- 24 Mart 2022
- 1.548
- 972
- 32
Canım benim doktorum klinik özel kendisi senide bebegide riske atmayalım dedi sezaryen olucam inşallah 38. Haftada kıymetli bebek bunlar dedi bende açıkçası zaten sezaryen istiyordum ve şöyle bir açıklama da yaptı tüp bebek olduğu için ben seni yazıyla devlete sevk ederim onlar bile direk sezaryen yapar dedi devlette tüp bebeklileri sezaryen yapiyormusKızlar doktorlar tüp Bebek diye kıymetli bebek bunlar sezeryan olur diyor özeli geçtim devlette bile riske atamayiz diyolar size böyle söyleyen oldumu
Gonderdiği yazıyla öyledir belki ama doktoruna göre değişiyor sanırım. Önceki hamileliğim de tüp bebekti. İlaç yazdırmak için devlette çok doktora gittim hepsi sezeryan olur dedi. Ta ki Zeynep Kamile yolum düşene kadarCanım benim doktorum klinik özel kendisi senide bebegide riske atmayalım dedi sezaryen olucam inşallah 38. Haftada kıymetli bebek bunlar dedi bende açıkçası zaten sezaryen istiyordum ve şöyle bir açıklama da yaptı tüp bebek olduğu için ben seni yazıyla devlete sevk ederim onlar bile direk sezaryen yapar dedi devlette tüp bebeklileri sezaryen yapiyormus
Tabiki öyledir tercihe ve bebeklerin şekline bağlı zaten genelde bizler değil bebekler belirliyor doğum şekilleriniGonderdiği yazıyla öyledir belki ama doktoruna göre değişiyor sanırım. Önceki hamileliğim de tüp bebekti. İlaç yazdırmak için devlette çok doktora gittim hepsi sezeryan olur dedi. Ta ki Zeynep Kamile yolum düşene kadar. Hem tüp bebek hem ikiz hem de erken gelmelerine rağmen normal yaptırırız. Biz üçüzleri bile normal doğurtuyoruz. Bizi özel hastane donyorlarıyla karıştırmayın dediler.
Aynen canım herkes linç yapıyor burdada bizim bedenimiz yorgun ne emeklerle bulduk bu bebekleri devlette de dediler bende galiba sezeryan olucam normal deselerde bebeğimi riske atmak istemiyorum yaş 37 bu 3.deneme benim çok şükür sağ saglim kucağımıza alalım inşallah 23 haftalık olduk bile kaldi 15 haftaCanım benim doktorum klinik özel kendisi senide bebegide riske atmayalım dedi sezaryen olucam inşallah 38. Haftada kıymetli bebek bunlar dedi bende açıkçası zaten sezaryen istiyordum ve şöyle bir açıklama da yaptı tüp bebek olduğu için ben seni yazıyla devlete sevk ederim onlar bile direk sezaryen yapar dedi devlette tüp bebeklileri sezaryen yapiyormus
Aynen öyle tabiki canım benim hangisi uygunsa o daha iyi sağ salim hepimiz kucağımıza alalim.Aynen canım herkes linç yapıyor burdada bizim bedenimiz yorgun ne emeklerle bulduk bu bebekleri devlette de dediler bende galiba sezeryan olucam normal deselerde bebeğimi riske atmak istemiyorum yaş 37 bu 3.deneme benim çok şükür sağ saglim kucağımıza alalım inşallah 23 haftalık olduk bile kaldi 15 hafta
Ben dün yaptırdım. 25+1deyim. 75 mg içtim. 0. Dakika 74. 60. Dakika 172. 120. Dakika 117 Çıktı. Doktorum iyi dedi. Bide kilosu ve boyu önden gidiyor bebeğiminMerhaba arkadaşlar 24.haftada olup şeker yüklemesi yaptıran varmı yapanlara kaç gr yükleme yapıldı? Bebekleri haftasından ileride olan varmı?
Bende yaptıracağım iki hafta sonra 75 gr dedi doktorum o iki saat hastanede mi bekliyoruz benimde ileride haftasından ama çoğul olduğumdan diyabette riskli gruptaymışımBen dün yaptırdım. 25+1deyim. 75 mg içtim. 0. Dakika 74. 60. Dakika 172. 120. Dakika 117 Çıktı. Doktorum iyi dedi. Bide kilosu ve boyu önden gidiyor bebeğimin
Ben hastanede bekledim canım. Zaten sabah erkenden gidiyorsun öğlen olmadan işlerin bitiyor. Bunu içtim ben. Limonlu şekerli bişey ama yine de içmekte zorlandım. Sonrasında çok midem yandı ama benim zaten çok yanıyor. 2 saat sürüyorBende yaptıracağım iki hafta sonra 75 gr dedi doktorum o iki saat hastanede mi bekliyoruz benimde ileride haftasından ama çoğul olduğumdan diyabette riskli gruptaymışım
Ayyy küçükte değil açmıydın peki birde kan şekerini hızlı şeker kitleri ile mi ölçüyorlarBen hastanede bekledim canım. Zaten sabah erkenden gidiyorsun öğlen olmadan işlerin bitiyor. Bunu içtim ben. Limonlu şekerli bişey ama yine de içmekte zorlandım. Sonrasında çok midem yandı ama benim zaten çok yanıyor. 2 saat sürüyor
Açtım evet zaten aç olmak gerekiyor. Yok kan veriyorsun her seferindeAyyy küçükte değil açmıydın peki birde kan şekerini hızlı şeker kitleri ile mi ölçüyorlar
Çok teşekkür ediyorumAçtım evet zaten aç olmak gerekiyor. Yok kan veriyorsun her seferinde
Maşallah canım. Benimde 500 gram çıkmıştı ve benimde plasentam öndeKızlar detaylidan ciktimhersey yolunda şükür hem plesentam ondeymis hem iç karnım çok genismis o yüzden hareketleri hissedememen normal dedi 26 cm 513 gram ciktik şişko biz kız olucaz galiba
1bucuk saat uğraştık net görüntü alabilmek için baya zorladi bizi. Evet masallahMaşallah canım. Benimde 500 gram çıkmıştı ve benimde plasentam önde
Bende kalktım yattım yana döndğm zor oldu baya plasenta önde olunca. Yüzünün fotoğrafını verdi mi1bucuk saat uğraştık net görüntü alabilmek için baya zorladi bizi. Evet masallah
Bende kalktım yattım yana döndğm zor oldu baya plasenta önde olunca. Yüzünün fotoğrafını verdi mi
Oy yerim teyzesiii.. size anlattı mı şuan şurasını görüyoruz falan diye. Benimde her organına baktı gerçekten. Bir sıkıntı yok şükürler olsunEki Görüntüle 3297128
Sayende iyiki de gitmişim buraya. Çok ilgiliydi sagolsun dediğin gibi baya uğraştı etti memnun kaldım cook