2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Amin amin canım... Benim genel olarak rahat bir hamileligim vardı bu haftaya kadar😅Sırt karın ağrıları başladı agirlastim dönerken yatakta vinç çağırmak lazım nefes nefese kaliyorum
Allah yardımcımız olsun İnşaAllah kuzum beni de eşim döndürüyor 🤣 o kaldırıyor napalım az kaldı idare edecekler bizi

Selam kızlar süpriz Bi şekilde bugün doğum yaptım daha 33 hafta 6 günlük olarak bizim afacan bekleyemedi sağlıkla kavuştuk ama Biraz küvezde misafir olacak Allah hepinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Allah analı babalı güzel günlerde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲. Çabucak toparlar kavuşürsunuz inşallah. Sen nasıl hissediyorsun?

Selam kızlar süpriz Bi şekilde bugün doğum yaptım daha 33 hafta 6 günlük olarak bizim afacan bekleyemedi sağlıkla kavuştuk ama Biraz küvezde misafir olacak Allah hepinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Ah canim benim gözün aydın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bir sorun mu oldu erken geldi bebis

Gözün aydın canım grubun ilk bebişi sanırım sağlıkla kavuşun inşallah 🙏 ne kadar kalacakmış sen nasılsın ?

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün İnşaAllah. Ben de bu gün doğum yaptım ☺️🌹

X