Gelişimine göre 27 haftalık görünüyor dedi doktor ama bana da biraz çok geldi bilemedimKilosu çok geldi bana yanlış ölçmüş olmasınlar? Bu haftalar en fazla 900 gram falan olmalı
MerhabaBenim yumurta şekli bozukmus dolenmeden önce döllenme den sonra yavaş ama normal demişti ama ben görmedim doktorum görüp yorum yapti
Yumurta dollendikten sonra mi bozuluyor. Ilerleme kaydetmiyor mu dogru mu anladim ?Merhaba
Yumurta şekil bozukluğu opudan sonra mı söylediler gebelik oluştu mu
Ben de yumi takibi yaptırdım ama 3 gün önceki halinde duruyo dedi dr hiç büyümemiş 14 mm ve de şeklinde hafif bozulma var dedi çok üzüldüm neden böyle oluyo
Yumurta rezervim kötü benim de ancak benim değerimde hamile kalıp kucağına alabilen o kadar çok Mucizw okudum ki burda
Ben seker yuklemesi olcagini bilmiodum 2 incir yiyip gittim bugunBi tedirgin oldum, peki sabah aç karnına mı gitmek gerekiyor?
Benim degerim normal ama bende magnorm kullaniyorum ancak yinede arada kramp giriyor sadece siddetli degil.Merhaba annelermagnezyum kullanan varsa hangisini kullanıyorsunuz acaba bana doktorum magnezyum diasporal al dedi Magnezyum değerim düşük çıktı maalesef
Şöyle opu oldum yumurtam yavaş olduğunu biliyordum polikistik var opu dan sonra yumurta kalitesi ve rengi şekli öyle bozuk olduğunu öğrendim 23 yumurtadan 10 tanesi döllendi 3 tanesi 6 gün embriyo oldu üçüde koyuldu biri tuttu o da diş gebelikle sonlandırıldı şimdilik tedaviye devam etmiyorumMerhaba
Yumurta şekil bozukluğu opudan sonra mı söylediler gebelik oluştu mu
Ben de yumi takibi yaptırdım ama 3 gün önceki halinde duruyo dedi dr hiç büyümemiş 14 mm ve de şeklinde hafif bozulma var dedi çok üzüldüm neden böyle oluyo
Yumurta rezervim kötü benim de ancak benim değerimde hamile kalıp kucağına alabilen o kadar çok Mucizw okudum ki burda
Ha yokYumurta dollendikten sonra mi bozuluyor. Ilerleme kaydetmiyor mu dogru mu anladim ?
Anladm çok geçmiş olsunŞöyle opu oldum yumurtam yavaş olduğunu biliyordum polikistik var opu dan sonra yumurta kalitesi ve rengi şekli öyle bozuk olduğunu öğrendim 23 yumurtadan 10 tanesi döllendi 3 tanesi 6 gün embriyo oldu üçüde koyuldu biri tuttu o da diş gebelikle sonlandırıldı şimdilik tedaviye devam etmiyorum
Ben Tuana dedim eşim Ecrin dedi Tuana Ecrin koycaz başka yolu yokYaa ne güzel herkes netlestirmis isimleri. Bizim kızın hala ismi yok. Ben beğensem eşim begenmiyor eşim begense ben beğenmiyorum. Artık dogunce hastanedeki ebe hemşire kim denk gelirse birinin ismini veririz diyoruz
Canım merhaba ikimiz de Cem hocanın hastası İdik hatırlarsın ben halen Cem hoca ile devam ediyorum bugun doğum ücretlerini sordum 60 bin dediler senin gittiğin hastahanede bu ücretler konusunda bilgin var mıKızlar günaydın babyturco kampanya yapmış 2 al 1 öde almayı düşünenler bilginiz olsun.
Merhaba canım sordum şimdi dönüş yapacaklar ben yazarım sana. Normal ve sezeryan fiyatınıCanım merhaba ikimiz de Cem hocanın hastası İdik hatırlarsın ben halen Cem hoca ile devam ediyorum bugun doğum ücretlerini sordum 60 bin dediler senin gittiğin hastahanede bu ücretler konusunda bilgin var mı
Merhaba tşkler hazırlık süreçleri iş ev arası yoğun tempoda gidiyor. 24 haftanın içindeyim siz nasılsınız?Merhaba hanımlar nasılsınız kaç haftalık oldunuz gebişlik nasıl gidiyor
24+2 ultrasona göre 25 bizde kilosu ne kadar boyu bebisin yakın zamanda gittinmi acaba senin kızmıydı erkekmiMerhaba tşkler hazırlık süreçleri iş ev arası yoğun tempoda gidiyor. 24 haftanın içindeyim siz nasılsınız?
Benim kız 7 eylülde detaylıya gitmiştim. Usg 3 gün geri dedi doktorum 510 gr 26.6 cm demişti. Şimdi 23+4 oldum.24+2 ultrasona göre 25 bizde kilosu ne kadar boyu bebisin yakın zamanda gittinmi acaba senin kızmıydı erkekmi
50 bin lira dediler doğum için bilgin olsun 2 gece yatış içeriyor sanırım çok bilgim yokCanım merhaba ikimiz de Cem hocanın hastası İdik hatırlarsın ben halen Cem hoca ile devam ediyorum bugun doğum ücretlerini sordum 60 bin dediler senin gittiğin hastahanede bu ücretler konusunda bilgin var mı