2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kız özden nerelerdesin? Hiç sesin çıkmıyordu. Naptın nasıl gidiyor hamilelik
Canım ben 20 temmuzdan beri tatildeyim valla hergün denizde idim ailem sitem ediyordu çok denize giriyorsun Birşey olacak diye ama bence faydası oldu bebek çok hareketlendi günde 20 30 kere tekme atıyor

Canım ben 20 temmuzdan beri tatildeyim valla hergün denizde idim ailem sitem ediyordu çok denize giriyorsun Birşey olacak diye ama bence faydası oldu bebek çok hareketlendi günde 20 30 kere tekme atıyor
Ohh ne güzel. Bende hissediyorum artık 20. Haftadan beri çok mutluyum o yüzden

mavibirmasal canım sanki seni zeynep kamile yönlendirmişlerdi. Gittin mi? Düzgün bir hastane bulabildin mi?
Evet kuzum gittim erken doğum riski için yönlendirdiler beni. Zeynep Kamil’deki doktor riskin yok gittiğin doktora devam et dedi. Detaylı ultrason için koşuyolu medipole gittim Hakan Apaydın’a çok ilgili bir doktor. Sen ne için sordun ?

Arkadaşlar merhaba Bu ay 2023 ağustosta transfer oldum Çok ŞÜKÜR hcg değeerlerim iyi geldi tedaviden sonra tam hatırlamıyorum Hafif belki göğüs sızısı yaşadım tam net bilemiyorum
Göğüs ağrım sızım yok varmı böyle olup sağlıkla devam eden gebeliği İNŞALLAH isteyen herkeste bende sağlıkla alırım bebişimi kucağıma Çok Aminnn

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi benim ilk zamanlar hiç bir belirtim olmadı suan gebeliğimde 21. Haftadayım 5. Tüp bebek denememde ilk kez gebe kaldım ama süreç boyunca sürekli kendimi dinlememe rağmen ilk zamanlar hiç bir farklılık hissedemedim ne göğüslerde ne kasıklarda ki normalde vücuduma karşı aşırı duyarlıyımdır ufacık bi farklılığı bile hissederim

Aminnn çok Aminnn arkadaşımm bunu duymak çok iyi geldi ALLAH RAZI OLSUN ben kendi kendime düşünüyorum pinpiriklide bi yapım var ALLAH diyorum çoğu insanda göğüs ağrısı olunca bende neden olmuyor diyorum ama regli dönemlerimdede olmazdı bende
Gerçekten çok teşekkürler içimi ferahlattın ALLAH ta seni ferahlatsın Sağlıkla bebişini kucağına al arkadaşım Çok Aminnn

Hakan apaydın’ın adını duymuştum ben iyi bir doktor diye. Sevindim riskinin falan olmamasına. Aklıma geldi canım. Merak ettim devam ediyor musun diye

Hakan apaydın’ın adını duymuştum ben iyi bir doktor diye. Sevindim riskinin falan olmamasına. Aklıma geldi canım. Merak ettim devam ediyor musun diye
Tamam canım teşekkür ederim. Gerçekten ilgili bir doktor detaylı ultrasonu tamamladı. İkiz olduğu için sana bir de kontrol veriyorum dedi. 2-3 hafta sonra ne zaman istersen gel ücretsiz bakalım dedi. Şaşırdım keşke en başta ona gitseydim. Sende durumlar nasıl canım? Nasıl gidiyor hamilelik?

Şükür gayet iyi, sadece mide yanması, ağızdan su gelmesi tarzında şeyler yaşıyorum oda geceye denk geliyor uyutmuyor

Şükür gayet iyi, sadece mide yanması, ağızdan su gelmesi tarzında şeyler yaşıyorum oda geceye denk geliyor uyutmuyor
Çok şükür ya evet o bende de oluyor. Biber, domates, salatalık, şerbetli tatlılar, yemek yediğim zaman oluyor. Yediklerine dikkat et canım mutlaka yanmayı arttıran şeyler vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…