2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Çok şükür ya evet o bende de oluyor. Biber, domates, salatalık, şerbetli tatlılar, yemek yediğim zaman oluyor. Yediklerine dikkat et canım mutlaka yanmayı arttıran şeyler vardır.
Hamile kalmadan öncede olurdu ama hamile kalıjca daha da arttı

Hamilelik reflüsü diyorlar sanırım canım. Benim de oluyordu ama sarımsak yediğim zaman oluyordu. Şuan bir şey yiyemiyorum en çok yendiğim şeyler muz, süt, peynir, kaşar,roka bunların dışında pek bir şey yiyemiyorum
Bende maden suyu içiyorum en çok o rahatlatıyor

Tamam canım teşekkür ederim. Gerçekten ilgili bir doktor detaylı ultrasonu tamamladı. İkiz olduğu için sana bir de kontrol veriyorum dedi. 2-3 hafta sonra ne zaman istersen gel ücretsiz bakalım dedi. Şaşırdım keşke en başta ona gitseydim. Sende durumlar nasıl canım? Nasıl gidiyor hamilelik?
Normal de ikizde iki kez yapılır detaylı benim doktorumda öyle demişti dışardan gelenlere 20.haftada ve 24.haftada iki kez ama ben daimi hastası olduğumdan 15.haftadan sonra detaylı bakıyorum demişti

Ben üçüncü detaylıya gideceğim canım. 16.haftada da gitmiştim
Bence de iyi yapmışsınız bizim için iyi olur. perinatolog benim için çok maliyetli oluyor 15 günde bir gidiyorum ama bebeklerimiz için sağlıklı olsunlarda ben baştan beri sekizinci haftadan itibaren gidiyorum ama son haftalarda herşey yolunda olmasına rağmen stresimi yönetemiyorum herşeyi kafama takıyorum ve karnım büyüdü sanırım çok büyüycek ☺️

Bence de iyi yapmışsınız bizim için iyi olur. perinatolog benim için çok maliyetli oluyor 15 günde bir gidiyorum ama bebeklerimiz için sağlıklı olsunlarda ben baştan beri sekizinci haftadan itibaren gidiyorum ama son haftalarda herşey yolunda olmasına rağmen stresimi yönetemiyorum herşeyi kafama takıyorum ve karnım büyüdü sanırım çok büyüycek ☺️
MaşaAllah canım benim çok büyümedi. Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. Kaç kilo aldın ? Ben 6 kilo aldım

MaşaAllah canım benim çok büyümedi. Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. Kaç kilo aldın ? Ben 6 kilo aldım
Amin isteyen herkes istediği vakit sağlıkla zamanında alsın inşallah 🙏 Ben 4 kilo vermiştim ilk üç ay onlarıda geri aldım artı 4 kilo daha aldım birde normalde zayıf bir insandım karnım o nedenle mi çok çıktı anlamadım özellikle de son üç haftadır. sanırım son aylar yataktan kalkamayacam die korkmuyorda değilim. Sizin belki iç karnınız geniştir

Günaydın herkese. Yarın 19. haftam bitiyor. Detaylı ultrason için yer arıyorum. Zeynep Kamil den almak istiyordum randevu bulamıyorum. Öncelikle devleti denemek istiyorum. Ümraniye eğitim araştirma ya da Göztepe eğitim araştırmadan nasıl randevu alındığını bilen var mı?

Günaydın herkese. Yarın 19. haftam bitiyor. Detaylı ultrason için yer arıyorum. Zeynep Kamil den almak istiyordum randevu bulamıyorum. Öncelikle devleti denemek istiyorum. Ümraniye eğitim araştirma ya da Göztepe eğitim araştırmadan nasıl randevu alındığını bilen var mı?
Ben sonomed kadıköyden randevu aldım. Devleti hiç bilmiyorum bir fikrim yok

Kızlar günaydın😃burun aspiratörü alacakmısınız? Çok gereklimi kararsız kaldım alacaksanız hangi marka tercihiniz olacak
Ben kızımda 8 aya kadar kullandım otri bebe vardı onu kullanıyordum bi marka daha vardı ama hatırlamıyorum, ama ben serum fizyolojikle kullanmadım kızım burun içi çok hassastı kıyamıyordum sert sıkmaya , hafif ıslatıyordum ve çekiyordum gayette açılıyordu ve çokk memnundum , bebek doğduğu zaman göreceksiniz tıkanık burun tam bir zulüm; bebek meme ememiyor gece yatamıyor , burun tıkanıklığı demek direk huzursuz bebek demek o yüzden sık sık kullanmasanızda mutlaka evde bulundururun. Bazen gündüz hiçbirşeyi olmayan bebenin gece bi anda burnu tıkanıyor ve mecbur açıyorsunuz .

Ben kızımda 8 aya kadar kullandım otri bebe vardı onu kullanıyordum bi marka daha vardı ama hatırlamıyorum, ama ben serum fizyolojikle kullanmadım kızım burun içi çok hassastı kıyamıyordum sert sıkmaya , hafif ıslatıyordum ve çekiyordum gayette açılıyordu ve çokk memnundum , bebek doğduğu zaman göreceksiniz tıkanık burun tam bir zulüm; bebek meme ememiyor gece yatamıyor , burun tıkanıklığı demek direk huzursuz bebek demek o yüzden sık sık kullanmasanızda mutlaka evde bulundururun. Bazen gündüz hiçbirşeyi olmayan bebenin gece bi anda burnu tıkanıyor ve mecbur açıyorsunuz .
Ben internetten dijital olanı aldım inşallah çekim gücü iyidir

X