2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ben tahmini ne zaman keseyi görebilirşm acaba 1050 değer ile

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım benim ilki dış gebelik oldu ikincide iki embriyo koydurdum 9. Gün 552 11. Gün 1050 cıktı işte doktorum cok cok iyi dedi ama korktum ben
Gayet iyi değerin kotu düşünme. Amin canım cümlem inşallah. Ben kan tahlilinden sonraki 15.gunde gittim hem kese hem kalbi bir arada gorduk

Arkadaşlar merhaba İNŞALLAH herkes bebişler iyidir Bebiş isteyenlerede sağlıklı bebişler kısa sürede göbişlerinde dolsun Çok Aminnn
Birşey sorucaktım tedavide prednol kortizon kullananlar ne zaman bıraktınız acaba

İlk tüp bebekte adetle beraber yumurta toplanana kadar kullanmıştım diye hatırlıyorum

Kızlar merhaba bir sorun olacak carsamba gunu ultrasona girdim 5+3 gunluktum bugun sancım olunca acile gittim doktor baktı 6+2 dedi ama 6+0 olmam lazım dedim haftasıyla uyumlu sorun görmüyorum dedi. Kafam cok karıstı niye böyle olur

Merhaba cihazdan cihaza da fark eder canım sorun edeceğin bir durum değil rahat ol . İlk haftalarda benimde öyle olmuştu hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah

Merhaba cihazdan cihaza da fark eder canım sorun edeceğin bir durum değil rahat ol . İlk haftalarda benimde öyle olmuştu hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah
Amin canım cok tesekkur ederim

Benimde 28+0 ultrasonda 29+3 ne sıkıntı olacakki maşallah önde gidiyolar gayet iyi bence

Ben 31. Haftaya girdim gecen muayene oldum hiç bu konudan bahsetmedi vitamin takviyesi verip duruyor doktorum başka bişi yapmadı hiç
Valla canım en geç bile olsa 37 yi ancak görürüz ama ciğer 38. Hafta sonunda tam gelişiyor bı kaç arkadaş formdaki 34 te dogurdular gördüğüm 3 kişi korktum doktoruma dedim benim kızda aşırı hareketli malum bende çalışıyorum önlem olarak yapalım nolur nolmaz dedi dün ve bugün yapıldı ignem 34 te de gelse çok zorlanmicak miniğim şimdi

Kızlar ne durumdasınız ? Uzun zamandır ses yok. Başladı mı doğumlar ? Benim kızlar erken geliyor. 16 Kasım’da doğum olacak İnşaAllah
Ay şükür canimm suanlik daha doğum zamanimiz belli değil l. Ayyy şaka gibi 6 gunun mu var bir sorun mu olduuu sağlıkla kavus insallaj

Ay şükür canimm suanlik daha doğum zamanimiz belli değil l. Ayyy şaka gibi 6 gunun mu var bir sorun mu olduuu sağlıkla kavus insallaj
Âmin canım İnşaAllah. İkiz olunca zaten erken doğum oluyormuş. Tansiyonum yükseliyor, sancılar başladı, bel ağrıları, bebekler de aşağı inmiş. Doktorum biz almasak kendileri doğacak dedi. 4 tane ciğer geliştirici iğne yaptılar. 2 doz 2 doz şeklinde iki gün yapıldı. Nasip olur ise 6 gün var İnşaAllah küvözde kalmazlar. Endişeliyim baya

Kotu düşünme canim benim ikizler gelisimini daha erken tamamliyorlar bazen anne karnınindansa disarda daha çabuk büyüyorlar iyi düşünelim iyiyi cagiralim Sağlıkla kavusucaksin prenseslerine

Kotu düşünme canim benim ikizler gelisimini daha erken tamamliyorlar bazen anne karnınindansa disarda daha çabuk büyüyorlar iyi düşünelim iyiyi cagiralim Sağlıkla kavusucaksin prenseslerine
Âminnn canım Allah razı olsun hepimiz evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım İnşaAllah. sizler de yazın durumlarınızı. Son zamanlarda vakit geçmiyor hiç.Özellikle gece uykusu yok artık bana mesela. Zor sabah ediyorum

Amin amin canım... Benim genel olarak rahat bir hamileligim vardı bu haftaya kadarSırt karın ağrıları başladı agirlastim dönerken yatakta vinç çağırmak lazım nefes nefese kaliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…