2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Küvezden ciktilar mi seninkiler? Dogum nasildi bende biraz korku basladi
Küvözde çok kalmadılar iki gün kaldılar canım. O da çok hızlı nefes alıp verdikleri için. Doğum kolay oldu sakın korkma ben spinal anestezi istedim. Hiç acı hissetmedim iğne yaparlarken. Doğum sırasında da sadece vücuduma biri dokukuyor gibiydi. Zaten bebişler tekme atıyordu ona alışkındık. Bebeklerim tekmeliyor diye twlkin ettim kendimi. Çok kısa sürede ilk bebeğimi gösterdiler. Hamd olsun. Hiçbiriniz korkmayın kızlar gerçekten zor değil. Doğum sonrası hareketlerimin kısıtlanması beni asıl zorlayan şey. Onun için de çözüm buldum. 6.günden beri belimi şalla sarıyorum. Doğum kilolarım gitti. Sadece 1 buçuk kilo kaldı
Doktorum çok iyiydi. Preklamsi riskim çok yüksekti ciğer geliştirici iğne yaptı ve 10 gün sonraya doğum tarihi verdi. Sayesinde her şey yolunda gitti.

Kızlar nasılsınız? Herkes iyi mi inşallah grupta ki herkes bebeklerini kucağına sağlıcakla alır, benim bebiş 34 haffta 4 günlün oldu artık psikolojik sıırımı geçtim şükür

Kızlar nasılsınız? Herkes iyi mi inşallah grupta ki herkes bebeklerini kucağına sağlıcakla alır, benim bebiş 34 haffta 4 günlün oldu artık psikolojik sıırımı geçtim şükür
Amin inşallah Maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Bende 14 aralığa kadar normal doğum bekliyoruz gelmezse sezeryan olacağım

Çok az kalmış, benim de 27 aralık eğer öncesinde gelirse ssvd deneyecek doktor ama gelmezse artık sezeryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…