O kadar dogru ki soyledikleriniz bizim toplum birbiri ile bisey kiyaslamaya bayilir. Herkes birbirinin aynini yapmak zorunda değil boyle yazili bir kuralda yok benim bildigim. Uzerimize vazife olmayan seylere burnumuzu sokmayi cok severiz maalesef. Haddimiz olmayan konularda yorum yapmamayi bir ogrenemedik hicbir zaman.ben kulak asmamayi cok zaman once ogrendim.iyiside olacak Allah korusun kotusude olacaksa benim yavrum kapiyi kapatinca kimse evimin icine girip ne yapip ne yasadgimi bilmiyor. O yuzden tup bebek yaptirdik diye kadinligimiz eksik degil evelallah bu bizim imtihanimizdi sukurler olsun guzel sonuclandi.Tüp bebek konusunda sizlere böyle şeylee demelerine aldırış etmeyin benim bu gebeliğim tüp bebek ve tamemen kendi isteğimizle yaptık. Ve emin olun normal gebe kalmak ve tüp bebekle kalmak arasında hiç bi fark yok , insanlar aa tüp bebek mi diyip bıyık altından imada bulununca da aldırış etmeyin bizler daha az kadın olmuyoruz , türlü türlü durumlar var bizim payımıza da bu düştü bu bizi ne eksik yapar ne fazla ; ne kusurlu yapar ne mükemmel. Emzirme sürecind, eğer zayıf bebeğiniz varsa o süreçte, hatta hamileleik kilolarınız kalırsa o zaman bile bi sürü şey duyacaksınız kulaklarınızı kapatın hiçç duymayın insanları . Kendiniz ve çocuğunuz için en iyisi bu olur emin olun .