Dogum bekliyorumm 35+2 oldum ben de bakalim pazartesi kontrol var. Sen nasilsin?Merhabaaaa, ya sen geçenlerde aklıma geldin, baktı nasıl acaba diye… nasılsın ?
Harika, cok sevindim… hepimiz cok sükür güzel ilerledikDogum bekliyorumm 35+2 oldum ben de bakalim pazartesi kontrol var. Sen nasilsin?
Teşekkür ederim canım. Darısı sizlere hayırlısıyla. İkiz çok zor. Uyku yok :) ama dünyanın en güzel duygusu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah
Ay evet ya ikizler icin hele bu haftalar mucize gibi gercektenHarika, cok sevindim… hepimiz cok sükür güzel ilerledikaz kaldi Kavuşmalarımıza ben de yarın 35+0 oluyorum iyiyiz çok şükür
Küvezden ciktilar mi seninkiler? Dogum nasildi bende biraz korku basladiTeşekkür ederim canım. Darısı sizlere hayırlısıyla. İkiz çok zor. Uyku yok :) ama dünyanın en güzel duygusu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah
Küvözde çok kalmadılar iki gün kaldılar canım. O da çok hızlı nefes alıp verdikleri için. Doğum kolay oldu sakın korkma ben spinal anestezi istedim. Hiç acı hissetmedim iğne yaparlarken. Doğum sırasında da sadece vücuduma biri dokukuyor gibiydi. Zaten bebişler tekme atıyordu ona alışkındık. Bebeklerim tekmeliyor diye twlkin ettim kendimi. Çok kısa sürede ilk bebeğimi gösterdiler. Hamd olsun. Hiçbiriniz korkmayın kızlar gerçekten zor değil. Doğum sonrası hareketlerimin kısıtlanması beni asıl zorlayan şey. Onun için de çözüm buldum. 6.günden beri belimi şalla sarıyorum. Doğum kilolarım gitti. Sadece 1 buçuk kilo kaldıKüvezden ciktilar mi seninkiler? Dogum nasildi bende biraz korku basladi
Rabbim yardımcın olsun İnşaAllah canım. Evlatlarını sağlıkla kucağına almak nasip olsun İnşaAllahKizlar gunaydin ben bugun doguma giriyorum, dualarinizi eksik etmeyin olur muaksamustu 17.00da alacaklarmis
Nasılsın nasıl geçti ? Bebişlerle hayat nasıl gidiyorKizlar gunaydin ben bugun doguma giriyorum, dualarinizi eksik etmeyin olur muaksamustu 17.00da alacaklarmis
Amin inşallahKızlar nasılsınız? Herkes iyi mi inşallah grupta ki herkes bebeklerini kucağına sağlıcakla alır, benim bebiş 34 haffta 4 günlün oldu artık psikolojik sıırımı geçtim şükür
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlar daÇok az kalmış, benim de 27 aralık eğer öncesinde gelirse ssvd deneyecek doktor ama gelmezse artık sezeryan
Cok sukur dogum oldu biraz agrilarim var, oglum kuvezde kizim benimle. Oglumun cikmasini bekliyoruz sabirsizliklaAmin inşallahMaşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Bende 14 aralığa kadar normal doğum bekliyoruz gelmezse sezeryan olacağım
Gözün aydın olsun canım inşallah tez zamanda oğlunla da kavuşursunCok sukur dogum oldu biraz agrilarim var, oglum kuvezde kizim benimle. Oglumun cikmasini bekliyoruz sabirsizlikla
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl bebeğiniz? Çıktınız mı hastaneden ?Merhaba kızlar cumartesi günü doğum yaptım bebeğim küvezde bende gebelik şekeri vardı ona da geçmiş. şekeri düşük tedavi alıyor dualarınızı bekliyorum