2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Sen gel bir de bana sor5 hafta olmuş olacak çocuğu gormeyeli
Ben 16. Haftada gördüm kendi doktoruma gittim sonra 5 hafta sonra detaylıya girdim. Hala kendi doktoruma gitmedim haftaya gideceğim. Detaylıda sanki bebeği görmüyormuşsun gibi oluyor. Yani iyi olduğunu duymak istiyorsun sadece bide gittiğim doktor çok öyle anlatmıyor burası kalbi gayet sağlıklı falan diye anlatmadı maalesef. En son raporu çıkarırken söyledi gayet iyi falan diye. Bende kendi doktoruma gitmeyi iple çekiyorum. Detaylıdan beri baya olmuş olacak görmeyeli

Yaaa bende aynı doktora gidicem biliyosun iyi değil miydi çok yani

Yani işini iyi yapıyor herşeye bakıyor ama bakarken konuşmuyor hatta eşim dedi ki hıcam hani bir film izleriz ama tek kişi dilini bilir. Tam şu an öyleyiz. İzliyoruz ama anlamıyoruz sizde bize anlatmıyorsunuz dedi. Hoca da sonra işte kalbini gördük falan dedi. Yani burası kalbi görüyorsunuz gayet sağlıklı 4 odacıklı 2 kapakçıklı falan demedi. Raporu verirken anlattı sadece zaten bir sıkıntı da yoktu şükür bizde üstüne düşmedik o yüzden

Baştan uyarmak lazım o zaman ya iyi olsun da yarım saat 40 dakika da sus pus zaman geçmez yani

Baştan uyarmak lazım o zaman ya iyi olsun da yarım saat 40 dakika da sus pus zaman geçmez yani
Sen duyuyorsun asistana bişeyler diyor ama tıp dilinde bişeyler ama eşim hiç duymadı bide sessiz konuşuyor ama benim ailem gelmişti ablam annem falan bebeği hiç görmemişlerdi o güzel oldu

Sen duyuyorsun asistana bişeyler diyor ama tıp dilinde bişeyler ama eşim hiç duymadı bide sessiz konuşuyor ama benim ailem gelmişti ablam annem falan bebeği hiç görmemişlerdi o güzel oldu
Neyse artık şu saatten sonra randevu bulmam çok zor olur gibi ya iyi desin bana gerçi yeter

Bunu gevitamaxı bırakıpmı kullandnz yoksa ekstra onudamı kullandnz biz sadece gevitamax kullandkta bebeğimiz doğdu nefesle ikgili sornu var o yüzden soruyorm
Çok gecmis olsun, doktor nedeninin ne olduğunu söylüyor ? Folik asit genel
Olarak beyin ve omurga gelişimi için diye biliyorum..

Bence anlatıp anlatmamasina çok takılma. Konsantre olduğu için öyle yapmışır. Sonrasında soylüyormuş zaten rapor da verecek. O yüzden belki konusmaması daha iyi. Dikkati dağılmamış olur. İnşallah güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…