f çok rahat en kolayı oydu. Ben bir de pergoveris kullanmıştım o yakıyordu 🤦🏼‍♀️ ama bebisler için herşeye değer☺️

Selam herkese. Bugün kontrolüm vardı. Adetin 10.günündeyiz. Natürel siklusta transfere hazırlanıyoruz. Endometrium 6,5mm ölçüldü. Bu değer, 10.gün için düşük mü? Biraz canım sıkıldı. Kalınlaşır mı iki üç günde? Cumartesi tekrar kontrol var. Sadece folik asit kullanıyorum. Bilen biri bana açıklayabilir mi şu konuyu?

X