Evett sesli konuştu baya söyledi bakarkenOy yerim teyzesiii.. size anlattı mı şuan şurasını görüyoruz falan diye. Benimde her organına baktı gerçekten. Bir sıkıntı yok şükürler olsun
Benim ablam ameliyathane sorumlusu sezaryene giriyor. Onların doktorları da kıymetli bebek normal doğumda bir sıkıntı yaşanmasın diye öyle diyorlar sezaryen tavsiye ediyorlarKızlar doktorlar tüp Bebek diye kıymetli bebek bunlar sezeryan olur diyor özeli geçtim devlette bile riske atamayiz diyolar size böyle söyleyen oldumu
Canını sıkma sonuçta diyet vermiş ilaç kullanan insanlar var önemli olan ilk başta yakalamak bilmeseydin daha kötü önlem almış oluyorsun diyetle düzelebilirKızlar şeker yükleme sonuçları açlık 95 1.saat 218 2. Saat 176 geldi . Diyet yapmam gerekiyormuş sürekli ölçüm yapıcam. Çok canım sıkıldı inşallah bişey olmaz
İnşallahCanını sıkma sonuçta diyet vermiş ilaç kullanan insanlar var önemli olan ilk başta yakalamak bilmeseydin daha kötü önlem almış oluyorsun diyetle düzelebilir
Ya bu konuyu burda o kadar cok sey okudum ki boyle bisey olabilir mi allah askina. Benim doktorum 3 aydan sonra artik normal hayatina donebilirsin normal gebeden bir farkin yok demisti ve normal dogumu destekliyor. Tup bebek sureci sadece transferden sonrasi icin belki ilk 3 ay ama tup bebek olması illa sezeryan kiymetli oldugu anlamina gelmiyor. Bizde catir catir normal dogurabiliriz. Suan tup bebeklisin sana soyle ayri davranalim diye asla davranmiyor doktorum normal gebe nasilsa bende oyleyim. Bilmiyorum kiymetli bebek yorumu biraz sacma geldi benim dusuncem. Tabiki herkesij kendi yorumudur saygi duymak laizm.Kızlar doktorlar tüp Bebek diye kıymetli bebek bunlar sezeryan olur diyor özeli geçtim devlette bile riske atamayiz diyolar size böyle söyleyen oldumu
Artık bende şaşırdım normal deselerde sezaryen ile dogurcam kim nasıl isterse öyle dogursun benim doktora sorduğum şeyler bile burda sanki ben dedim gibi cevaplanıyorYa bu konuyu burda o kadar cok sey okudum ki boyle bisey olabilir mi allah askina. Benim doktorum 3 aydan sonra artik normal hayatina donebilirsin normal gebeden bir farkin yok demisti ve normal dogumu destekliyor. Tup bebek sureci sadece transferden sonrasi icin belki ilk 3 ay ama tup bebek olması illa sezeryan kiymetli oldugu anlamina gelmiyor. Bizde catir catir normal dogurabiliriz. Suan tup bebeklisin sana soyle ayri davranalim diye asla davranmiyor doktorum normal gebe nasilsa bende oyleyim. Bilmiyorum kiymetli bebek yorumu biraz sacma geldi benim dusuncem. Tabiki herkesij kendi yorumudur saygi duymak laizm.
Yok canim herkes doktorunun soyledigi seyleri paylasicak tabiki bu cok dogal ama tup bebek yaptirmak bizi diger gebelerden ayriştirmiyor asla. Benim etrafimda hemen tup bebeklemi yaptirdin kendiliginden mi oldu yaftasi yapistiriyor. Tup bebek veya dogal benim yumurtam benim spermim degilmi baskasindan mi aliyolar. Tup bebek hamile kalmaya yardimci bir yontem sadece. Gebelik surecinin neyini normal gebelerden farkli geciriyoruz ki. Ben tatildeyim ve bugun tekne turuna katildim normal gebede vardi ayni seyleri yaptik tup bebek aman ozel bebek die bi kenarda beklemedim ki ben. Bizi bi rahat biraksalar daha iyi olucaz aslinda.Artık bende şaşırdım normal deselerde sezaryen ile dogurcam kim nasıl isterse öyle dogursun benim doktora sorduğum şeyler bile burda sanki ben dedim gibi cevaplanıyor
Aynen öyle bende tekstilde ağır işte çalışıyorum transfer sonra si 1 gün dahi yatmadım ne kanamam oldu ne ağrım şükür 7.ay bitene kadar çalışcam 24 .haftaya geldim 8 hafta daha var izne yarın başka bı devlet hastanesi doktoruna gideceğim bakalım haftaya özele kendi doktoruma sürekli araştırma içindeyim ama şu an hassas dönemimiz kim ne dese batıyor işteYok canim herkes doktorunun soyledigi seyleri paylasicak tabiki bu cok dogal ama tup bebek yaptirmak bizi diger gebelerden ayriştirmiyor asla. Benim etrafimda hemen tup bebeklemi yaptirdin kendiliginden mi oldu yaftasi yapistiriyor. Tup bebek veya dogal benim yumurtam benim spermim degilmi baskasindan mi aliyolar. Tup bebek hamile kalmaya yardimci bir yontem sadece. Gebelik surecinin neyini normal gebelerden farkli geciriyoruz ki. Ben tatildeyim ve bugun tekne turuna katildim normal gebede vardi ayni seyleri yaptik tup bebek aman ozel bebek die bi kenarda beklemedim ki ben. Bizi bi rahat biraksalar daha iyi olucaz aslinda.
