- 26 Nisan 2022
- 1.438
- 1.628
- 34
Allah yardımcımız olsun İnşaAllah kuzum beni de eşim döndürüyorAmin amin canım... Benim genel olarak rahat bir hamileligim vardı bu haftaya kadarSırt karın ağrıları başladı agirlastim dönerken yatakta vinç çağırmak lazım nefes nefese kaliyorum
Allah analı babalı güzel günlerde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahSelam kızlar süpriz Bi şekilde bugün doğum yaptım daha 33 hafta 6 günlük olarak bizim afacan bekleyemedi sağlıkla kavuştuk ama Biraz küvezde misafir olacak Allah hepinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Ah canim benim gözün aydın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bir sorun mu oldu erken geldi bebisSelam kızlar süpriz Bi şekilde bugün doğum yaptım daha 33 hafta 6 günlük olarak bizim afacan bekleyemedi sağlıkla kavuştuk ama Biraz küvezde misafir olacak Allah hepinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
İyi olduktan sonra şükür canım benimmÇok iyiyiz ikimiz de erkenden gelmek istedi kanama ve su geldi ama plesantam aşağıda kaldığı için mecbur aldı doktor
Gözün aydın canım grubun ilk bebişi sanırım sağlıkla kavuşun inşallahSelam kızlar süpriz Bi şekilde bugün doğum yaptım daha 33 hafta 6 günlük olarak bizim afacan bekleyemedi sağlıkla kavuştuk ama Biraz küvezde misafir olacak Allah hepinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün İnşaAllah. Ben de bu gün doğum yaptımSelam kızlar süpriz Bi şekilde bugün doğum yaptım daha 33 hafta 6 günlük olarak bizim afacan bekleyemedi sağlıkla kavuştuk ama Biraz küvezde misafir olacak Allah hepinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Maşallah gözün aydın olsun seninde sağlıkla büyütün inşallahGözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün İnşaAllah. Ben de bu gün doğum yaptım
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Spinal anestezi ile sezaryen oldu. Hamd olsun güzel geçti.Maşallah gözün aydın olsun seninde sağlıkla büyütün inşallahnasıl oldu doğum nasılsınız
Ay kuzum masallah. Nasıl prenseslerrGözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün İnşaAllah. Ben de bu gün doğum yaptım
Küvözdeler canım ama iyiler hamd olsunAy kuzum masallah. Nasıl prenseslerr
Çok geçmiş olsun size de kaçıncı haftaydı bebeklerGözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün İnşaAllah. Ben de bu gün doğum yaptım
34+2 de doğdular.Çok geçmiş olsun size de kaçıncı haftaydı bebekler
Süreçle ilgili şuan kesin bişey denilmiyor bekleyip görücez ama iyi gittiğini söyledi doktorumuz
En kısa zamanda kavuşuruz inşallah bebeklerimize34+2 de doğdular.
Merhaba sonucunuz ne oldu bende yeni başladım volkan hocayaİstanbul tema hastanesi
İstanbul Küçükçekmece de
volkan turan doktorum
Ben dış gebelik yaşadım daha da gitmed bostayimMerhaba sonucunuz ne oldu bende yeni başladım volkan hocaya
Merhabaaaa, ya sen geçenlerde aklıma geldin, baktı nasıl acaba diye… nasılsın ?Merhaba kizlar bizim grubun ikizlerinden doguran var mi