- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Canım ben 20 temmuzdan beri tatildeyim valla hergün denizde idim ailem sitem ediyordu çok denize giriyorsun Birşey olacak diye ama bence faydası oldu bebek çok hareketlendi günde 20 30 kere tekme atıyorKız özden nerelerdesin? Hiç sesin çıkmıyordu. Naptın nasıl gidiyor hamilelik
Evet Sonomed di tamamlayıcı sağlık sigortası olduğu İçin de 2 bin civarına düştü fiyatı yaklaşık45 dakika sürdüSonomed mi ?
Bende orda rahim filmi çektirmiştim ilgilelerdiEvet Sonomed di tamamlayıcı sağlık sigortası olduğu İçin de 2 bin civarına düştü fiyatı yaklaşık45 dakika sürdü
Ohh ne güzel. Bende hissediyorum artık 20. Haftadan beri çok mutluyum o yüzdenCanım ben 20 temmuzdan beri tatildeyim valla hergün denizde idim ailem sitem ediyordu çok denize giriyorsun Birşey olacak diye ama bence faydası oldu bebek çok hareketlendi günde 20 30 kere tekme atıyor
Bende oraya gideceğim ama zeki beye aldım randevuyuMerhaba Ben Bugün dr Mehmet uludogan a gittim ve cok memnun kaldim, cok babacan bir Doktor ve güzel acikladi herseyi… ciftehavuzlar bagdat caddesinde…
Aradım aslında orayıda hsg çektirmiştim orda 3500 lira istediler. Aslında benimde tamamlayıcı sağlık sigortam vardı ama hiçbişi sormadılar bilgi verirkenAcıbadem de Cem hoca beni Kadıköy evlendirme dairesinin civarında bir görüntüleme merkezine yönlendirdi ben memnun kaldım
Dün hıssettım ılk kez canım bıldıgın ıcerden ıttırdı, bugın de sabah bır kere hıssettım, dahaa beklıyorum, bugun yarın sen de hıssedersınSohrab Canım seninle aramızda 1 gün car diye hatırlıyorum. Bebisi hissetmeye başladın mı ben çok taktım bu konuya ya
Yaaa masallahh ne güzel duygularDün hıssettım ılk kez canım bıldıgın ıcerden ıttırdı, bugın de sabah bır kere hıssettım, dahaa beklıyorum, bugun yarın sen de hıssedersın
Çok şükür canım rabbıme bugunlerı nasıp ettı yenıden, ınsallah saglıcskla kucagımıza da alırız hepımızYaaa masallahh ne güzel duygularay Amin insallah
Ay en büyük lütuf bu zaten Amin aminnnÇok şükür canım rabbıme bugunlerı nasıp ettı yenıden, ınsallah saglıcskla kucagımıza da alırız hepımız
Evet kuzum gittim erken doğum riski için yönlendirdiler beni. Zeynep Kamil’deki doktor riskin yok gittiğin doktora devam et dedi. Detaylı ultrason için koşuyolu medipole gittim Hakan Apaydın’a çok ilgili bir doktor. Sen ne için sordun ?mavibirmasal canım sanki seni zeynep kamile yönlendirmişlerdi. Gittin mi? Düzgün bir hastane bulabildin mi?
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğiniziArkadaşlar merhaba Bu ay 2023 ağustosta transfer oldum Çok ŞÜKÜR hcg değeerlerim iyi geldi tedaviden sonra tam hatırlamıyorum Hafif belki göğüs sızısı yaşadım tam net bilemiyorum
Göğüs ağrım sızım yok varmı böyle olup sağlıkla devam eden gebeliği İNŞALLAH isteyen herkeste bende sağlıkla alırım bebişimi kucağıma Çok Aminnn
Aminnn çok AminnnMerhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizibenim ilk zamanlar hiç bir belirtim olmadı suan gebeliğimde 21. Haftadayım 5. Tüp bebek denememde ilk kez gebe kaldım ama süreç boyunca sürekli kendimi dinlememe rağmen ilk zamanlar hiç bir farklılık hissedemedim ne göğüslerde ne kasıklarda ki normalde vücuduma karşı aşırı duyarlıyımdır ufacık bi farklılığı bile hissederim
Hakan apaydın’ın adını duymuştum ben iyi bir doktor diye. Sevindim riskinin falan olmamasına. Aklıma geldi canım. Merak ettim devam ediyor musun diyeEvet kuzum gittim erken doğum riski için yönlendirdiler beni. Zeynep Kamil’deki doktor riskin yok gittiğin doktora devam et dedi. Detaylı ultrason için koşuyolu medipole gittim Hakan Apaydın’a çok ilgili bir doktor. Sen ne için sordun ?
Tamam canım teşekkür ederim. Gerçekten ilgili bir doktor detaylı ultrasonu tamamladı. İkiz olduğu için sana bir de kontrol veriyorum dedi. 2-3 hafta sonra ne zaman istersen gel ücretsiz bakalım dedi. Şaşırdım keşke en başta ona gitseydim. Sende durumlar nasıl canım? Nasıl gidiyor hamilelik?Hakan apaydın’ın adını duymuştum ben iyi bir doktor diye. Sevindim riskinin falan olmamasına. Aklıma geldi canım. Merak ettim devam ediyor musun diye
Şükür gayet iyi, sadece mide yanması, ağızdan su gelmesi tarzında şeyler yaşıyorum oda geceye denk geliyor uyutmuyorTamam canım teşekkür ederim. Gerçekten ilgili bir doktor detaylı ultrasonu tamamladı. İkiz olduğu için sana bir de kontrol veriyorum dedi. 2-3 hafta sonra ne zaman istersen gel ücretsiz bakalım dedi. Şaşırdım keşke en başta ona gitseydim. Sende durumlar nasıl canım? Nasıl gidiyor hamilelik?
Çok şükür ya evet o bende de oluyor. Biber, domates, salatalık, şerbetli tatlılar, yemek yediğim zaman oluyor. Yediklerine dikkat et canım mutlaka yanmayı arttıran şeyler vardır.Şükür gayet iyi, sadece mide yanması, ağızdan su gelmesi tarzında şeyler yaşıyorum oda geceye denk geliyor uyutmuyor