2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Tüp bebek konusunda sizlere böyle şeylee demelerine aldırış etmeyin benim bu gebeliğim tüp bebek ve tamemen kendi isteğimizle yaptık. Ve emin olun normal gebe kalmak ve tüp bebekle kalmak arasında hiç bi fark yok , insanlar aa tüp bebek mi diyip bıyık altından imada bulununca da aldırış etmeyin bizler daha az kadın olmuyoruz , türlü türlü durumlar var bizim payımıza da bu düştü bu bizi ne eksik yapar ne fazla ; ne kusurlu yapar ne mükemmel. Emzirme sürecind, eğer zayıf bebeğiniz varsa o süreçte, hatta hamileleik kilolarınız kalırsa o zaman bile bi sürü şey duyacaksınız kulaklarınızı kapatın hiçç duymayın insanları . Kendiniz ve çocuğunuz için en iyisi bu olur emin olun .
O kadar dogru ki soyledikleriniz bizim toplum birbiri ile bisey kiyaslamaya bayilir. Herkes birbirinin aynini yapmak zorunda değil boyle yazili bir kuralda yok benim bildigim. Uzerimize vazife olmayan seylere burnumuzu sokmayi cok severiz maalesef. Haddimiz olmayan konularda yorum yapmamayi bir ogrenemedik hicbir zaman.ben kulak asmamayi cok zaman once ogrendim.iyiside olacak Allah korusun kotusude olacaksa benim yavrum kapiyi kapatinca kimse evimin icine girip ne yapip ne yasadgimi bilmiyor. O yuzden tup bebek yaptirdik diye kadinligimiz eksik degil evelallah bu bizim imtihanimizdi sukurler olsun guzel sonuclandi.

Kızlar başına gelen var mı acaba ? Hafif koyu sarı bi akıntım var idrarımıda yaparken yanma çok nadir oluyo mesela sabahları sadece , diğer zamanlar hiç olmuyo, en son doktorum alttan muayane etti kaçak yok herşey yolunda dedi , ilk defa bu gebeliğimde serklajlıyım diye anlayamıyorum, yani diğer gebeliklerimde de sarımtırak akıntım olduğunu hatırlıyorum ama bi gerildim
Progrsteron kullanıyormusunuz oda yapabiliyor benim doktorum demişti.Dr muayene edince anlıyor sanırım kültür gerekirse söylüyor

Son düzenleme:
O kadar dogru ki soyledikleriniz bizim toplum birbiri ile bisey kiyaslamaya bayilir. Herkes birbirinin aynini yapmak zorunda değil boyle yazili bir kuralda yok benim bildigim. Uzerimize vazife olmayan seylere burnumuzu sokmayi cok severiz maalesef. Haddimiz olmayan konularda yorum yapmamayi bir ogrenemedik hicbir zaman.ben kulak asmamayi cok zaman once ogrendim.iyiside olacak Allah korusun kotusude olacaksa benim yavrum kapiyi kapatinca kimse evimin icine girip ne yapip ne yasadgimi bilmiyor. O yuzden tup bebek yaptirdik diye kadinligimiz eksik degil evelallah bu bizim imtihanimizdi sukurler olsun guzel sonuclandi.
Ben 2 sene önce evlendim şimdi 7 aylık hamileyim tüp bebek tedavisi gördüm ama erken hamile kaldığımı düşünüyorum fakat yaşım dan ötürü mü bilemiyorum sülalemizden bir kaç kadın tüp bebek tedavisi mi gördün diye sorgulamaya başladı neyse bu yaz ful tatil beldesinde idim ben orada tanıdıklarımız da var her gün sahilde bir teyze (akrabamız ) tüp bebek mi diye sorgulamaya başladı akabinde doktora ne kadar para verdiniz diye sorgulamaya başladı kendi gelininin yeni hamile olduğunu doktora hiç para vermediğini ve kendiliğinden hamile kaldığını söyledi oysa kendi gelini de 6 yıllık evli 🙄 aynı teyze 2 gün önce aradı beni gelininin çocuğu düşmüş doktorumun ismini sordu gelinin tedavi görmesi gerektiğini söyledi yani insanlar kurcalamayı çok seviyor ve nedense hepsi de çok bilmiş 🙄

Ben 2 sene önce evlendim şimdi 7 aylık hamileyim tüp bebek tedavisi gördüm ama erken hamile kaldığımı düşünüyorum fakat yaşım dan ötürü mü bilemiyorum sülalemizden bir kaç kadın tüp bebek tedavisi mi gördün diye sorgulamaya başladı neyse bu yaz ful tatil beldesinde idim ben orada tanıdıklarımız da var her gün sahilde bir teyze (akrabamız ) tüp bebek mi diye sorgulamaya başladı akabinde doktora ne kadar para verdiniz diye sorgulamaya başladı kendi gelininin yeni hamile olduğunu doktora hiç para vermediğini ve kendiliğinden hamile kaldığını söyledi oysa kendi gelini de 6 yıllık evli 🙄 aynı teyze 2 gün önce aradı beni gelininin çocuğu düşmüş doktorumun ismini sordu gelinin tedavi görmesi gerektiğini söyledi yani insanlar kurcalamayı çok seviyor ve nedense hepsi de çok bilmiş 🙄
Açık açık sorup yardım isteseler bizde aynı süreçlerden geçtiğimiz için daha iyi yardımcı oluruz insanlar bunu maalesef bir kusur bir atıp olarak gördükleri için yardım istemeye bile çekiniyorlar

Yaa ne güzel herkes netlestirmis isimleri. Bizim kızın hala ismi yok. Ben beğensem eşim begenmiyor eşim begense ben beğenmiyorum. Artık dogunce hastanedeki ebe hemşire kim denk gelirse birinin ismini veririz diyoruz😊

Eklentiler

• IMG_0690.jpeg
    IMG_0690.jpeg
    85,2 KB · Görüntüleme: 27
X