Hic takilmayin zaten hormonlar olmus 1500Aynen öyle bende tekstilde ağır işte çalışıyorum transfer sonra si 1 gün dahi yatmadım ne kanamam oldu ne ağrım şükür 7.ay bitene kadar çalışcam 24 .haftaya geldim 8 hafta daha var izne yarın başka bı devlet hastanesi doktoruna gideceğim bakalım haftaya özele kendi doktoruma sürekli araştırma içindeyim ama şu an hassas dönemimiz kim ne dese batıyor işte
Tüp bebek konusunda sizlere böyle şeylee demelerine aldırış etmeyin benim bu gebeliğim tüp bebek ve tamemen kendi isteğimizle yaptık. Ve emin olun normal gebe kalmak ve tüp bebekle kalmak arasında hiç bi fark yok , insanlar aa tüp bebek mi diyip bıyık altından imada bulununca da aldırış etmeyin bizler daha az kadın olmuyoruz , türlü türlü durumlar var bizim payımıza da bu düştü bu bizi ne eksik yapar ne fazla ; ne kusurlu yapar ne mükemmel. Emzirme sürecind, eğer zayıf bebeğiniz varsa o süreçte, hatta hamileleik kilolarınız kalırsa o zaman bile bi sürü şey duyacaksınız kulaklarınızı kapatın hiçç duymayın insanları . Kendiniz ve çocuğunuz için en iyisi bu olur emin olun .Hic takilmayin zaten hormonlar olmus 1500bide milletin zirvaliklarini cekemeyiz. Herkes kendi nasil biliyorsa oyle gecirsin hamileligini. Cunku sende olan bana olmayabiliyor. Vucut, yapi, genetik bunlarin hepsi farkli noktalar. Bakiyorum 18 19 da herkesin bebegi kipirdanmis benimki 22 de basladi ne yapalim yani. Illa bir anormallik ariyoruz herseyde bu bizim toplumda olagan seyler. Herkesin kendine ne uygunsa oyle davranmali bana kalirsa
Enfeksiyon olabilir mi canım suyunaz içtiğim an aynı şey oluyorKızlar başına gelen var mı acaba ? Hafif koyu sarı bi akıntım var idrarımıda yaparken yanma çok nadir oluyo mesela sabahları sadece , diğer zamanlar hiç olmuyo, en son doktorum alttan muayane etti kaçak yok herşey yolunda dedi , ilk defa bu gebeliğimde serklajlıyım diye anlayamıyorum, yani diğer gebeliklerimde de sarımtırak akıntım olduğunu hatırlıyorum ama bi gerildim
Çok tedirgin oldum bende su içince rahatlıyorum ama sanırım gidip kültür verecem . Dün doktor herşey yolunda dedi ama sen gel de bana sorEnfeksiyon olabilir mi canım suyunaz içtiğim an aynı şey oluyor
Evet insan herseyden nem kapıyor ama çok strese girip bebisini etkilemeÇok tedirgin oldum bende su içince rahatlıyorum ama sanırım gidip kültür verecem . Dün doktor herşey yolunda dedi ama sen gel de bana sor
Şeker yükleme testi öncesinde kan testi yaptırdın mıBen dün yaptırdım. 25+1deyim. 75 mg içtim. 0. Dakika 74. 60. Dakika 172. 120. Dakika 117 Çıktı. Doktorum iyi dedi. Bide kilosu ve boyu önden gidiyor bebeğimin
Yok canım yaptırmadım ben testŞeker yükleme testi öncesinde kan testi yaptırdın mıbenim yarın normalde kontrolüm var doktor bi kan testi yaptır duruma göre şeker yükleme testi isteyebilirim dedi, yarın gidicem bakalım ne diyecek..
Sonuçlarım bu şekilde çıktı
Bi tedirgin oldum, peki sabah aç karnına mı gitmek gerekiyor?Yok canım yaptırmadım ben test
Evet aç karnına gidiliyor ama açlık şekerin iyi çıkmışBi tedirgin oldum, peki sabah aç karnına mı gitmek gerekiyor?